Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 754
  • 721
  •   1
Отговори
# 405
  • Germany
Scintillia, чайната е подходяща за деца, даже и за бебенца, защото е меко, ще си пълзи по дюшеците, няма къде да падне и да се нарани, доведи ги и двете. И аз може да дойда с моето чудо, ако няма на кого да го пласирам.
Искате ли да заковем началото от 14 часа в стария салон на втория етаж. Ели, ще звъннеш ли да направиш резервация Praynig, да няма някое мероприятие! Дали ще е удобно приблизително да се преброим? Кажете какво да нося?

# 406
Хора, да споделя, че най-накрая ми пристигна Рахат Локума на Серж! newsm44 Поръчах го на 9 януари и вече почти бях загубила надежда, че ще дойде! За пръв път виждам от бурканчетата с форма на камбанка, много стилно изглежда Heart Eyes

Освен него са ми пратили и пробички на Fleurs de Citronnier, Gris Clair, Tubereuse Criminelle, Sarrasins, Fourreau Noir и Chypre Rouge.

Аз естествено реших да тествам колкото мога повече наведнъж Laughing Започнах с Fleurs de Citronnier, който не ме впечатли особено, сапунесто-одеколонест ми е, Sarrasins ми напомни на A La Nuit, от който имам лоши спомени, Fourreau Noir обаче е страхотен Heart Eyes Сладък, дълбок, опушен, просто прекрасен! Напомня донякъде Chergui,но е много по-хубав от него. А Chypre Rouge ми хареса още повече, което е изненада за мен, не предполагах, че харесвам шипри Shocked Рахат локума също е разкошен, но ако трябваше да избирам сега от всичките, не съм убедена, че щях да се спра на него Rolling Eyes

Да попитам Chypre Rouge намира ли се в обикновени 50 мл бутилчета или е само в камбаните?

# 407
Ронита, пробвай моля те и сподели подробни впечатления за Tubereuse Criminelle. Hug

# 408
densi, хич не съм по туберозата, ако искаш да ти го дам сама да си го пробваш Mr. Green
Само че не е течен а solid perfume.

# 409
densi, хич не съм по туберозата, ако искаш да ти го дам сама да си го пробваш Mr. Green
Само че не е течен а solid perfume.
Нищо пази го моля за проби, още по интересно е като твърд парфюм. Благодаря! Hug

# 410
Смятам, че пристрастеността към Gloria спокойно може да се замести с  Visa RP.
Това звучи интересно.Тая Виза винаги съм я мислела без дори да погледна пирамидата за белоцветен аромат ooooh!ще я търся за проба.

Мирисах Kokorico-то одеве.Ами мъжки си е не бих го носила  , но е хубав и доста траен на мен. Определено за подарък на ММ става че и аз мога да се фъскам отвреме на време Grinning

# 411
Смятам, че пристрастеността към Gloria спокойно може да се замести с  Visa RP.
Това звучи интересно.Тая Виза винаги съм я мислела без дори да погледна пирамидата за белоцветен аромат ooooh!ще я търся за проба.
Наскоро тествах Виза и не намирам нищо общо между нея и Глория, Визата ми е нахална, силна, крещяща, а Глория е по-мек и комфортен аромат.

И като казахме Глория, за съжаление ще трябва да се откажа от нея засега, докато продавача се накани да ми определи сумата за доставка аз се сдобих с друга мечта, която не търпи отлагане, искам Chypre Rouge тук и сега! Crazy Дано да не отнеса негативен фийдбек в ибей заради тази си постъпка ooooh!

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 17:27 от Ronita

# 412
Абсолютно нищо общо не намирам и аз между Виза и Глорията. Peace

# 413
kovatcheva, преброявам се за срещата  Grinning и засега май сме пет + две-три деца?
Моля, ако може някой да донесе Patchouli Leaves Montale
Chypre rouge ми е много интересен. Дали го има в Съркъл или в новия бутик на Патриарха?
Глория и мен ме заплени  Heart Eyes но няма да я преследвам. Ако ми се появи ннякога някъде..., ако не ще си остане платонично между нас... Виза не познавам, но ми е любопитен.

Пристигна ми Chypre d`Orient Molinard В началото е мощен зелено-смолист 70-тарски шипър. После омеква и излиза един изненадващ отчетлив ирис в композицията. Но пак си е шипър. Ирисов шипър  Laughing Харесва ми много.

# 414
Мисля че го няма Chypre rouge. За мен е много труден парфюм, много. Peace
Ронита, хубаво ли го пробва? Hug

# 415
Мисля че го няма Chypre rouge. За мен е много труден парфюм, много. Peace
Ронита, хубаво ли го пробва? Hug

Хубаво чак не, имам само миниатюрно количество твърд парфюм, мацнах си на ръката, усещам го сладко-кисел, много вкусен, и мед има в него и борови иглички Heart Eyes Няма нищо което да ме дразни, само не съм сигурна дали твърдия парфюм и течния са напълни идентични newsm78

Ама и тези от бутика на Серж може ли да са такива зарибители Twisted Evil Като взех пакета първо си мацнах от Fourreau Noir, докато карах към вкъщи си мислех, че не е възможно СЛ да имат по-хубав парфюм от него, и така докато не си мацнах от Chypre rouge...

Какво ми става, преди толкова трудно харесвах някой парфюм, а сега харесвам всичко наред #2gunfire

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 18:30 от Ronita

# 416
Камбаната е приказка. Heart Eyes
Ох обаче между твърд парфюм и течен има често доста голяма разлика. Не знам какво да ти кажа.
Все пак да останеш с Глорията? Hug

# 417
  • София
Абсолютно нищо общо не намирам и аз между Виза и Глорията. Peace
И аз подкреппям densi. Нищо общо нямат двата.
Ronita, защо не подслониш и Глориа-та, а желаещи за него, колкото искаш тук!  Grinning
И аз ще чакам впечатленията за Tubereuse Criminelle? А като сме почнали да нищим Серж, някой може ли да ми каже две три думи за Fumerie Turque Serge Lutens. Ето този вариант: http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Fumerie-Turque-2765.html

# 418
Много силен, много мъжки, много пепелников, много интензивен.

# 419
Ronita, защо не подслониш и Глориа-та, а желаещи за него, колкото искаш тук!  Grinning

Ох, не знам, събрах много бадемово-вишневи аромати, а Chypre Rouge е толкова различен.. Heart Eyes Лошото е, че за огромно мое съжаление не мога да си ги позволя и двата. Освен пък да взема Глорията и да се надявам, че ще се появи някоя добра душа с Chypre Rouge, която да се съгласи да разменим отливки Mr. Green Дали някой във форума го има? newsm78

ПП. Платих Глорията в крайна сметка Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 18:43 от Ronita

Общи условия

Активация на акаунт