Ясновидци/ Врачки-тема 13

• 227 044
  • 735
  •   2
Отговори
# 525
Хубаво де, като се замислих сигурно е права жената и може пък това да е правилния начин да "работи" ... щото да ти се скъсва телефона и всякакви хора да ти звънят за щяло и нещяло и да се напрягаш дали мислиш за предния обадил се или за този - верно може да става обърквация.
Извинете ме, но наистина ми стана абсурдно като го прочетох в първия момент... че гледачката мен ще търси, а не аз нея...Но явно на жената й е писнало например от такива като мен дето ходят от любопитство и си избира да помага на такива, които наистина имат сериозен проблем.  Hug
Съжалявам за предните си коментари, дано поне сте се посмели, но не се сдържах в първия момент.
Аз и да й пиша, на мен със сигурност няма да ми се обади, щото да чукна на дърво аз проблеми нямам  Hug

Но моля ви разкажете, ако някой пише и получи отговор  Peace

# 526
и аз се включвам в темата Peace, много ми е интересна, макар че досега една жена ни позна доста неща, но за съжаление е починала вече. В момента/тогава ги разтълкувахме грешно, а минавайки време разбрахме какво е имала в предвид   Rolling Eyes

Айде нова звезда, тази пък тя звъняла, абе тия почнаха да никнат като гъби.

жестока е конкуренцията, ако ти не ги търсиш, те го правят Grinning
Laughing Joy Joy Майтапът настрана-импулсните лели по едно време ми клип-ваха нон стоп!
Тъй като , както с потрес узнах, доста от тях  комбинират плещенето на пълни простотии с телефонен секс/на това му се вика диверсифицирано портфолио!/ наставаше фундаментален смут по телефона в първите мигове...на моят номер коя услуга да предложат..незнаейки преди да продумаш-мъж ли им звъни, жена ли....
Ако тогава не ми беше смазващо тъжно, голям смях щеше да падне!

# 527
[[/quote]
 Laughing Joy Joy Майтапът настрана-импулсните лели по едно време ми клип-ваха нон стоп!
Тъй като , както с потрес узнах, доста от тях  комбинират плещенето на пълни простотии с телефонен секс/на това му се вика диверсифицирано портфолио!/ наставаше фундаментален смут по телефона в първите мигове...на моят номер коя услуга да предложат..незнаейки преди да продумаш-мъж ли им звъни, жена ли....
Ако тогава не ми беше смазващо тъжно, голям смях щеше да падне!
[/quote]

Ужаааас!Ние се обаждаме с всичките си мъки, които и най-дребни да са, за нас са си точно смазващо тъжни, а те откровено се подиграват с нас. Ама то кой ни е виновен, че се връзваме?! Всеки път си мисля - ние си разкриваме душата пред някаква там, а тя като си тръгнем кой знае как ни се смее и коментира... Както и да е. Лирично отклонение  Simple Smile
Да ви кажа вчера звънях на Ташинка, но не ми отговори.

# 528
на някой пише ли му се нещо интересно или ще четем на хората редовете

# 529

Заповядай да ни напишеш нещо интересно.

# 530
Някой знае ли дали Стефка гледа по тел.или само лично?

# 531
  • Sofia
Искам да попитам някой правил ли е консултация по скайп с Марияна Николаева и дали ви е познала/помогнала?
Чела съм различни неща, затова ще ми е интересно да разбера повече от хора, които са ходили или са се консултирали по скайп с нея.

# 532
vaflichka, аз също се интересувам за Марияна Николаева дали помага и дали познава. Преди една седмица се обадих по телефона да попитам кога има свободни часове. Обади ми се някакъв мъж, обясни ми, че тя не може да разговаря  по телефона, понеже е уморена. Каза, че таксата за гледане е 50 лева за 30 минути, консултацията можело да  е лично или по скайп и трябвало предварително да сме си подготвили въпросите. Първо се превеждала сумата по пощата и след това се запазва час и дата за скайп връзка. Усмихнат и позитивен ден на всички от мен.

# 533
Какво ли ново да се пише,след като всички са шарлатани!Обаждаш се задаваш въпрос и нищо,е как да се юрна ат Силистра до София само за да проверя коя познава и коя не?!Едната пък ми обяснява т.н. ясновидка/,че трябвало ние нея да щадим не тя нас,и що ли?!Писна ми от мними врачки  и гледачки използващи  и живеещи на гърба на хора с проблеми!

# 534
Искам да попитам някой правил ли е консултация по скайп с Марияна Николаева и дали ви е познала/помогнала?
Чела съм различни неща, затова ще ми е интересно да разбера повече от хора, които са ходили или са се консултирали по скайп с нея.

Аз се консултирах с нея... Мила жена, отдели ми доста време, даде ми насоки за лечение с кристали(полускъпоценни камъни), беше добра в определяне на болежки, операции, диагноза, но за съжаление не позна за изхода на нещата. А той беше фатален.
Интересувах се от още един човек, за когото нищо от бъдещето не позна, поне не и до ден днешен. Видя бебета разни, за мое съжаление, тези хубави неща още не са се случили, а срока който даде отдавна мина.
Та така - консултацията по скайп беше 30 лв миналата година по това време. Искаше снимки на хората.

# 535
Пит, благодаря за информацията.

# 536
[/quote

Освен това ние тук нямаме против да си четем мненията. Ти имаш свободната воля да не ни четеш.

# 537
Ами ето 50лв кой обикновен отруден човечец получава 50лв надник,кой??????????!!!!!!!!!Защо  задаване на 1 въпрос не е по-ниска такса  и ако човека прецени ,че си струва и 5 хил ще им даде

# 538
Относно Латина...не съм възхитена! С доста смесени чувства останах.

От нея специално очаквах повече, но уви...Жената най-вероятно има дарба, но при мен слабо я прояви. Приятна е за общуване, като цяло любезна. Изобщо не подпитва, но се възползваше от абсолютно всичко, което аз казвах.

Първото, което ми направи впечатление е, че при мен гледането ѝ някак не вървеше лесно. Подканваше ме непрекъснато да задавам въпроси и да я насочвам какво ме интересува, сама не се ориентираше добре. За повечето неща говореше подчертано общо, липсваше конкретност. Така се изразяваше и така се оплиташе в думите си, че да не мога да разбера за какво става въпрос. Няколко пъти се опита да ме убеди в истинността на това, което вижда, при положение, че аз добре знам, че реалността е съвсем друга.

Опита се да ми приложи репертоара, който важи при всеки- била съм объркана, имала съм проблеми, много съм се притеснявала, отдавна съм очаквала нещо да се случи, а то все не ставало...

По основния ми въпрос прогнозата ѝ напълно се различава с тази на другите. Това, което според повечето ѝ колеги ще се случи, според нея няма да се осъществи...но на негово място щяло да се случи друго голямо, важно, ключово и положително събитие...Това събитие щяло да бъде много голямо и запомнящо се за мен и близките ми, повтори го няколко пъти. Аз сама себе си питам- щом това събитие е толкова важно и голямо, защо другите не го видяха...?!?! Да не се окаже накрая, че всички гледат едно бъдеще, но ''виждат'' различно...

Латина се затрудняваше със сроковете. Като я питах такива, тя ми отговаряше: ''през пролетта'', ''през лятото''. След неколкократно настояване от мен започна да говори с месеци- много
неубедително.

Другото, което не ми направи добро впечаление е че за друг мой важен въпрос, прогнозата ѝ беше, че можело да стане през февруари, можело и през юли, а можело да стане и до края на следващата година...Е, със същиия успех мога да ''предсказвам'' и аз.

Основата ѝ прогноза ми звучи толкова нереалистично, че все едно ми я е прочела от книга с детски приказки.

За моя характер и на близките ми каза много малко неща, но почти всичко беше грешно. За миналото каквото каза беше абсолютно невярно, с едно единствено изключение.

Направи ми и здравна диагностика, с която също не ме впечатли. Половината неща бяха верни, а другите изобщо ги нямам като симптоми. Двата ми основни здравословни проблема не ги ''хавана''.

Засега при мен по най-наболелия ми въпрос:

Вили- Пиротска, Марина- Графа, Ина-Женския пазар, Пепа–Хаджи Димитър и Ташинка са повече от сигурни, че ще стане. Сроковете им се разминават, но са като цяло близки.

Според Сирма и Мира- никога няма да стане.

Според Латина- няма да стане, но да очаквам друго приказно чудо...Ще видим!

# 539
  • София
Аз разговарях с Ташинка по телефона и й казах, че това, което предсказа за 17-ти....нищо не стана. А тя ме попита:"Защо така беееее?" После мълча и започна да пие вода, че се била задавила, та 15 минути чакане, след което зми каза, че цялото семейство и на дома ни има магия и трябва да отида някъде да ми я отбаят. Убедена съм, че ито в дома ни, нито някой от семейството ми има магия. Сега срока, който даде е за края на другия месец.
Да ви кажа, Ташинка просте се чудеше какво да ми говори. Спирам да се консултирам с нея!

Общи условия

Активация на акаунт