Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Аз по принцип нямам нищо против това че някои взимат пари стига да има резултати. Все пак в днешно време живота е труден и както на нас ни се плаща да работим и на тях би трябвало но някои като Светлина и Селена просто се подиграват и те изнудват за пари  #2gunfire

# 256

Спокойно! В този сайт това, което казват като магии не е пълно.  Има още много изисквания и допълнения, за да се направи както трябва. Ако се опиташ сама да правиш нещо от там, то най-много ще си навредиш сама! Но отговорността си е изцяло ВАША!

Съгласна съм че е прекалено голяма отговорност и не трябва да се прави от всеки.

Чудно ми е как хора които мислят лошото на други намират толкова лесно врачки и т.н.
а ние тука неможем една свястна да намерим която да ни помогне да се съберем с любим  Naughty

Това, за което питаш няма общо с темата тук и затова спирам да отговарям на тази тема. Но е факт, че в България има хора, които могат да те вкарат на 2 метра под земята само за часове. Но тези хора няма да ги намерите в интернет или в някоя реклама. По тази тема спирам до тук ban

# 257
Да всички сме чували за тях, но никога не с ме ги виждали. Дрън-дрън....Аз 1/2 година търся свястен ясновидец, маг и не мога да намеря. Сумати пари ми взеха....

# 258
Lucky_start  и  всички други извинявам се за отклонението просто се възмутих че в живота лошотиите толкова често натделяват и не е честно и както изглежда когато си с добри намерения не можеш никога да попаднеш на човек който да не те използва . Единствения начин да намерим някой е от уста на уста и затова е форума предполагам .

# 259

Чудно ми е как хора които мислят лошото на други намират толкова лесно врачки и т.н.
а ние тука неможем една свястна да намерим която да ни помогне да се съберем с любим  Naughty

Спорен въпрос е дали подобни действия са ЗА доброто на въпросния любим, така че нека наистина да пишем по темата, а не за магьосници.

# 260

Спорен въпрос е дали подобни действия са ЗА доброто на въпросния любим, така че нека наистина да пишем по темата, а не за магьосници.

Ами не е спорен въпроса, защото тука моята ситуация е такава, че съм ходил на доста места, и на всякъде са ми казвали, че има намеса, влияние и до тука.................Всеки дига ръце и нищо не може да направи....

# 261
Каква е тази Ясновидка Зеви? Някой да е чувал?

# 262
Да всички сме чували за тях, но никога не с ме ги виждали. Дрън-дрън....Аз 1/2 година търся свястен ясновидец, маг и не мога да намеря. Сумати пари ми взеха....

Това, че не виждаш  нещо не означава, че го няма. Нима виждаш вътрешните органи на някого като си пред него!? Това означава ли, че няма такива!?
Ей, ама много просто племе сме хората. Колкото и да ви казват, че котлона е топъл и ще си изпатите, вие пак слагате не само пръста си, а цялата длан върху него. Разберете, че няма как да стане. Най-много да попаднете на шарлатани, които с некомпетентостта си да ви навредят повече.  ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА СПИРАМ И НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ НА ПРОВОКАЦИИ

# 263
По-добре спри, няма нужда темата да се пълни със спам. Ако имаш конкретни предложения сподели ги, ако не прав ти път.

# 264
Да споделя, говорих с леля Искра по телефона но беше доста обобщено. Може би по телефон не става тъй като ми каза само че ще имам 2 деца  Simple Smile Иначе срашно лъчезарна и добродушна
Чувала съм много доволни хора има от нея и може да отида лично.

# 265
Момичета, и аз сега като четох се замислих. Как може щом е за лошо да има толкова "специалисти", а когато отидем нищо да не познават. Сигурно едното няма общо с другото,
но логиката ми не сработва.......

# 266
По-добре спри, няма нужда темата да се пълни със спам. Ако имаш конкретни предложения сподели ги, ако не прав ти път.

Предложения за какво?Как да се развали направена магия или как да направиш?Защото май искаш второто...

# 267

Предложения за какво?Как да се развали направена магия или как да направиш?Защото май искаш второто...

Да искам второто, защото вече е направена 1, искам да се развали и да направя аз. Това искам.

# 268
Момичета, и аз сега като четох се замислих. Как може щом е за лошо да има толкова "специалисти", а когато отидем нищо да не познават. Сигурно едното няма общо с другото,
но логиката ми не сработва.......

Ами не знам, няма логика
Аз мисля че има няколко пътя и нашите избори влияят как ще се развие съдбата ни. Не мисля че има само един определен развой на събитията и една добра ясновидка би трябвало да ни предупреди за последствията в зависимост какво изберем.
Хора с по развити способности могат да ни дават възможности и да ни помагат.
В моя случай просто искам семейството му да ме приеме и да ни даде шанс тъй като сме разделени поради тяхното неодобрение и е малко нечестно но май живота не е честен към никоя от нас и просто трябва да се подкрепяме взаимно. Достатъчно злоба има вече ...

# 269
А най-тъпо е като ви разделят с магия, всички я виждат ама никой нищо не прави....

Общи условия

Активация на акаунт