Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 841
  • 721
  •   1
Отговори
# 330
  • Там, където ме обичат
Някой предложи среща, аз съм ЗА,
понеже съм почнала едни размени, а все не мога да ги довърша, мацките ще се разсърдят.  Hug Hug

# 331
  • София

Къде  Flutter Кога  Flutter

# 332
хайде  Party

# 333
  • Там, където ме обичат

На езика ми е да предложа втори февруари.  Mr. Green

# 334
И аз съм за.
Вчера бях в Л'Ерборарио. Вече предлагат и чай. Взех за проба и харесах още видове. Килорама е 75 лв. Този с банани и карамел мирише великолепно.
Напръсках на ръка мака и амбрата и окончателно разбрах, че от този магазин съм купила всичко парфюмно, което мога да нося и това е единствено и само Хедера.
Оставих напръскан с маковете блотер в торбичка с чая и подаръка и после докато разглеждам чорапи в магазин за бельо нещо ми мирише на кисело, на повърнато. Леле въртях се, мирисах не е от магазина и от бельото не ща да е, още по малко от хубавото, компетентно момиче което ме обслужва. Чак вкъщи разбрах откъде мирише кисело. Представям си продавачката?! Laughing

# 335
Да, куклите са прекрасни! Мяркала съм ги по сайтове или ФБ, но чак сега разгледах личния сайт на момичето! Голямо вдъхновение се иска, а и на мен ми даде някои идеи! И живее във Ванкувър! Мечтая си да отида в Канада на някое от езерата! И не само там, де... Embarassed

Пък за среща и аз съм "ЗА", и за 2ри съм съгласна, и аз имам разни недовършени размени, пък и искам да ви видя - тая зима не е толкова студена като предишната, а се виждаме по-рядко!

И както рече Ели - тия дни съм на "зелена" и свежа вълна - Aqua Universalis, Eau des Merveilles, Chance Eau Fraiche, Lui - Rochas, даже два Ейвънски аромата разносвам, които са доста приятни - Rare Sapphires и Always TTA.

# 336
Какви са тези парфюми, момичета? Как си позволявате да си купувате толкова често?...
Надявам се че не работиш в данъчното  Rolling Eyes Joy

Хедерата и аз я искам и ако не се завлека до магазина скоро ще помоля съфорумка да ми я купи. Днес ще видя първо дънце за тази зима-на едно наргиле.

# 337
  • София

На езика ми е да предложа втори февруари.  Mr. Green

Че какво му е на втори февруари  Mr. Green То и без това сме само женска компания. Освен ако някой от новите (мъжки) попълнения в отбора не реши да дойде и да ни види какви сме кукувици и на живо  Crazy Това в най-хубавия смисъл, разбира се  Peace

Сънче, ти кога щеше да идваш - да ги съчетаем нещата  Hug

# 338
..... и окончателно разбрах, че от този магазин съм купила всичко парфюмно, което мога да нося и това е единствено и само Хедера.

и аз  Peace  (поне за сега)

# 339
Искам да попитам Прада кенди , на какво наподобява като аромат  Simple Smile

# 340
  • в голямото село
За мен този парфюм лепне от сладост, като захарен памук ми е. Но е лесно откриваем по-добре тествай Peace

Денси, тази кисела миризма от маковия парфюм ли е Shocked на мен ми звучи много приятен по описания. Все още обаче не ми остава време да преслушам магазина.

# 341
....

Денси, тази кисела миризма от маковия парфюм ли е Shocked на мен ми звучи много приятен по описания. Все още обаче не ми остава време да преслушам магазина.

Мака е сладък и мек, доста ванилов,надали е от него  Thinking

# 342
..... и окончателно разбрах, че от този магазин съм купила всичко парфюмно, което мога да нося и това е единствено и само Хедера.

и аз  Peace  (поне за сега)

оп, излъгах, искам и Бадема ( много е Хелиотропен )  Mr. Green

# 343
  • в голямото село
....

Мака е сладък и мек, доста ванилов,надали е от него  Thinking

Препрочетох поста и, надали е от чая, остава блотера с маковия парфюм Mr. Green Някой беше споменал, че парфюмите на Л'Ерборарио миришат доста различно на блотер и кожа.

П.П. Само Денси ще разбули загадката за киселия мирис Joy

# 344
На нищо познато ми, но е разкошен Heart Eyes
Карамел без да е гурме и да ти се появяват нови кариеси само от помирисването му Joy, леко подложен с амбър и много секси остатъчна миризма на мускус.

Общи условия

Активация на акаунт