Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 019
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Много благодаря,Baiche,за поста.Болни амбиции или не-теб не те интересува.Как ще постигна целта си-също.Истината е,че нещата бяха тръгнали прекрасно.След катинарите на леля ти Данче даже не желае да разговаряме.
Истината е,че никой не знае как ми е протекъл животът и няма право да ме съди.Аз съм наказана достатъчно.Щом съм тръгнала по врачки,значи не съм тръгнала от хубаво.Предварително съм си платила.
БЛАГОДАРЯ ЗА "ДОБРИТЕ ТИ НАМЕРЕНИЯ"!

Благодаря,че използваш името ми и че разгласяваш личния ми живот.

Хайде сега да не се обвиняваме много те моля, като всичко е вървяло добре защо беше всичко това? Аз не те съдя и нямам право на това. Никой не е тръгнал от хубаво, но е добре когато все пак всичко има някаква мярка , не мислиш ли? Не са ти се получили нещата и започваш да плюеш по хората. С магическа пръчка ли очакваш да стане? Еми няма да стане, всички ги търсим тези но не ги намираме. Не ти разгласявам личния живот, ти сама си го разгласяваш и не съм казала нещо невярно. Аз нямам от какво да се притеснявам и от кой да се срамувам, нямам и никаква полза от лоши намерения. Нали разбираш, че живота ми е доста натоварен и труден за да се занимавам със странични неща. Досега винаги съм помагала на хората с каквото и както мога затова, задръж моля те обидите си за някой  друг. Успех ти желая и збъдване на мечтите ти!

# 571
  • София
Baiche, проявата ти е изключително ПРОСТАШКА. Смятам, че ако имаше да казваш нещо на ancholina, беше по- уместно да го направиш на лично, вместо публично във форума, още повече че момичето ти се е доверило и ти споделило лични неща.

Каteto1980, не се меси когато не си запозната. Изключителен речник, подхожда ти много добре. Спокойна вечер ти желая!

# 572
  • София
Момичета, извинявам се на всички които са се обидили от поста ми. Казвам нещата, каквито са. Болезнено е, но със сигурност е доста полезно, ако ме разбрахте.

# 573
Baiche,няма нужда да ми пишеш на лични.Никой никого не обвинява.Не съм доволна от Данка и си го казвам.Не виждам къде е плюенето...
Ако някой тук трябва да е обиден,това съм аз.Обсъждането на личния ми живот във форума,не ми е приятно.Ако съм споделила с теб,то е,защото съм ти имала доверие.Голяма грешка!

kateto1980 е запозната много повече.отколкото си мислиш.Но дори и да не беше,просто е възмутена от липсата  ти на тактичност!

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 23:54 от Анонимен

# 574
  • София
Baiche,няма нужда да ми пишеш на лични.Никой никого не обвинява.Не съм доволна от Данка и си го казвам.Не виждам къде е плюенето...
Ако някой тук трябва да е обиден,това съм аз.Обсъждането на личния ми живот във форума,не ми е приятно.Ако съм споделила с теб,то е,защото съм ти имала доверие.Голяма грешка!

kateto1980 е запозната много повече.отколкото си мислиш.Но дори и да не беше,просто е възмутена от липсата  ти на тактичност!

Дано скоро намериш човек, който да има 100% познаваемост и да се успокоиш малко.

# 575
Извинявам се за речника си, но коментара на въпросната съфоромка и излагането на показ на нечий личен живот е толкова ГРОЗНО, че в случая описвайки дадената постъпка смятам, че дори доста нежно се изразих. Понякога дори грубите думи не са достатъчно силни за да опишат нечии пошли и ЗЛОБНИ действия.

# 576
  • София
Темата се превърна в място за обиди, нападки, спорове, изразяване на лично отношение и какво ли още не! Уууууууууу!!! Sad
Ако смятате да продължавате така, правете го на "лични", а не тук и да занивате цялата аудитория с недостойно поведение!

# 577
Темата се превърна в място за обиди, нападки, спорове, изразяване на лично отношение и какво ли още не! Уууууууууу!!! Sad
Ако смятате да продължавате така, правете го на "лични", а не тук и да занивате цялата аудитория с недостойно поведение!

Кое не ти харесва,nikolinanik?
Нали ти беше доволна от Baiche,че казвала истината?Ако беше коментирала твоя личен живот,надали щеше да викаш:Ууууууу!

# 578
  • София

Кое не ти харесва,nikolinanik?
Нали ти беше доволна от Baiche,че казвала истината?Ако беше коментирала твоя личен живот,надали щеше да викаш:Ууууууу!

Не ми харесва, че стават скандали в темата и заангажирате вниманието на всички останали. Това не ми харесва!

# 579
На мен също не ми харесва да чета нападките една срещу друга.Това не е тема за обиди.Една страница се изписа с ненужни въпроси и отговори.Решете си проблемите на лични.Ако ли не моредатора да се намеси.

# 580
На мен също не ми харесва да чета нападките една срещу друга.Това не е тема за обиди.Една страница се изписа с ненужни въпроси и отговори.Решете си проблемите на лични.Ако ли не моредатора да се намеси.

Не ги четете тогава.Да,така е.Не е тема за обиди.Странно защо и как Baiche  и всички около нея се почувствахте обидени.
Не съм доволна от Данка и си го казвам.Но тук е така-ако кажеш,че  си доволен или недоволен от някого ,обикновено се изсипва един тон помия на главата ти,че си позволил изобщо да си кажеш мнението.Но да ми изкарва личния живот на показ и да си позволява да коментира неща,с които изобщо не е наясно,много моля!

Напускам с удоволствие форума.
Живи и здрави!

# 581
  • София

Не ги четете тогава.Да,така е.Не е тема за обиди.Странно защо и как Baiche  и всички около нея се почувствахте обидени.
Не съм доволна от Данка и си го казвам.Но тук е така-ако кажеш,че  си доволен или недоволен от някого ,обикновено се изсипва един тон помия на главата ти,че си позволил изобщо да си кажеш мнението.Но да ми изкарва личния живот на показ и да си позволява да коментира неща,с които изобщо не е наясно,много моля!

Напускам с удоволствие форума.
Живи и здрави!

ancholina,
nedei taka Simple Smile ostani tuk Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 582
Момичета, има ли някоя от вас, освен Марчела, която да се е консултирала с Цеца по телефона?
А доколко и се сбъдват прогнозите в бъдеще?

# 583
  • София
Добро утро , и аз подкрепям Гербер - Байче не напускай форума - той е за всички .
Всеки има правото да изкаже лично мнение , това е целта да кажем от кой сме доволни и от кой не , пък после всеки да си прецени при кой ясновидец да отиде.

И аз чакам отзиви за Цеца baby_neutral

# 584
Добро утро , и аз подкрепям Гербер - Байче не напускай форума - той е за всички .
Всеки има правото да изкаже лично мнение , това е целта да кажем от кой сме доволни и от кой не , пък после всеки да си прецени при кой ясновидец да отиде.

И аз чакам отзиви за Цеца baby_neutral

Знам от една -2 познати,че познава жената. Аз като ходих много точно описва моментното състояние. Вижда неща ,които не съм й казвала. За бъдеще срок не ми е казвала. Казва, че мама ще се оправи, но е рано още. Но в чашата с кафето вижда букви, които нищо не означават за мен. Малко ги налучква там нещата. Може пак да ида този месец. Ама какво да я питам все едно и също. Каза ,че ще имам голяма любов....ще видим колко голяма ще излезе. Позна ми за една среща.

Общи условия

Активация на акаунт