Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 497
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Да попитам и тук.
Видях, че в дрогерия Лили има промоция някакви парфюмни води Елоде, няколко вида бяха. 100 мл количество, този месец на много добра цена.
Не съм си взимала от тях, само си пръснах на ръцете от тестерите.
Всичките ми харесаха като аромат, и ми се сториха и трайни - след неколкократно измиване, ръцете ми още ухаеха.
Някой от вас взимал ли е от тези парфюмни води? Заслужават ли си или не са нищо особено?
Те са произведения на Сарантис и вероятно са имитации на утвърдени парфюми, както са такива и BU и C-Thru, които също са на Сарантис.

# 646
  • Бургас
Дами, помагайте Simple Smile
Искам да си купя нов парфюм, да не е с поръчка от чужбина, защото го искам веднага Simple Smile Искам да е запомнящ се, чувствен, траен, но не натрапчив. Не мога да определя какъв тип аромати харесвам. Веднъж се чувствам добре с Organza Indecence, друг път летя с DKNY. Може би мечтая за мирис на елегантна жена с тежък грим - аромат на пудра, червило, скъп крем, лак за коса...L'Instant Magic Guerlain ме подведе, но не е точно тази пудра, която ми се иска, липсва му още нещо - може би гримираната и ондолирана жена още не се е парфюмирала...

П.П. Цветните и прекалено свежи парфюмни води не са за мен, губят се в мургавата ми кожа и черната коса.

# 647
  • София
Веднага си те представих с Hot Couture. Пробвала ли си го?

# 648
  • Чукарландия

Аз пък - с Shalimar Guerlain, EDT. Peace

# 649
  • Бургас

Да, той ми е в топ 10 Simple Smile Ползвам и Cinema, Hypnotic Poison, Ange ou Demon, Cloe Love EdP, но не намирам себе си  newsm78

Shalimar ми е непознат, отива в "to do" списъка.  Hug Други?

# 650
vessita, аз пък ти предлагам Bottega Veneta Bottega Veneta. Той за мен е: "запомнящ се, чувствен, траен, но не натрапчив....  мирис на елегантна жена с тежък грим - аромат на пудра, червило, скъп крем, лак за коса"

Има го тук. Ако го поръчаш утре във вторник ще е при теб.

# 651
Бижу, ти така хубаво описа Ботега Венета, че дори аз се замислих.

# 652
  • Чукарландия
vessita, аз пък ти предлагам Bottega Veneta Bottega Veneta. Той за мен е: "запомнящ се, чувствен, траен, но не натрапчив....  мирис на елегантна жена с тежък грим - аромат на пудра, червило, скъп крем, лак за коса"

Има го тук. Ако го поръчаш утре във вторник ще е при теб.

Добро предложение, Бижу! И аз съм му вдигнала мерника, само да го намеря за проба. Но бих си го взела и насляпо. Joy
Скрит текст:
Тук също го има, дори по-изгодно. Peace

# 653
Бижу, ти така хубаво описа Ботега Венета, че дори аз се замислих.
Това е описала, че търси vessita, не е мое описание, но точно така усещам аз парфюма.

# 654
  • София
Давам още един глас за  Bottega Veneta. Съвсем отговаря на описанието.
Макар, че на мен не ми отива, мисля, че на vessita ще й хареса.  Peace

# 655
  • Бургас
Благодаря ви. Само онлайн ли се предлага?

# 656
  • София
Да.
Продължавам - Поем, Класик Готие едт?

# 657
С Поем и Класик има опасност да се самоубие при по-неразумна употреба, за мен това не са ненатрапчиви парфюми. Simple Smile

# 658
  • София
Аз натрапчиво казвам на по-различни неща. Пък колкото до самоубийство по невнимание - тези ги продават с упътване за употреба в кутийката  Mr. Green

# 659
  • Бургас
Да.
Продължавам - Поем, Класик Готие едт?

И Класика отпада, колежка го използваше преди време, получавах главоболие от него  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт