Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 560
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
  • Чукарландия
Аааа, много станахте!  Twisted Evil Едно шише бих отпуснала, ама няма да стигне  Crossing Arms

Скръндза. Heart Eyes Аз мислех, че бидонче ще ти се откъсне от сърцето, но не би... Joy

# 511
  • NYC
Ето тази блогърка-французойка, прави аудио на много имена на нишови и не парфюми. И друг път мисля съм я пускала:
http://fragnameoftheday.blogspot.com/search/label/Huiti%C3%A8me%20Art%20Parfums

Не е никак зле името  Mr. Green

# 512
Аааа, много станахте!  Twisted Evil Едно шише бих отпуснала, ама няма да стигне  Crossing Arms

Скръндза. Heart Eyes Аз мислех, че бидонче ще ти се откъсне от сърцето, но не би... Joy

да бе,да:) До сега да съм го отнесла по пантофи, ако го беше отпуснала....

# 513
  • София
Ново от Bottega Veneta - Eau Legere:
http://boisdejasmin.com/2013/02/bottega-veneta-eau-legere-perfume-review.html

Звучи добре, но ако някой успее да го тества - моля да сподели  Heart Eyes

# 514
  • София
Ох, влюбена съм, ще умирам!
А мислех че никога няма да ги падна по него! Mr. Green
За Герлен говоря и МЧР!

# 515
  • Чукарландия
Пристигна ми Sucre d`Ebene Huitieme Art Parfums, успешна покупка отново Heart Eyes Сладък е, определено има доста захар в него, но има и плътност и дълбочина, не е тънък и писклив какъвто беше Acqua e Zucchero. Усещам и някаква мъжка нотка в него, предполагам че би стоял добре и на мъж Simple Smile
Интересното е, че хем не ми прилича на никой друг парфюм, хем ми напомня на нещо познато, но не мога да се сетя на какво. newsm78 Мисля че ще трябва някой по-вещ нос от форума да го тества и опише подобаващо Mr. Green

Какво стана пак, Ронита? Hug
Защо го метна в шипките? Не се ли погодихте? Hug

# 516
  • Чукарландия
Пристигна ми Sucre d`Ebene Huitieme Art Parfums, успешна покупка отново Heart Eyes Сладък е, определено има доста захар в него, но има и плътност и дълбочина, не е тънък и писклив какъвто беше Acqua e Zucchero. Усещам и някаква мъжка нотка в него, предполагам че би стоял добре и на мъж Simple Smile
Интересното е, че хем не ми прилича на никой друг парфюм, хем ми напомня на нещо познато, но не мога да се сетя на какво. newsm78 Мисля че ще трябва някой по-вещ нос от форума да го тества и опише подобаващо Mr. Green

# 517

Мъжкарее ми нещо, в един момент в началото даже е сапунест Shocked Досега се чудих как е възможно това при пирамидата дадена във фрагрантика, докато не прочетох в сайта на Huitieme Art Parfums
Цитат
Musky infusion of brown sugar, witch hazel and benjoin.
Мускуса ще да е виновен значи Rolling Eyes

Освен това съм бясна днес, една германска мошеничка ме излъга с два парфюма Twisted Evil Чакам ги от 15 януари с голямо нетърпение и сега ми е много криво Rolling Eyes Отворих диспут в ибей, и сигурно ще си получа парите обратно, но аз исках парфюмите Sad

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 22:12 от Ronita

# 518
  • Чукарландия
Освен това съм бясна днес, една германска мошеничка ме излъга с два парфюма Twisted Evil Чакам ги от 15 януари с голямо нетърпение и сега ми е много криво Rolling Eyes Отворих диспут в ибей, и сигурно ще си получа парите обратно, но аз исках парфюмите Sad

Много неприятно. Да не очакваш от германка такова нещо, по присъщо е на китайците. Joy
Да не би да е германка от китайски произход? Шегувам се. Rolling Eyes
Много е важно да гледаш рейтинга и броя на продажбите. За да не е спам, сподели кои бяха парфюмите. Hug

# 519
Много неприятно. Да не очакваш от германка такова нещо, по присъщо е на китайците. Joy
Да не би да е германка от китайски произход? Шегувам се. Rolling Eyes
Много е важно да гледаш рейтинга и броя на продажбите. За да не е спам, сподели кои бяха парфюмите. Hug

Не ми говори за германци, втори път ям дървото от тях, и то първия път беше за нещо много по-сериозно от парфюми ooooh! Изобщо не са толкова принципни и точни Rolling Eyes
Парфюмите са тези които чаках с най-голямо нетърпение, Angélique Noire и Cuir Beluga, направо съм в траур днес Cry

Рейтинга на продавачката беше 100% положителен, но е регистрирана наскоро.

# 520
Предполагам нейните са от същото място, от което и моите. Един човек, който има контакт с представителка на Guerlain разделя много бутилки от по 1 литър, най-лесно би било направо от него да си купиш отливка. Аз получих 8 такива, 6 от които ексклузивни Guerlain, 1 Montale, 1 Lubin. Не знам дали наистина е имала намерение да те излъже, но до сега за щастие не съм имал проблеми от страна на немците, но не се занимавам с ebay до толкова, единствено неща, които другаде са недостъпни. Ако те интересува мога да попитам дали са останали някакви количества от Cuir Beluga и Angelique Noire. Можеш да ми пишеш и ако те интересуват някакви други неща, наскоро му писах за 10 мл Sous le Vent, няма да е проблем да питам и за теб.

# 521
Предполагам нейните са от същото място, от което и моите. Един човек, който има контакт с представителка на Guerlain разделя много бутилки от по 1 литър, най-лесно би било направо от него да си купиш отливка. Аз получих 8 такива, 6 от които ексклузивни Guerlain, 1 Montale, 1 Lubin. Не знам дали наистина е имала намерение да те излъже, но до сега за щастие не съм имал проблеми от страна на немците, но не се занимавам с ebay до толкова, единствено неща, които другаде са недостъпни. Ако те интересува мога да попитам дали са останали някакви количества от Cuir Beluga и Angelique Noire. Можеш да ми пишеш и ако те интересуват някакви други неща, наскоро му писах за 10 мл Sous le Vent, няма да е проблем да питам и за теб.

Оohhwire
, ще съм много благодарна ако можеш да попиташ за тези два парфюма, но държа да са в оригиналните бутилки, а не отливки, ако е възможно.
На германката бяха нови бутилки, ето я обявата Обясни ми, че ги взимала от магазин Schnitzler в Дюселдорф, племенницата и уж работела там и ги взимала с 20% отстъпка. Thinking Не знам долколко правдоподобно звучи това обяснение, въпроса е защо все още не ми дава номера за проследяване, при положение, че твърди, че ги е пратила преди 11 дни Shocked

# 522
Бутилките му са само по 1 литър (с изключение на Sous le Vent) и по 500 мл за някои от екстрактите, който вземе най-голяма част получава бутилката. Вече е късно обаче, поръчал е флаконите и мога единствено да попитам дали може да ми прати 10 мл от неговите. Относно ebay, не съм предположил правилно за източника.

# 523
Ок, и на отливки по 10 мл съм съгласна като няма други Peace Провери ако не те затруднява и ми пиши на лични, да не спамим в темата. Още веднъж благодаря Simple Smile

# 524
  • на терасата
Ronita,  за мен ти печелиш приза "Най-бързо пристрастен парфюман". Кога започна, кога купи и размени повече от половината желания в листите на четящите тук. Истинска фурия   bouquet Не всеки го може!

Общи условия

Активация на акаунт