ПЪРВОКЛАСНИЦИ - Тема 17

• 38 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
В 7:10 почвам да го будя, за 5-6 минути успявам да го размърдам та поне да се довлачи до другата стая и да си пусне телевизора.Оставям го да дреме до и 30, след което започва да се облича.

# 676
Сам се събужда около 7,00 часа (вечер в 21,00 ч. е заспал). Без значение делник ли е или не. И веднага започва да говори. Не спира това дете ...  Simple Smile

# 677
Сутрин го будя в 7,15 ч. и горе-долу до 7.30 ч. се разбужда. Обаче за 10 минути е готов за излизане.Вечер обаче много трудно лягаме и в 23.00 ч. все още не е заспал.
Относно теста ще го направя довечера, но мисля, че не е за тях все още.

# 678
  • у дома
Аз знам, че здравословния им сън трябва да е около 11 часа, но е невъзможно, да я сложа да легне в 9,00 и искрено завиждам на такива деца и родители  Mr. Green

# 679
Имам въпрос- по какво се разбра, че вчера започна новият срок?

Според предварителна информация на 6.ІІ започва втори срок.А ваканцията е на 25.ІІ. newsm78
Програмата ни още не е сменена, но от началото на годината зная, че предстои такава промяна.

За събуждането- будим го в 6.45, с песничка от компа или с диска по англ. език- там също има песни.Става малко трудно, но горе-долу без особени усилия.От нас излиза в 7.40.Това време от близо час ми е необходимо, за да може детето да огладнее и да отиде на училище закусило.Училищните закуски са хубави, но не ги яде.

# 680
  • Бургас
При нас не се разбра по нищо ,че е започнал втория срок.Днес сутринта попитах госпожата ще имат ли нова програма и тя изби на фалцет:Ама ние сме вече във втория срок! Laughing

# 681
  • София
Вечер си лягат между 20.30 и 21 часа. Понякога и по - рано Mr. Green, а сутрин започвам да ги будя в 7 часа и понякога успяват да се събудят след 5 минути, но понякога откарват и по 15 Laughing.
Аз нямам идея, дали програмата им е сменена, защото Дани все още не е тръгнал на у - ще. Вчера ходих да му взема учебниците, но забравих да питам госпожата.

# 682
  • burgas
Моя младеж си е ранобудник от бебе LaughingЛошото е ,че и през почивните дни е така Mr. Green
В програмата за втори срок има само разместване на часовете по ФВС.
Теста по Роден край ми се вижда не по силите на първокласник.
Вчера като се прибирахме от училище с едно такова тихо гласче ми съобщава "-имам забележка в тефтера",аз го питам защооооо Shocked,а той се смее и ми казва "много ме кефиш като ми кажеш така защоооо бе мамо, шегувам се имам отлично"Голям ми е шегобиец,какво да го правя.

# 683
  • София
Изпуснах цяла тема, така че извинете ме, ако подхвана тема, която сте коментирали.

Много прегледно са дадени разясненията за буквите и звуковете в това помагало. Утре или през другата седмица ще го сканирам.

Разделянето на срокове има значение при по-големите ученици. При първокласниците е фиктивно. Иначе дъщеря ми си е записала новата програма, в която имат часове по Физколтура и Френзки език.  Laughing

# 684
само при нас ли няма нова програма? newsm78

# 685
Много прегледно са дадени разясненията за буквите и звуковете в това помагало. Утре или през другата седмица ще го сканирам.

Да, и ние го имаме, много е добро. Госпожата го похвали в началото на годината,събра пари от родителите (който искаше разбира се) и го поръча за децата- 3 лв беше.

# 686
  • Бургас
мойри,не само при вас.
И аз ще пробвам теста по Роден край.

# 687
  • София
Аз напоследък будя моята девойка в 7,30 и едвам сколасваме навреме да стигнем училище, голям стрес ми е Confused Проблема е , че си лягат към 9,30-10,00 а напоследък и към 10,30 , едвам ги слагам по креватите.
А не им се мисли малкия, като тръгне на училище, какъвто е поспалан, в колко трябва да лягат и да стават ooooh!
Ние също сме с нова програма, и се чудя защо въобще си правят труда да я  разменят, особено за първокласници  newsm78
Спунк, видях, че и вие учите френски, в кое училище сте? /извинявай, ако си писала, никъде не можах да намеря/ Какво правите по френски-ние учим основно песнички, оцветяваме и изрязваме, но без да пишем, по Аlex et Zoe само учебника, и се чудя, навсякъде ли в първи клас само песнички и думички учат или си зависи от преценката на учителя/училището newsm78 Колко пъти седмично имате език?

# 688
  • Русе/София
.....и се чудя, навсякъде ли в първи клас само песнички и думички учат или си зависи от преценката на учителя/училището newsm78 Колко пъти седмично имате език?

Детето учи английски.Имаме по 1 час седмично.До преди седмица учеха песнички,но вече започнаха азбуката.

# 689
Току що решихме текста- без проблем даде 12 верни отговора. Затрудни се на въпросите за водната лилия и пеликана, най-малкия град в България, планината до Благоевград, най-голямата равнина и местоположението на Стара планина. Не зная дали това са учили по Роден край, но теста е труден за първокласници

Общи условия

Активация на акаунт