Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Добре аз пак да попитам сериозно, освен лакардии да се приказват има ли някоя която от Пловдив и региона да става?

# 241
Знаете ли нещо за Ирина Милчева?

# 242
Добре аз пак да попитам сериозно, освен лакардии да се приказват има ли някоя която от Пловдив и региона да става?

И ние това се опитваме да разберем без значение от къде е. Аз ако попадна на някой ще споделя веднага. Както казах засега реших да пробвам Али Шуган и ще пиша след 10тина дни

На мен не ми трябва просто гледачка а някой който всъщност може да помогне по някакъв начин нещата да се наредят , за събиране на двойки и т.н.

# 243
Знаете ли нещо за Ирина Милчева?

За нея е писано в тема 13, стр. 36 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=680980.525

# 244

И ние това се опитваме да разберем без значение от къде е. Аз ако попадна на някой ще споделя веднага. Както казах засега реших да пробвам Али Шуган и ще пиша след 10тина дни

На мен не ми трябва просто гледачка а някой който всъщност може да помогне по някакъв начин нещата да се наредят , за събиране на двойки и т.н.

И на мен ми трябва за същото.

# 245

Рекламата й май е наистина малко подвеждаща аз затова питах. Разбирам че май не е толкова добра но се чудя дали въобще има някой който да е помагал на двойки или те всички добри вече са починали

Това е като да търсим последен оцелял от изчезващ вид

# 246
  • Sofia
Аз да попитам Марияна Николаева помогнала ли е на някого? Тя идва ли в София?

# 247
Аз да попитам Марияна Николаева помогнала ли е на някого? Тя идва ли в София?

Да, помогна ми, много ми помогна за дизайна на портфейла ми Mr. Green За ясновидство въобще не може да се говори - при мен бе стрелба в тъмното. Има голяма дарба в това да не познае нищо, но като казвам нищо, то значи АБСОЛЮТНО НИЩО. Времето за сбъдването на "прогнозите й" отдавна мина и замина, а хората които бяха включени в съдбовните за мен събития вече ги няма ....

# 248

Здравейте, относно Али Шуган, преди време го бях търсила за здравословен проблем, по тел. ми каза, че не може да ми помогне, но щял да опита. Бях, чела противоречиви мненеия зяа него, за това го потърсих. Казах му, че ще помисля и не му звъннах повече, но след ден той звънна на тел. и каза, че щял д апътува близо до нашия град, ако съм искала да се видим. Взимал по 50лв. консултация и 50лв. билки. ЕЕЕ съответно не му звъннах повече.

# 249
 #Crazy
ау попаднах на нещо малко плашещо

http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=3469

# 250

Здравей, за Пловдив има доста имена, споменати в темата. Аз лично не съм ходила. Консултирах се с Ани Лечева, но тя е астролог а и има доста противоречиви мнения за нея. Аз лично се консултирах с нея малко преди НГ. Още не мога да кажа нищо защото нещата, които ми каза са за напред във времето. Иначе като характер ме описа точно(ама то това си го знам).

# 251

Спокойно! В този сайт това, което казват като магии не е пълно.  Има още много изисквания и допълнения, за да се направи както трябва. А за това си има тонове литература, която трябва да прочетеш, преди да започнеш да практикуваш. Ако се опиташ сама да правиш нещо от там, то най-много ще си навредиш сама! Но отговорността си е изцяло ВАША!

# 252

Здравейте, относно Али Шуган, преди време го бях търсила за здравословен проблем, по тел. ми каза, че не може да ми помогне, но щял да опита. Бях, чела противоречиви мненеия зяа него, за това го потърсих. Казах му, че ще помисля и не му звъннах повече, но след ден той звънна на тел. и каза, че щял д апътува близо до нашия град, ако съм искала да се видим. Взимал по 50лв. консултация и 50лв. билки. ЕЕЕ съответно не му звъннах повече.

Ами за здраве незнам но моят проблем е от лично естество и за това реших да пробвам тъй като в това отношение прочетох положителни неща а и при всеки от нас ще работят различни неща тъй като всеки е индивидуален

за лечители на здравословни проблеми съм чувала за Зофия Шчербак но немога да кажа нищо

# 253

Спокойно! В този сайт това, което казват като магии не е пълно.  Има още много изисквания и допълнения, за да се направи както трябва. Ако се опиташ сама да правиш нещо от там, то най-много ще си навредиш сама! Но отговорността си е изцяло ВАША!

Съгласна съм че е прекалено голяма отговорност и не трябва да се прави от всеки.

Чудно ми е как хора които мислят лошото на други намират толкова лесно врачки и т.н.
а ние тука неможем една свястна да намерим която да ни помогне да се съберем с любим  Naughty

# 254
За Пловдив има много имена, но никакви резултати. И на мен ми трябва магия за любов, събиране.

Общи условия

Активация на акаунт