Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 026
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
На мен също не ми харесва да чета нападките една срещу друга.Това не е тема за обиди.Една страница се изписа с ненужни въпроси и отговори.Решете си проблемите на лични.Ако ли не моредатора да се намеси.

Не ги четете тогава.Да,така е.Не е тема за обиди.Странно защо и как Baiche  и всички около нея се почувствахте обидени.
Не съм доволна от Данка и си го казвам.Но тук е така-ако кажеш,че  си доволен или недоволен от някого ,обикновено се изсипва един тон помия на главата ти,че си позволил изобщо да си кажеш мнението.Но да ми изкарва личния живот на показ и да си позволява да коментира неща,с които изобщо не е наясно,много моля!

Напускам с удоволствие форума.
Живи и здрави!

ancholina, моля те остани. Не се притеснявай, все тая за какво си тръгнала по врачки. То и аз имам подобен проблем. Или е за здраве, или за работа или е за мъж. Други мотиви няма, кой знае какви ,за да ходим по врачки. Всичките сме в кюпа, всеки с лични преживявания, лични мотиви и желания. Точно ти даваш, много информация за ясновидците. От голяма полза е твоето мнение, т.к. имаш доста опит. Аз също бих се борила за мъж. Най- важното в този живот е да знаеш, че си направил всичко възможно, най- лесното е да се откажеш. Направи каквото можеш, пък да става каквото ще.

# 586
На мен също не ми харесва да чета нападките една срещу друга.Това не е тема за обиди.Една страница се изписа с ненужни въпроси и отговори.Решете си проблемите на лични.Ако ли не моредатора да се намеси.

Не ги четете тогава.Да,така е.Не е тема за обиди.Странно защо и как Baiche  и всички около нея се почувствахте обидени.
Не съм доволна от Данка и си го казвам.Но тук е така-ако кажеш,че  си доволен или недоволен от някого ,обикновено се изсипва един тон помия на главата ти,че си позволил изобщо да си кажеш мнението.Но да ми изкарва личния живот на показ и да си позволява да коментира неща,с които изобщо не е наясно,много моля!

Живи и здрави!
   Добро утро.Не познавам нито едната нито другата.Не съм против всеки да споделя мнение за ясновидката при която е ходил.Но за мен е грозно да се пишат обидни думи.Ако някои има на някого да казва нещо да го каже на лични или да го покани на кафе и да се изяснят.Все пак сме форум за споделяне,а не форум за обиди.Аз не съм обидена.Така,че ако с нещо съм те обидила ancholina-извинявай.  bouquet

# 587
Здравейте момичета,
аз след 4 дни си пътувам към България и засега съм се спряла на Хайрие и може би на ходжата от с. Звънчево.
Може за някои от вас да звуча глупаво но последно моля ако някоя от вас знае за баба, ходжа или който и да е който успешно да е помагъл за събиране на влюбени нека ми пише. Четох сполучливи истории но хората допринесли за успеха са починали (лека им пръст)
ямаме направена магия просто техните са категично против, въпреки че се обичаме и това е последният шанс който имам така че ако некой знае каквото и да е ще съм благодарна
 Hug мерси  Peace

Марчела, моя съвет е изобщо да забравиш за ходжите. Така ще ти объркат живота, че после ще се чудиш как да се оправиш. Няма такова нещо като събиране на двама влюбени, или сте заедно или не сте. Щом се обичате ще преодолеете всякакви пречки за връзката ви. И като той иска да е с теб ще избере или ти или родителите му,ще се наложи. Какво като са против? Малко крайно се изказах извинявай, обаче да не те отчайвам и аз минах по този път да преследвам човек с, който се бях разделила и обичах безумно. От 2 ма ходжи пострадах не само че не ми помогнаха, ами още повече ми навредиха, за парите които съм дала няма да говоря. Резултата беше 3 години без никой до мен, мисля че това беше наказанието ми да искам да се бъркам в чуждата воля. Успех!
Напълно подкрепям мнението...и аз така уж да си помогна,но повече си навредих преди години,и мисля,че и още си сърбам попарата ,а вече са изминали 8 години от посещението ми при ходжа Адем!Никога повече няма да отида при ходжа,някак си си мисля ,че мюсолманин не би помогнал на християнин!

# 588
Здравейте момичета!Аз съм се спряла на Искра и Цеца,ако има желаещи за Искра от Бистрица да отидем заедно ,че сама не ми се ходи!От мен колата от вас компанията Wink

# 589
Марчела, моя съвет е изобщо да забравиш за ходжите. Така ще ти объркат живота, че после ще се чудиш как да се оправиш. Няма такова нещо като събиране на двама влюбени, или сте заедно или не сте. Щом се обичате ще преодолеете всякакви пречки за връзката ви. И като той иска да е с теб ще избере или ти или родителите му,ще се наложи. Какво като са против? Малко крайно се изказах извинявай, обаче да не те отчайвам и аз минах по този път да преследвам човек с, който се бях разделила и обичах безумно. От 2 ма ходжи пострадах не само че не ми помогнаха, ами още повече ми навредиха, за парите които съм дала няма да говоря. Резултата беше 3 години без никой до мен, мисля че това беше наказанието ми да искам да се бъркам в чуждата воля. Успех!
Напълно подкрепям мнението...и аз така уж да си помогна,но повече си навредих преди години,и мисля,че и още си сърбам попарата ,а вече са изминали 8 години от посещението ми при ходжа Адем!Никога повече няма да отида при ходжа,някак си си мисля ,че мюсолманин не би помогнал на християнин!

Здрасти,
Ами от Адем май няма доволни. Съжалявам че нещата са се объркали за тен
Аз не деля хората на християни и мюсюлмани! Единствената разлика е че има добри и лоши !
А и мен различната вяра не ме плаши особенно защото момчето с което искам да съм е мюсюлманин
И все пак глупав е тази който не се страхува но пък въпреки страховете си трябва да се изправим срещу тях с риск да загубим но и с надежда да спечелим  Hug

# 590
Момичета ще пиша довечера ме съм от телефона и батерията е на 4% Simple Smile

# 591
Привет момичета!Само да ви кажа,че си записах час за леля Искра за утре.Ще пиша след това да споделя и моето мнение:-)

# 592
  • София
Привет момичета!Само да ви кажа,че си записах час за леля Искра за утре.Ще пиша след това да споделя и моето мнение:-)

Chakame te Simple Smile

# 593

Живи и здрави!

ancholina,
остани, темата е за всички. Нека да продължим да си споделяме и помагаме. Hug

ПП: Момичета, представяте ли си някой от обсъжданите врачки да чете форума Twisted Evil

# 594
Сигурна съм  че някой от тях го четат редовно.Но няма лошо в това.Нека поне малко се засрамят тези от тях който  имат определена тарифа а  нищо не могат.Поне да се осъзнаят и да не се подиграват с нещастието на хората който ги търсят.Никой  не е тръгнал да ги търси за забавление а от нужда.Поне при мен беше така.

# 595
  • София
И аз съм убедена , че някои от тях четат форума.
Няма ли нови отзиви за някоя - нова или стара на която да са се сбъднали прогнозите?

# 596
А аз, обратно на тези от вас, които са търсили помощ за събиране, попитах една от ясновидките може ли да ми помогне да се отърва от чувствата си към човека.Не да привличам него, а да се освободя аз.Обаче тя ми отказа, защото виждала, че бъдещето ми е с него.Така че не знам на практика това дали е възможно.

# 597
А аз, обратно на тези от вас, които са търсили помощ за събиране, попитах една от ясновидките може ли да ми помогне да се отърва от чувствата си към човека.Не да привличам него, а да се освободя аз.Обаче тя ми отказа, защото виждала, че бъдещето ми е с него.Така че не знам на практика това дали е възможно.

Би ли споделила коя?

# 598

Би ли споделила коя?
Аз съм писала по-назад за двете, при които ходя.За това помолих Дора от Бургас.Но да поясня, че доколкото знам, тя магии не прави.

# 599
  • София
Не смятам да се извинявам на никого повече в тази тема, не съм убила човек и не съм обсъждала чужди животи. Едно изречение дадено като пример не обхваща цял един живот, освен ако човека е толкова беден душевно че живота му би се събрал в едно изречение. Продължавам да си пиша и да си питам в темата, който каквото иска да чете, да вярва, и да прави всеки има глава на раменете си. Да попитам сега и аз за Цеца момичетата ходили при нея, разкажете малко повече за жената и има ли вече нещо случило се от нейните прогнози?

Общи условия

Активация на акаунт