Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 718
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Леле, ама и ти си намерила с какво да се залееш Shocked Joy

И аз днес малко се поолях докато пресипвах от камбанката в шишенцето, но не ми беше никак зле Simple Smile

Обаче забелязвам, че СЛ ми става любим бранд, вече харесвам цели 7 негови неща, а не съм пробвала много повече, какво ли ще стане ако се запозная с всичките Crazy

# 436
Нещо не разбирам каква е идеята на СЛ да преливаш и да се пръскаш. Що така? Айде нормалните шишета иди -доди слагаш спрея и пръскаш ама това Rolling EyesНещо не може да ме напъне да дам пари за такава камбана Grinning Grinning
Бела Joyизби рибата с тез камбани Grinning

Ронита, ти омаа Герлените сега СЛ  newsm78 все от лъв нагоре. Grinning

# 437
  • Чукарландия
Бела Joyизби рибата с тез камбани Grinning

Е, кво да се прави, тичам да помагам иска ги всичките, а нали знаеш една жена като иска, иска го сега, веднага или на момента.  Mr. Green Де да знам аз какви камбани спрягате, каквито имах под ръка, такива грабнах и хукнах да помагам. running

# 438
Абе той баща ми на младини игреше кукер та у нас на тавана няма начин да няма хлопки и камбани да поразровя да пратя и аз ако се наложи ако тези от Серж се офлянкват Joy Joy Joy

# 439
  • Sofia

Само аз ли не можах да оценя Глория, токова ми е безличен, нищо не ме вдъхновява в този парфюм Rolling Eyes

Не си сама. За мен най-голямата ценност на Глория, Непристойната органза, Сенси и др. е това, че са спряни. Ако бяха в производство мисля че  много по-малко хора щяха да приритват за тях.

# 440
  • Чукарландия
Измъкнаха ми под носа Магнолия нобиле, АДП. Тюююх. ooooh! 70/100 за 77 лв. Още по-тюююх. ooooh!

# 441
Измъкнаха ми под носа Магнолия нобиле, АДП. Тюююх. ooooh! 70/100 за 77 лв. Още по-тюююх. ooooh!

Ех, гадно наистина ooooh! Ето ти резервен вариант Hug

# 442

Пристигна ми Chypre d`Orient Molinard В началото е мощен зелено-смолист 70-тарски шипър. После омеква и излиза един изненадващ отчетлив ирис в композицията. Но пак си е шипър. Ирисов шипър  Laughing Харесва ми много.
Леле, шипър, ирис... НОСИ!!!
Лю ще донесе Интенс пачули на Молинар, как да не се вълнувам от сега за срещата Heart Eyes

Оо, нося, как иначе!  Laughing В началото е горчилка, наистина, ама  аз обичам такъв тип горчилки. После хич не ми е прашен, а ирисов, и то ирис от типа като в Bois d'Iris  Heart Eyes може би и от комбинацията с амбър, знам ли?
А аз за Интенс Пачулито пък как се развълнувах  Crazy Нямам търпение!

Какво още да нося? Може би Екстраваганс Д'Амариж (старата спряна версия), който за мен си е уникален цветен шипър и Експлозив- любимия ми меден шипър? Ако някой не ги познава, де, щото хич не са нови  Laughing

# 443
  • Чукарландия

Ех, гадно наистина ooooh! Ето ти резервен вариант Hug

Ронита!  bouquet

# 444
  • Велико Търново
Чета ви и ви се радвам/къде скрито,къде явно Mr. Green
Честито на всички с нови придобивки и очакващите такива  bouquet
Аз съм в застой/от миналата седмица Laughing/,засега.... Whistling
BBeLLa,мнооого ме радваш Hug  bouquet

# 445
  • Германия
И аз да си кажа. Whistling

Chypre Rouge и аз определям като много мъчен парфюм, труден за приложение. Изчанчен е като почти всичко от бранда /без Clair de Musc/, а добре напръскан може да гътне някого. Помня, че се опръсках ала маринската първия път и ме отнесе като цунами пиперената вълна в началото. Не успях да го нося повече от 10 пъти, в името на наУката. Стоеше прашасало и вехто върху мен и ако е шипър, то е глух шипър. Без грам тонус в мириса.

Глория и Виза и на мен носят идентични ароматни емоции, но действително нямат общо. Във Виза усещам най-отгоре плодовата молекула, дето била нещо революционно /справка интервюто на Дж.Гарсес, ако някой се чуди каква е/. Вярно, че е пипната и не бие на сокче Гранини, но плодът избива отгоре ми като въшка на чело. Хибриден плод между праскова и нектарина, много плътна и сочна, с една целувка от сметанов каймак шприцирана отгоре. Глория съм ползвала отдавна, сега имам малко количество за комка. Изискана ванилия, некухненска. Може и да е гурме, ама съхне към чисто, не към остатъци от десерт. Пак нямам точна дума, но е от парфюмите, от чиято вътрешност се пръска странно чиста топлина - като на ексцентрични кръгове през равни интервали ме обзема и носи удоволствие. Еднакво добро настроение носят и двата, но Глория дава и бонусно усещане за чистота, дошла от парфюм. Виза без да е изобщо евтин мирис, а напротив класически и красив, стои твърде буквално отгоре ми.

ПП Ами то не се разбира какво съм казала. С Виза си личи отдалеч, че съм парфюмирана. С Глория създавам илюзия, че аз си ухая красиво по принцип. Това съм се опитала да кажа.

# 446
Казала си го прекрасно както винаги.Hug  bouquet

Медеца в Chypre Rouge на някои кожи както знаем, в какво се превръща......?! Mr. Green

# 447
Аз точно заради статията в Аромастилница го бях отписала тотално Chypre Rouge, и даже не съм си помисляла да го пробвам. Обаче днес като ми дойде пробичката без да съм я искала, реших да се прежаля Laughing И направо не мога да повярвам, че за същия парфюм се отнася написаното, грам черен пипер не усещам, нито пък жасмин Rolling Eyes

Може би има голяма разлика в течния и твърдия парфюм, друго обяснение не намирам Peace

# 448
  • Германия

Може би има голяма разлика в течния и твърдия парфюм, друго обяснение не намирам Peace

По-вероятно да е в усещанията. Във всеки случай е от тези, които си искат поне два пъти разносване, за да не прашасва после в някое чекмедже. Не е раболепен, тоест не търси непременно да се хареса на всички.

ПП Лично за себе си съм установила, че парфюм от намазване, от напръскване и солид вариант, усещам като различни мириси.

# 449
"Глух" е добро описание за Шипръ Руж на СЛ. Определено не е типичен шипър. И аз не усещам в него доминиращ пипер или жасмин  Peace,  а съм чувствителна и към двата.

Тези дни се чудех как арабите носят уд през топлото време (празни парфюмни мисли на празен човек Simple Smile.  Носех Амбър Уд на Килиян днес, и не мога да си го представя на топло, дори с минималния и много мек уд в него. Но пък е толкова приятно сладък и галещ на студен вятър. Мисля, че бензоинът в него е това, което ми допада. Уд-ът изчезва първите 30 минути за моя радост.

Общи условия

Активация на акаунт