Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 208
  • 741
  •   1
Отговори
# 345

За първи път чувам за нея
Доволни ли сте?

# 346
Здравей, Сара! Пощата ти е пълна, опитвах се да ти пиша. Simple Smile

# 347
Soul, здравей, мила !
Много се радвам да те чуя след толкова време.
Изчистих си пощата.   Simple Smile

# 348
Някой да има точният адрес на Цеца от Надежда.

# 349

Здрасти,
ако й се обадиш тя ще ти обясни как да стигнеш, много е любезна
На мен ми реди карти по телефона вчера и каза ако реша да отида да й се обадя и ще обясни как се стига. Май метрото спира близо до тях. Извинявай за не много задоволителният отговор

# 350
Момичета, при кого може да се запишеш по-скоро - Марина или Цеца? Чух, че за Пепа се чака много... а на мен ми е спешно - дайте съвет!

# 351
Марчела, а ти доволна ли си от Цеца от Надежда? Аз имам конкретен въпрос и не знам дали при нея ще получа отговор...

# 352
Марчела, а ти доволна ли си от Цеца от Надежда? Аз имам конкретен въпрос и не знам дали при нея ще получа отговор...

Ами пита ме само цвета на очите и после реди картите. И аз исках да питам конкретен въпрос но тя каза да й кажа само цвета на очите и нищо друго. За сегашната ситуация доста точно описа нещата а аз не й бях споменавала обсолютно нищо преди сеанса . Гледането всъщност отговори на въпроса който имах. За бъдещето мога само да чакам и да видя какво ще стане. От момичетата във форума знам че картите таро предсказшат близкото бъдеще (няколко месеца напред)

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 11:24 от *Марчела*

# 353
  • София

Здравей, адреса е Надежда 2 ул.Екзарх Стефан.От метрото като излезеш пресичаш улицата и на ъгъла има банка ДСК тръгваш по тази уличка и втората улица в дясна завиваш , къщата е от ляво , но не си спомням номера .Като и се обадиш ще ти го каже.
И после да дадеш отзив  baby_neutral

# 354
  • София
Момичета, при кого може да се запишеш по-скоро - Марина или Цеца? Чух, че за Пепа се чака много... а на мен ми е спешно - дайте съвет!

При Цеца ще успееш да си запишеш по ранен час , при Марина се чака около 2-3 седмици .
А и аз лично съм по доволна от Цеца.Марина е ненадмината в описанието на характерите , но поне на мен за бъдещето не ми каза почти нищо , а то нали това е целта.

# 355
Благодаря, момичета! Ще се опитам да се свържа с Цеца от Надежда и после ще пиша

# 356
Момичета,
седмицата от 11ти - 15ти февруари, един от дните планувам да посетя Хайрие.
Ако на някоя от вас й се ходи при нея и има нужда от транспорт и не й се харчат пари, нямам нищо напротив да се присъедините към мен тъй като ще шофирам до там така или иначе   Hug

# 357
Моля за скорошни впечатления от Мира??..

# 358
Здравейте, аз съм нова тук и искам да помоля ако някой може да сподели нещо за Дора Пенева от Варна. Благодаря предвариително Simple Smile

# 359
Здравейте, някой има ли впечатление за Дора Пенева от Варна!? Ще бъда много благодарна ако някой сподели опит. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт