ПЪРВОКЛАСНИЦИ - Тема 17

• 38 243
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
...
За Веда и аз съм слушала хубави отзиви. На националното външно оценяване за четвърти клас миналата година това училище беше на първо място.

Има си хас - при 10-на, единадесет деца.  Mr. Green
НВО не е обективен показател, не се подвеждайте.

Този коментар беше предназначен за темата за частното образование (там имаше питане за това у-ще) - не трябваше да го побликувам тук.

# 616
  • София
...
За Веда и аз съм слушала хубави отзиви. На националното външно оценяване за четвърти клас миналата година това училище беше на първо място.

Има си хас - при 10-на, единадесет деца.  Mr. Green
НВО не е обективен показател, не се подвеждайте.

Този коментар беше предназначен за темата за частното образование (там имаше питане за това у-ще) - не трябваше да го побликувам тук.

Няма значение, информацията пак е заблуждаваща. За мен лично по-показателен е фактът, че четвъртокласниците са толкова малко.
Училището все пак не съществува от година или две, а има доста по-голям стаж.  Peace

# 617
. Когато някое дете има проблем от ръководството взимат веднага нужните мерки. наскоро  отстраниха от училище хиперактивно дете, което смущаваше учебния процес.

Е хубава работа, хубави мерки са взели. После феновете на ЧУ пишат какво насилие и агресия има в ДУ. А то що - щото ги гонят, а не се опитват да се справят. Така и баба знае.

Elfi   Peace

Небесна, браво на детето за задачката:)

Цитат
Задачката по математика и аз не мисля,че е за деца с познанията,които имат до момента.Отдавна е известно,че учебниците/сборниците не се пишат от хора,които имат опит в работата с деца.Тук там може да има изключения,но уви те са изключения.

Трябва да си размърдат мозъчетата, а не само да събират 2+2. Развива ги.

# 618
  • Някъде на път....
. Когато някое дете има проблем от ръководството взимат веднага нужните мерки. наскоро  отстраниха от училище хиперактивно дете, което смущаваше учебния процес.

Е хубава работа, хубави мерки са взели. После феновете на ЧУ пишат какво насилие и агресия има в ДУ. А то що - щото ги гонят, а не се опитват да се справят. Така и баба знае...........

В частните училища е така.....явно....  Tired

# 619
Не съм писала, че са го изгонили, а само временно е отстранено, за да може неговите родители да вземат съответните мерки - насочени са го за консултации със съответните специалисти.

# 620
  • София
Не съм писала, че са го изгонили, а само временно е отстранено, за да може неговите родители да вземат съответните мерки - насочени са го за консултации със съответните специалисти.

И аз разбрах, че е преместено в друго у - ще и щях да се учудя, не за друго, а защото точно за "Ерих Кестнер" знам, че не биха изпуснали възможността да се лишат от таксата. Миналата година, даваха мило и драго за всяка бройка, но предполагам във всяко ЧУ е така.

Моя син все още е болен и за съжаление от вчера вече е и на АБ. До края на седмицата ще си е вкъщи и се чудя как ще навакса изпуснатия материал. Вчера ходихме до у - щето, но госпожата, каза, че класната му била взела учебниците и да отидем в сряда. Като ми показа по математика, колко неща са взели и ми се зави свят, а не знам Дани как ще реагира като разбере. А има и по български и по немски. До неделя, не го карах нищо да хваща, но вчера му казах да започва домашното по немски, е няма такъв мързел... Близо 1 час писа 1/2 страница ooooh!.

# 621
Да питам тези, които сте в ОУ, във втори клас на смени ле ще учите? Сега разбрах, че в нашето училище от миналата година се е приело само първокласниците да са първа смяна, всички останали се въртят. Не ми харесва това..

Марти, пожелавам да оздравява и с лекота да навакса, може вече да му е доскучало и да се захване с желание с изпуснатото. Wink

# 622
Maрти не се тревожи Hug, Дани ще се справи-бързо да оздравява само Peace

Поклон пред паметта на Леда Милева! Flowers Rose Flowers Rose
Много харесваме нейните творби...и сигурно всяка една от нас е пяла на детето си "Зайченцето бяло".

# 623
  • Някъде на път....
.....

Поклон пред паметта на Леда Милева! Flowers Rose Flowers Rose
Много харесваме нейните творби...и сигурно всяка една от нас е пяла на детето си "Зайченцето бяло".
Поклон!  Praynig
Аз все още я пея!  Wink

# 624
  • нейде там, където ....
Поклон! При нас една подарена на баткото нейна стихосбирка оказа огромно влияние.  Flowers Rose

Сиси, в училищата с повече ученици, където се учи на две смени е така. В по-малките - всички учат цяла година първа смяна.

# 625
  • София
. Когато някое дете има проблем от ръководството взимат веднага нужните мерки. наскоро  отстраниха от училище хиперактивно дете, което смущаваше учебния процес.

Е хубава работа, хубави мерки са взели. После феновете на ЧУ пишат какво насилие и агресия има в ДУ. А то що - щото ги гонят, а не се опитват да се справят. Така и баба знае...........

В частните училища е така.....явно....  Tired

Като в болшинството държавни Confused Отстраняване, преместване в друга паралелка, освобождаване, ново училище...и колелото се завърта. Абсолютна безпомощност!

# 626
  • Някъде на път....
.....
Като в болшинството държавни Confused Отстраняване, преместване в друга паралелка, освобождаване, ново училище...и колелото се завърта. Абсолютна безпомощност!
За съжаление.....

# 627
  • Петрич
Момичета, помагайте! Пак става въпрос за оранжевото помагало,  по български език, на издателство Кронос.
На стр.48 зад. 2 гласи определете броя на буквите и звуковете във всяка колона:
    чудо                        вежди               джанка           
    жужа                      чадър                джинси
    жило                       чорап                джезве

# 628
Дж е един звук, две букви. Останалото - буква=звук.

# 629
  • Петрич
Дж е един звук, две букви. Останалото - буква=звук.
Мерси, само за "дж" знаех със сигурност, че е един звук. Ще си припомням българския език, благодарение на детето.

Общи условия

Активация на акаунт