Парфюмни размисли и страсти - 168

• 50 492
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
  • София
С удоволствие чета темата, независимо дали се обсъжда нишова или не парфюмерия.  Peace
Срещата в събота беше изключително приятна. Не разбрах как мина толкова бързо времето. Пробвах какви ли не красоти, но не се спрях на нищо конкретно за да го искам веднага.
Много моля ако някой познава Valentina Assoluto да го опише  Praynig

# 586
  • София
Rolling Eyes
Явно не трябвало да се говори за нищо непознато в темата  Sad. Да се проявява парфюмно любопитство също не е редно?! Когато са едни и същи потребителите нормално е нещата да сме ги дъвкали, дъвкали, но явно нямаме нужда от нещо ново. Опитите ми да повдигам от време на време темата явно не се приемат добре  Rolling Eyes. Съжалявам, че съм споменала непознати за някои неща, или че съм притеснила друг. Няма да се повтори. Жалко  Sad

Пиши, моля те - ти описваш парфюмите толкова красиво, рисуваш картина, предаваш усещания. Дори никога да не пробвам дадения аромат, доставя ми удоволствие да го опозная така.  Hug
Аз лично не пиша много вече, но чета упорито Mr. Green

ПП Малко се дразня само когато темата се обърне в спамо-чат между двама-трима - това просто не ме интересува и пропускам. Whistling

# 587
А и още нещо: прости, прости колко да са прости менстрийм парфюмите? Вчера супер ентусиазирана продавачка ми дава тестерче след оставена крупна сума за гримове от нови колекции на Шанел и Герлен тестерче на МЧР. И със страшна гордост ми заяввява, че чакат 5 нови Герлена! Аз съм любезна, пускам голяма усмивка и се заинтересовам кои точно и какви са те. ЕДТ на МЧР! Представяте ли си този шедьовър вече и в ЕДТ вариант? Нов Шалимар Инишъл вече толкова разоднена версия, че вътре парфюма няма, а е чиста вода от френски извор и...... пирона в ковчега Новата Алегория. Аз питам любезно пак "коя е тя, с какво е?" и чувам отговор "с портокалови кори и супер много портокалови цветове". Мирише страшно много на портокали все едно си под дървото. Въздържах се да направя погнусена физиономия, и казах семпло и тихо "не обичам портокалови цветя". И отговора "е той е прост, но щом е Герлен е супер"! Whistling

Е за какво да пиша за ЕДТ на МЧР и Новата Алегория или за Уда на Пиге? Mr. Green

# 588
За всички - стига да не е по начина на продавачката doh

# 589
  • при морето
Денси,защо е нужно да се вбесяваш толкова?Просто отмини и ако имаш желание ....опиши това,което си тествала!Чакам с нетърпение! Peace

# 590
Денси,защо е нужно да се вбесяваш толкова?Просто отмини и ако имаш желание ....опиши това,което си тествала!Чакам с нетърпение! Peace
Я ти пък откъде дойде? Не се вбесявам въобще, та ние се познаваме тук толкова добре, че е супер трудно някой да ме изненада с нещо. Mr. Green Laughing Whistling

Опиши ти нещо?! Grinning И аз чакам. Купуваш ли, как се развиват нещата при теб? Не пишеш, а гледам четеш.

# 591
Дами, всеки пише за каквото иска, за каквото може, за каквото му е интересно. Темата е една за всички и се прави от потребителите. И ако тя е такава каквато е, то еднакво 'виновни' са както тези, които пишат, така и тези, които се дърпат да пишат. Защото ако някой се 'срамува', че познава само не-ниш-парфюми, това е проблем в самия него и околните нямат никаква вина за това.

# 592
  • Бургас
Chanel Beige с кой парфюм може да бъде сравнен, наподобява ли на някой? Същия въпрос имам и за Tom Ford Blacк Orchid.  Hug

# 593
Chanel Beige с кой парфюм може да бъде сравнен, наподобява ли на някой? Същия въпрос имам и за Tom Ford Blacк Orchid.  Hug
За съжаление не. Peace Уникални сами по себе си парфюми и затова толкова желани и търсени.

# 594
  • Бургас
За съжаление не. Peace Уникални сами по себе си парфюми и затова толкова желани и търсени.

В Бургас така и не ги намерих, някъде в София предлагат ли се?

# 595
  • Germany
Ковачева, що така newsm78
Това че аз, а и Мимс сме в затишие съвсем не значи, че трябва да не се пише в темата.
Само си го споделяме. Grinning
goddes, достатъчно дълго сме заедно в темата, за да си наясно, че едва ли бих се засегнала от мнение, изразено от теб или Мимс  Wink Hug
bubanka, мъдра както винаги, едва ли бих могла да го кажа по-добре от теб, благодаря ти Hug
За мен няма нищо по-хубаво от огромен за четене материал в любимата ми тема. Дано да се напълни с положителни емоции.
И за да не съм спам - днес бях със Сюблим Балкис и най-готиния мъж в кантората ми направи невероятен комплимент  Blush smile3521

# 596

Ексклузиви на Шанел не в София и в България въобще, но Том Форд се предлага на доста места. В Бургас също. Hug

# 597
Аз пък обичам да ви чета, за каквито и парфюми да пишете   bouquet Като ме заинтригува много някой нишов, си поръчвам пробичка от Лъкисент. Лошото е, че описанията са толкова добри, че все ми се приисква някой парфюм само от прочетеното /ей на, сега искам и аз Сюблим балкис- ми искам и аз комплимент от най- готиния колега пък/. И така, откакто наминавам тук, дъно не съм видяла, а имам най-много по 50 мл  Tired
Рядко пиша, не ми се получават много описанията на парфюмите, но когато съм искала да споделя нещо или да попитам, винаги съм го правила, без неудобство.
Одеве си мацнах на ръката ей тва чудо - е, как да го опиша, като ме лъхнаха едни карамфилчета, които всъщност ги няма  hahaha Сега вече и ванилия, и star anise май усещам. А на другата ръка си мацнах Нинфео мио, защото досега не съм имала възможност да го пробвам. Леле, прави сте били за всичките суперлативи! И сега и него го искам много  Mr. Green
Абе с две думи, страхотни сте  Heart Eyes и не се скатавайте, ами пишете, пък аз ще се ограничавам малко в четенето, че за една вечер- два парфюма набелязах   hahaha

# 598
  • Велико Търново
Аз ви чета най-редовно/дето се вика-всеки ден Mr. Green/,но нямам много за споделяне Confused-последният парфюм,с който се сдобих,бе Херба Фреска Wink но...в уиш листата ми заемат много,много описани от вас аромати Hug Сега чакам печалба от тото-то Whistling и...атакувам парфюмериите Wink
Нинфео мио и аз си го подновявам Heart Eyes страхотен е Peace

# 599

Ще дойдеш на следващата среща в Бургас и ще те запознаем с доста неща. Hug

Общи условия

Активация на акаунт