Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 235
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, исках да попитам дали някой е ходил при Силвия и Ели Зареви (майка и дъщеря), живеят в Младост, но ходят и по домовете. Търся отзиви. Благодаря предварително.

# 121
  • София
Здравейте, исках да попитам дали някой е ходил при Силвия и Ели Зареви (майка и дъщеря), живеят в Младост, но ходят и по домовете. Търся отзиви. Благодаря предварително.

Аз за пръв път ги чувам тези имена. Какво знаеш повече за тях?

# 122
Ще бъда откровенна - в рамките на една година ги посетих и двете. Имат познаваемост, но не мога да определя процентно колко. И докато едната беше много положителна, другата ми наговори едни ужасии за бъдещи здравословни проблеми, смъртни случай и разпродажба на имущество, интриги и разправии. В продължение на няколко дни бях като болна след това посещение - нервна, разстроена и много уплашена. Това е причината да пиша тук и да разбера дали някои има сходни истории.

# 123
Ще бъда откровенна - в рамките на една година ги посетих и двете. Имат познаваемост, но не мога да определя процентно колко. И докато едната беше много положителна, другата ми наговори едни ужасии за бъдещи здравословни проблеми, смъртни случай и разпродажба на имущество, интриги и разправии. В продължение на няколко дни бях като болна след това посещение - нервна, разстроена и много уплашена. Това е причината да пиша тук и да разбера дали някои има сходни истории.

Ако искаш дай ми координатите им на лични. И без това съм тръгнала по врачки.... едни повече или по-малко  Mr. Green после ще пиша и за тях отзиви. Само не разбрах те двете едновременно ли гледат или по отделно и как става записването и посещението при тях? Какво означава, че ходят по домовете newsm78 #Crazy

# 124
Гледат отделно, като има опцията като им звъннеш да дойдат у вас. Цената е 40 лв. и преди включваше и идването (става въпрос сигурно само за района на София). Имам координатите на дъщерята защото ми даде визитна картичка. Номера на майката го записах на хвърчащ лист и после някъде го забутах.
Дъщерята гледа на карти и пише едни неща, майката на пясък и кафе. За миналото и двете имат добра познаваемост, за настоящето до някъде, за бъдещето - не знам. Според мен са и добри психолози, както повечето. Като пример ще дам - на едното посещение отидох облечена с една провиснала блуза, дънки и без грим...не бях в най-цветущата си форма, пък и реших че за гледачка няма да се тъкмя..и се започна...ох ми тя и работата ти е една, то и живота ти е един, никакъв шанс за успех, това което правиш не е това което искаш...с две думи нищо интересно не правя и е пълна сивота. А действителността към момента е абсолютно противположна.

# 125
  • София

Звъннах, но и двата телефона , които са дадени за контакт са невалидни.
Освен това се пробвах и с Керанка , но тя каза , че по телефона не може да дава консултации.

И на двете места ударих на камък  Sick

# 126
  • София

Звъннах, но и двата телефона , които са дадени за контакт са невалидни.
Освен това се пробвах и с Керанка , но тя каза , че по телефона не може да дава консултации.

И на двете места ударих на камък  Sick

Коя от двете Керанки?

# 127
  • София
Тази от Добрич .За нея пишеше в статията , коята Лъки старс беше поснала и затова реших да пробвам , но ядец  Naughty

# 128
Тази от Добрич .За нея пишеше в статията , коята Лъки старс беше поснала и затова реших да пробвам , но ядец  Naughty

Idi, аз затова написах с тъмни букви, че статията е от 2010 година и не зная дали информацията е актуална. Съжалявам, че съм те подвела.

# 129
  • София

Idi, аз затова написах с тъмни букви, че статията е от 2010 година и не зная дали информацията е актуална. Съжалявам, че съм те подвела.

Хей няма проблем , аз видях , че така пишеш , но реших да се пробвам.От опит глава не боли.

# 130
  • София
Аз взех да се замислям дали да не се обадя на Ташинка.Преди време, когато нашумя и се втурнахме да ходим и звъним всички списващи в темата и аз звъннах " барабар Петко с мъжете" , но срока ,който ми каза още не е дошъл и се замислям да й звънна да видя сега какво ще каже.От тези , които ходиха или звъняха има ли на някоя да се е сбъднало вече нещо от предсказанията на Ташинка?

# 131

Хей няма проблем , аз видях , че така пишеш , но реших да се пробвам.От опит глава не боли.

От опит глава не боли за сега, но от много опити за телефонни разговори с разни магове, от които си  напазарувах  лъжи с елемент на атракция, ще те заболи не само главата, но и сърцето като ти дойде сметката за телефон  Mr. Green То аз си се усмихвам като им се обаждам, ама то нали усмивката е алтернатива на озъбването, та после съм в такова състояние  smile3511  , докато те на края на "работния си ден" след като са видяли състоянието на банковата си сметка, се радват, че все още има шарани като мен и сигурно тяхното състояние  е smile3533

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 14:17 от Lucky_star

# 132
Аз взех да се замислям дали да не се обадя на Ташинка.Преди време, когато нашумя и се втурнахме да ходим и звъним всички списващи в темата и аз звъннах " барабар Петко с мъжете" , но срока ,който ми каза още не е дошъл и се замислям да й звънна да видя сега какво ще каже.От тези , които ходиха или звъняха има ли на някоя да се е сбъднало вече нещо от предсказанията на Ташинка?

Stop спри, не се подлъгвай.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 21:22 от Lucky_star

# 133
А не си ли давате сметка, че начина по който се отнасяте към тези хора, е и начина по който те се държат с вас? Чета безумните ви коментари, как посещавате поредната "бройка-врачка", а се оплаквате, че те се отнасят с вас като "поредната бройка"! И понеже всеки от вас има "огромни и неотложни" проблеми, ще ви кажа само че на Господ или там каквото е, не му пука как се чуствате вие! Казано е, когато на човек трябва да му се помогне, то той ще намери човека който да го направи. Останалото е вятър и мъгла! На човека не му е дадено да знае бъдещето си, по-ред причини. Това че има хора с известни способности, е добре, защото истинските такива - леко ще повдигнат завесата на неизвестното. Но ако мислите, че някой ще ви каже по дни и часове, какво ще ви се случи - бих казал много наивно от ваша страна! Вие и хора като вас, превръщате ходенето при ясновидци, в бит пазар, и затова те гледат така на вас - като на касички! Нещата са свързани, не мислите ли? Има и един друг момент, който изглежда пропускате! Всички ние сме хора, и като такива, имаме нужда от почивка. Няма как при една гледачка, да се изсипят 20 човека, и тя да бъде в кондиция да гледа на всички. Да, повечето приемат доста хора, по ред причини, но самите те според мен, не си дават сметка че си проиграват репутацията! Затова когато съдите, имайте предвид всички тези условности, и тогава правете изводи.

# 134
А не си ли давате сметка, че начина по който се отнасяте към тези хора, е и начина по който те се държат с вас? Всички ние сме хора, и като такива, имаме нужда от почивка. Няма как при една гледачка, да се изсипят 20 човека, и тя да бъде в кондиция да гледа на всички. Да, повечето приемат доста хора, по ред причини, но самите те според мен, не си дават сметка че си проиграват репутацията! Затова когато съдите, имайте предвид всички тези условности, и тогава правете изводи.

Хм, интересно! Добре, съгласна съм, че да се изсипят 20 човека не може „ясновидеца” да бъде в кондиция да гледа на всички. НО нима вината е наша, че ходим или на тях, защото от гледна точка на алчността си приемат колкото се може повече хора. Изводи си правя от гледна точка на клиент. Все пак каква е нашата вина? Това, че ходим при тях ли? Да, тук мога да се съглася, НО (ГОВОРЯ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ МОЕ ИМЕ) повечето имат фиксирана такса за така наречените „услуги”, която за 70% от българите никак не е малка. И ако някой реши да отдели от заплатата си тези 30 лв., 40лв или 50 лв , то е защото може би е повярвал на рекламата на конкретния ясновидец. Аз като ходя при някой плащам уж за извършена услуга, която в последствие се оказва лъжа. Все пак давам пари, а не слама и срещу заплащането си искам качествено извършена услуга. Та нали това им е основната дейност и вид „работа”.  Щом са избрали да извършват този вид дейност, трябва да си я вършат съвестно, а не само с цел печалбарство. Ако аз например реша, че съм уморена и реша да прекратя съдебно заседание, само защото искам да се прибера в нас и да си легна и осъдя някого на 20 години затвор несправедливо, ще (както Вие казвате) „повдигна завесата на неизвестното” за осъдения и след това какво!? Не може така да се отнасяш към тези , които са ти се доверили и са дошли при теб поради някакъв проблем. Никой не е казал, че се иска да се каже бъдещето ни по график с точност до минута и секунда, но ако те имат някаква дарба ще могат да кажат кардинални събития от съдбата на конкретния човек, а не да използва заучени фрази и да плаши като „вижда” уж куп магии и виждаш ли, ако не си платиш да ти ги развали, то трябва да вземем  лопатата и да започнем да си копаем гроба. Тези, които наистина имат дарба казват пътищата, по които можем да тръгнем, за да следваме съдбата си в правилната посока, а ние сами слушайки разума си ще изберем  по кой път да тръгнем. Свободната воля ни различава един от друг и това определя индивидуалността ни.
Преди да тръгна по така наречени врачки, аз се порових във форума тук и се спрях на няколко от изброените врачки. Нали това е целта на този форум да си помагаме и да изобличаваме тези мними врачки и гледачки?
Когато аз пиша нещо за тези, при които съм била НЕ съм агитирала никой да ходи при тях. Всеки сам избира при кого да ходи и дали да ходи въобще при някого. Ако сте толкова възмутен, то не четете форума. Всичко е въпрос на личен избор!

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 20:46 от Lucky_star

Общи условия

Активация на акаунт