Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
искам да попитам след колко време ви отговориха от руския сайт (тези които са си задали въпрос)
Въобще не ми отговориха.Писах и през лятото,дори на руски-нищо.Те предупреждават,че няма гаранция дали ще се получи отговор,просто се отговаря избшрателно... Simple Smile

# 61
  • София
искам да попитам след колко време ви отговориха от руския сайт (тези които са си задали въпрос)
Въобще не ми отговориха.Писах и през лятото,дори на руски-нищо.Те предупреждават,че няма гаранция дали ще се получи отговор,просто се отговаря избшрателно... Simple Smile

Аз днес пак писах , пък ще видим дали ще ми отговорят.

# 62
# 63
  • София
Здравейте момичета, днес се видях с тази приятелка , която ми говореше за Жоро Бедников , тя каза , че вчера пак е ходила при него и пак е изумена колко познава.Твърди че си заслужава голямата сума , но мен ме притеснява факта , че и е казал че понеже преди известно време е ходила при друга ясновидка/видял е без тя да му казва/  която и е правила амулет за късмет, и е объркала нещата и за да ги оправи трябват 200лв. #CrazyЕ това не ми харесва , колкото и да познават като почнат да говорят така и да искат някакви супер суми ме  отказват и отчайват

# 64
Изпуснала съм, че има нова тема

# 65
Да си споделя за Емилия, доста добре хвана нещата, като нищо кой знае не съм й казала. Сега дали това което каза, че може да се случи, дали ще стане , само бъдещето ще покаже. Но май тя и леля Цецка са ми фаворитки.

# 66
  • София
Добро утро, много се радвам като има добри отзиви за Цецка от Надежда , дано да е така както тя ми каза baby_neutral

# 67
idi, Eмилия си я записах какво точно ми е казала и съм го слушала 10 пъти и повече, направо си ги каза нещата както са си, мисля че не ме подвежда. Леля Цеци и тя много точно ги описа нещата, много попадения имаше. Само като гледа на кафе много зодии си измисля, докато нацели някой с тази зодия която вижда. Най- важното е ,че ми казват,че майка ми ще оздравее , но няма да е лесно ,а доста период си трябва. Сега ще се свържа и с Ани от Пловдив да видя и нейното мнение.
      Ами започвам да си мисля, че всичко е съдба , и каквото и както да живеем резултата е един и същ. Иначе как биха могли да ни казват, какво ще стане в бъдеще. Хайде за миналото добре, но за бъдещето.....?????
     Някой правил ли си е психологически консултации с Емилия, като психо терапевт?

# 68
Здравейте,

Опитвам се да издиря адреса на Ходжата от Лъвов мост, ако някой има каквито и да е координати, телефон, адрес, моля да ми пише.

Благодаря предварително:)

# 69
# 70
Изпуснала съм ви, не че се е появила някоя нова звезда де  Laughing
При мен вече идват сроковете и честно казано доста съм се поизнервила. Прогнозите се припокриват, но аз пак съм Тома неверни....

# 71
  • София
Изпуснала съм ви, не че се е появила някоя нова звезда де  Laughing
При мен вече идват сроковете и честно казано доста съм се поизнервила. Прогнозите се припокриват, но аз пак съм Тома неверни....

Кой от изброените ти ги предрече?

# 72
Ани от Пловдив, Емилия от Лондон и една неизвестна астроложка, която не се занимава професионално с това. Всичките едно и също казаха, сроковете почти еднакви.

# 73
Здравейте,
в края на предишната тема видях , че са коментирани хороскопите от сайта horoskopcheta.
Аз преведох парите, но също не съм получила хороскоп. След като писах пак нямам никакъв отговор дали има забавяне поради някаква причина или нещо такова..

Има ли някой, който да си е получил хороскопа или има някаква информация?

Мерси Hug

Здравей, писала съм с Галя, след като й преведох парите, тя ме помоли за извинение, че няма да може веднага да ми изпрати хороскопа, тъй като си има проблеми, ангажименти... и понеже в сайта пишеше 2-3 часа, просто се извини и каза, че ще се постарае до края на деня да е готова. Още същата вечер си получих хороскопа. Това беше преди няколко месеца, често пиша с нея и съм доволна от нея, наистина не разтяга локуми, ако вижда нещо го казва, ако не вижда не те баламосва. Последно й писах преди празниците, а получих отговор едва миналия ден. За забавянето си има причини, не смятам че ще ви извърти с паричките... Все пак всички сме хора, всичко се случва! Желая успех на всички!!!

Благодаря за отговора  Peace
На мен също ми изглежда сериозна жена от мейлите, които си разменихме преди да си поръчам хороскопа, надявам се и аз да го получа скоро..
А можеш ли да споделиш точност и познаваемост дали има при теб, след като са минали вече няколко месеца след като ти е направила хороскоп?

# 74
  • София
Здравейте,
в края на предишната тема видях , че са коментирани хороскопите от сайта horoskopcheta.
Аз преведох парите, но също не съм получила хороскоп. След като писах пак нямам никакъв отговор дали има забавяне поради някаква причина или нещо такова..

Има ли някой, който да си е получил хороскопа или има някаква информация?

Мерси Hug

Здравей, писала съм с Галя, след като й преведох парите, тя ме помоли за извинение, че няма да може веднага да ми изпрати хороскопа, тъй като си има проблеми, ангажименти... и понеже в сайта пишеше 2-3 часа, просто се извини и каза, че ще се постарае до края на деня да е готова. Още същата вечер си получих хороскопа. Това беше преди няколко месеца, често пиша с нея и съм доволна от нея, наистина не разтяга локуми, ако вижда нещо го казва, ако не вижда не те баламосва. Последно й писах преди празниците, а получих отговор едва миналия ден. За забавянето си има причини, не смятам че ще ви извърти с паричките... Все пак всички сме хора, всичко се случва! Желая успех на всички!!!

Благодаря за отговора  Peace
На мен също ми изглежда сериозна жена от мейлите, които си разменихме преди да си поръчам хороскопа, надявам се и аз да го получа скоро..
А можеш ли да споделиш точност и познаваемост дали има при теб, след като са минали вече няколко месеца след като ти е направила хороскоп?

АЗ ТАКА И НЕ СИ ПОЛУЧИХ ХОРОСКОПА

Общи условия

Активация на акаунт