Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 767
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Цяла бутилка в този форум, мисля че не или поне никой не се е хвалил. Hug Отливки обаче има, ама едва ли са за даване. Нищо не ти пречи обаче да питаш.

# 421
Смятам, че пристрастеността към Gloria спокойно може да се замести с  Visa RP.
Това звучи интересно.Тая Виза винаги съм я мислела без дори да погледна пирамидата за белоцветен аромат ooooh!ще я търся за проба.
Наскоро тествах Виза и не намирам нищо общо между нея и Глория, Визата ми е нахална, силна, крещяща, а Глория е по-мек и комфортен аромат.
Аз изобщо не твърдя, че си приличат Simple Smile но на мен ми носят еднакво усещане. Имам 7-8 мл Глория и цяла бутилка Виза и си ги сравнявам. Ами това е, усещанията ми от едната и другата се припокриват.
Както впрочем и от Саат Сафа и Л' Арте. Wink

# 422

Както впрочем и от Саат Сафа и Л' Арте. Wink

Joy Joy Joy

Глорията не я залюбих, а от Визата се отказах - ако носят един дух, ясно защо  Mr. Green

# 423
  • Пловдив
   Аз тази Глория, така и не можах да се запозная  с нея , подариха ми виал лятото, но щом понечих да го отворя се оказа дефектна капачката и в ръцете ми остана само горната пластмаса, помъчих малко с пинцета , но не стана и така още не ми е дошъл мерака да разпечатвам виала  Joy   или ме е страх от това което има вътре, незнам  Blush

# 424
Ясно.Няма да търча нито след Глорията кой беше го казал одеве, нито след Виза ако ми попаднат ок.
Какво представлява този боди мист на Глория който е в размените спрей ли е какво е? Кажете две думи.И в продавалника гледам че излиза отвреме на време. Ама то ще е нещо поразредено предполагам.

# 425
  • Germany

Пристигна ми Chypre d`Orient Molinard В началото е мощен зелено-смолист 70-тарски шипър. После омеква и излиза един изненадващ отчетлив ирис в композицията. Но пак си е шипър. Ирисов шипър  Laughing Харесва ми много.
Леле, шипър, ирис... НОСИ!!!
Лю ще донесе Интенс пачули на Молинар, как да не се вълнувам от сега за срещата Heart Eyes
Ронита, ще донесеш ли новите гурмета Praynig, много са ми интересни Party
Само аз ли не можах да оценя Глория, токова ми е безличен, нищо не ме вдъхновява в този парфюм Rolling Eyes
За мен също Саат Сафа и Л' Арте, както и Анимале са доста сходни и близки.

# 426
Ронитааааа, елаааааа и донесиииии красотите!
Chypre Rouge  го харесвам, но ми е доста ориенталски, чак не е шипър. Ти сигурно заради гурманската му природа го харесваш, много мед има. И се продава в спрей шишета.
Аз пък ориенталския шипър на Молинар не успях да го оценя - много ми горчеше, много ретро прашасали завеси усещах.
Някой да има чист парфюм на Шанел 5 и 19? А Coco Noir? Моля, донесете, ако имате?

# 427
Ронитааааа, елаааааа и донесиииии красотите!
Chypre Rouge  го харесвам, но ми е доста ориенталски, чак не е шипър. Ти сигурно заради гурманската му природа го харесваш, много мед има. И се продава в спрей шишета.

Не съм сигурна, че ще успея да дойда, но ще направя всичко възможно Peace За съжаление повечето неща които поръчах в последните дни все още не са пристигнали, от новите при мен са само Вълчицата, Рахат локума, портокаловия шоколад на Роше и шоколада на Перла, както и парфюмната версия на Филосикос.

Chypre Rouge точно заради сладостта и меда го харесах, а и боровите иглички се вписват чудесно Heart Eyes

Аз бих искала да се запозная с Nuits Enchantees както и с En Passant, ако някой може да ги донесе, въпреки че вече ме е страх да пробвам каквото и да е ooooh!

# 428
  • Чукарландия
Какво ми става, преди толкова трудно харесвах някой парфюм, а сега харесвам всичко наред #2gunfire

Забелязвам, че ги харесваш, докато ги получиш...После ги мяташ в размените.  Joy
Дано намериш своя Парфюм, с главно "П". Heart Eyes

# 429
# 430

Ехааа, успя да ме изкушиш Hug

Само, че буркана с Локума няма да нося, да не го излея някъде Laughing Направила съм отливка в шише със спрей, не съм свикнала да ползвам сплаш, а и все ме е страх да не се развали парфюма от контакта с кожата. Да попитам другите които имат от тези камбани как процедират? newsm78

Забелязвам, че ги харесваш, докато ги получиш...После ги мяташ в размените.  Joy
Дано намериш своя Парфюм, с главно "П". Heart Eyes

Има нещо такова, но в последните дни май имам по-голяма успеваемост Mr. Green

ПП. kovatcheva, забравих да спомена, че при последната си поръчка от luckyscent.com поръчах и пробичка на Poudre de Riz, та когато пристигне ще можем дружно да се запознаем с него Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 20:46 от Ronita

# 431
  • Чукарландия
Да попитам другите които имат от тези камбани как процедират? newsm78

Стана ми интересно, какво предсавляват тези камбанки? Hug

# 432
Ето ги камбанките:
Скрит текст:

Искам ги всичите Crazy

Доскоро не знаех, че са сплаш а не спрей, добре че raz_nejena ме светна преди да получа моята, че имаше да се чудя какво съм получила hahaha

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 21:11 от Ronita

# 433
  • Чукарландия
Ето ги камбанките:
Скрит текст:

Искам ги всичите Crazy

Ако не беше постнала снимка, бях се засилила да ти пратя едни родопски камбанки, щом ги искаш всичките... Joy

# 434
  • Germany
Камбаните са си най-обикновени сплашове, задължително трябва да се слагат в пулверизатор според мен Peace. Първия път като се залях с http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Santal-de-Mysore-5198.html  Crazy щях да умра, буквално Sick Crazy
Творенията на Серж трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се пробват с напръскване!!! Поне три пъти, докато решиш, че ги искаш!

Общи условия

Активация на акаунт