BuyInCoins- сайт за стоки на изгодни цени и с безплатна доставка-6

• 38 793
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
pipi_rz, сложи нови батерии, аз на няколко пъти на различни неща хвърлям техни батерии и си слагам нови, защото не работят.

Нямам си представа каква е батерията,защото тя се зарежда като телефоните,а за да разбера трябва да махна лепенката върху болта и ако не стане и се наложи да го връщам сигурно няма да ми признаят,затова се чудя какво да правя.Писах им да видим какво ще отговорят.

# 211
Да докладвам - таблетът http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-ainol-novo-7-fire-fla … roduct-18697.html наистина е супер Heart Eyes! Огромно благодаря на всички в темата, които ми помогнаха в избора с препоръките си и споделените мнения Hug  bouquet!!! Чувствам, че ще се поръчва още един и за мен Crazy. Звукът и картината са убийствени, адски ме кефи и металният гръб Crazy. Тъч екранът е супер чувствителен и бърз! Единствено съм разочарована, че екранът е без протектор Thinking. Пристигна зареден на 65%. Да го сложа ли още днес да се дозареди и колко време всъщност трябва да трае първото зареждане? Не мога още да тествам интернета, тъй като всички мрежи, които лови наоколо, са кодирани, а нямам търпение да го накачуля с приложения (дано да се справя след прочетеното в тази тема). Китайчетата бяха писали стойност $ 17.40 на пратката при реална $174 Mr. Green.

Клавиатурата http://www.buyincoins.com/new_en/details/leather-case-usb-keyboa … product-5792.html също ми харесва. Малко нескопосано са направени белите тегели отгоре, но това да й е кусурът. По-важното е да работи, което не знам как да разбера, тъй като жакът на USB кабела от клавиатурата изобщо не става за таблета, прекалено е голям ooooh!. Как се решава този проблем, бихте ли ме посъветвали Praynig? Тотално съм скарана с техниката и се извинявам, ако въпросът ми е глупав Embarassed. Мисля, че по-напред в тази или в китайската тема някой беше писал за подобен проблем при калъфите с клавиатури за таблети, ама как се оправяше това...? Rolling Eyes

Картата памет http://www.buyincoins.com/new_en/details/high-capacity-32gb-micr … roduct-12365.html я сложих във фотоапарата и на дисплея ми изписа, че е "заключена" Rolling Eyes! Това нещо като кодирана ли трябва да значи newsm78. И как да я "отключа"? Някакво форматиране ли иска? Фотоапаратът ми по спесификация приема без проблем външна карта памет до 32GB. Сложих я и в таблета и там не ми излизат подобни съобщения (китайски му работи - съвместими са явно Mr. Green).

Преходникът за зарядното е коментиран, както и "лигавият" подарък Mr. Green, който за мен е поносимо "лигав" Laughing.

Дано и като тръгне да се ползва таблетът, да си работи все така добре, както изглежда на първи преглед Praynig.

И да се допълня, че картата дойде клас 4 Crossing Arms.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 14:53 от Alanis

# 212
  • Варна
Alanis, мисля, че ще ти трябва нещо такова за клавиатурата  http://www.buyincoins.com/details/usb-female-to-mini-usb-male-5- … -product-680.html
А стабилно ли стой таблета върху нея ?

# 213
Честити таблети, момичета!
 Hug
Малко по-назад препоръчах да се вземат калъфи с клавиатури, които имат мини usb, за да се избегне преходника.
Ако не ти пречи може да се ползва и така, но можеш и да си поръчаш друг, а този ще се продаде за поне 23лв. /за инфо в Продавалника почват от 23лв. нагоре, а ползваните са по 18-20лв.  Crazy /

# 214
Alanis, мисля, че ще ти трябва нещо такова за клавиатурата  http://www.buyincoins.com/details/usb-female-to-mini-usb-male-5-pin-adapter-converter-product-680.html
А стабилно ли стой таблета върху нея ?

k a t r i n, много благодаря Hug! Предполагам и тук ще намеря подобен преходник, ама кой знае на какви пари ще е.

Относно стабилността - в статично положение, например докато се пише на нея, таблетът стои много стабилен. Ограничителите (като държачи) го обхващат много добре и плътно - един отгоре и два отдолу. Друг е въпросът, че от двете тесни страни има опасност да се изхлузи, ако таблетът се разнася вътре в клавиатурата, понеже няма странични ограничители. По-надолу в ревютата към калъфа на сайта има качена и реална снимка. Там добре се вижда как стои таблет в нея Peace. Идва по-широка от таблета с по около 2 см от всяка страна.

Coolmummy, благодаря и на теб  bouquet! Вярно, че ти писа за това, но неща, от които много не разбирам, ги чета малко по диагонал Embarassed и нямаше да е така, ако знаех, че и на мен щяло да ми се наложи. Значи ще се поръчва пак от сайта, че такива пари не ми се дават ooooh!. Засега мъжО ще си кара така или пък сам да си купува джаджата, ако си я няма Mr. Green.

# 215
аланис, честито за таблетчето. Дълго и безаварийно ползване.

За картата памет не е ли много 32 ГБ? За фотоапаратите е добре да е поне клас 6, иначе може да има проблем с прехвърлянето на видеото, ако е само за снимки няма проблем. Иначе на снимката пишат, че е клас 6, щом са ти пратили клас 4 искай някаква компенсация.

На моя таблет стойността беше 17,33 $, бях ги помолила за 15 $, ама не се оплаквам.

Нашите лигави подаръци бяха два - черен и розов.

# 216
аланис, честито за таблетчето. Дълго и безаварийно ползване.

За картата памет не е ли много 32 ГБ? За фотоапаратите е добре да е поне клас 6, иначе може да има проблем с прехвърлянето на видеото, ако е само за снимки няма проблем. Иначе на снимката пишат, че е клас 6, щом са ти пратили клас 4 искай някаква компенсация.

На моя таблет стойността беше 17,33 $, бях ги помолила за 15 $, ама не се оплаквам.

Нашите лигави подаръци бяха два - черен и розов.

⅞ ...and Happily Ever After, благодаря Hug! Ами, за фотоапарата 32 не е много, защото и в описанието му си пише, че приема такива карти памет. Но виж, може да е заради класа наистина Crossing Arms! Много ме е яд, понеже наистина на основната снимка пише 6, обаче китайските тарикати по-надолу са дали и снимка на клас 4, което видях прекалено късно след поръчката. Те и хората по-надолу коментират кой какъв клас е получил, явно каквото дойде #Cussing out. В апарата си сега имам 16 ГБ, което засега ми е предостатъчно, така че новата карта остава за таблета Peace .

# 217
  • Казанлък
Честито на всички,получили своите таблети! Да ги ползвате с удоволствие и без проблеми

snow22,страхотен избор! Ще чакам отзиви с нетърпение

А иначе още си чакам поръчка от 22.11 с джунджурии, за която ми върнаха парите почти веднага след отворен диспут. Щом вече получавате ноемврийските си поръчки, това поне малко ме обнадеждава, че не е изгубена Hug.
Да се включа и аз. Чакам си пратката от 07 Nov 2012  Sad за съжаление изпуснах и периода за диспут и сега се надявам да дойде  Rolling Eyes
benite,пиши им направо от поръчката,че си чакала прекалено дълго и не си отваряла диспут. Сега си искаш парите(можеш да вземеш и коинси...ще стане по-лесно). Пиши подле дали има развитие по въпроса. Ако няма отговор от сайта,то можеш да пишеш директно на този е-мейл: david.wang@cifang.hk  Peace

Alanis,трябва ти OTG кабел този тип: usb female -micro usb mail,един къс кабел,с който ще можеш да свържеш клавиатура,мишка и флашки . Нямаше ли го в комплекта? На сайта в описанието наистина го няма... трябва ти не просто преходник,а да е OTG...като този http://www.buyincoins.com/new_en/details/usb-female-to-micro-usb … roduct-15624.html
Предполагам,че и тук можеш да намериш такъв,ако ти трябва спешно,но да не ви продадат обикновен преходник... (този от линка на k a t r i n няма да ти свърши работа...и аз веднъж се излъгах с него). Твоят таблет има и bluetooth,така че можеш да ползваш и устройства с тази връзка  Wink

# 218
  • Казанлък
Аз да се похваля,че днес получих бърза поръчка ,изратена от сайта със сингапурски пощи на 13 януари)  Peace

Комплект керамични ножове в лилаво. Беше в кутия,всеки нож си има пластмасов накрайник на връхчето. Изглеждат супер,много са остри. Дано и да са издръжливи...  Rolling Eyes
Още една торбичка с чайове...този път оранжева
И едно колие в черно...много е нежно...харесва ми,а и цената...
И още една розова лепка за телефона (ех,не ми се падат в черно hahaha)
Днес им писах за липсващ кабел за новата ми лампа...с много извинения са ми предложили 1,5$ за да си купя батерии. Стана ми смешно,но все пак ги приех. Наистина ще трябва да я ползвам на батерии докато не намеря кабел с подходящ накрайник.

Ще имате 5% отстъпка при първа поръчка,ако при регистрация или по време на плащане в поле "Recommender" въведете valpana bouquet
Не забравяйте за следващи поръчки да ползвате и някои действащи купони за 2-5% отстъпка.
В момента работят купони:LIGHTNING (до 25.01 на всички аксесоарr за iPhone)
Годишни и еднократни купони: 5%eBay2012, 5%THANKS , 5FeBay2013(2 пъти) и 2Dropper2013

# 219
  • Ловеч
Дами, нов купон за 5% отстъпка 5BELLEZA, за до 2 покупки за всичко /без акумулатори/, валиден  до 01.03.2013г.

# 220
Здравейте, търся външен хард диск 1TB. Може ли да ме насочите за нещо читаво и на сносна цена.

# 221
  • на морето
Получих се телефончето.Супер щастлива newsm44
Сега го разучавам,но на пръв поглед е супер.На него си пише SAMSUNG,а на кутията и GALAXI
С две батерии и две сим карти.Не ме питайте за екстрите му,защото съм много боса.Взех го само да се обаждам Mr. GreenЕто го:
http://www.buyincoins.com/new_en/details/3-5-lcd-capacitive-scre … roduct-20854.html

# 222
  • В реалността
dodi, честито и безпроблемно ползване. Имаш ли представа дали има 3G?
Кажете какво трябва да пише. Имам някакъв спомен, че тук беше нещо: Network:      GSM 900/1800., но не съм сигурна.

# 223
  • София
Момичета, мислех а поръчам Кристалчето, но мъжО иска по-голям таблет, Valpan, мисля, че  сестра ти имаше един от двата модела, ако добре си спомням  Rolling Eyes
Вие какво ще ме посъветвате  Hug

http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-cube-u19gt-dual-cor … roduct-18355.html

http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-cube-u30gt-android … roduct-16464.html

# 224
  • на морето
dodi, честито и безпроблемно ползване. Имаш ли представа дали има 3G?
Кажете какво трябва да пише. Имам някакъв спомен, че тук беше нещо: Network:      GSM 900/1800., но не съм сигурна.
Благодаря за пожеланията HugАми нямам си на идея за това,което ме питаш EmbarassedПо него нищо не пише,търсих и в книжката,но не видях.Къде точно да гедам?Виж и в линка,който съм дала-там не пише ли?

Общи условия

Активация на акаунт