Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 159 007
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте момичета  от Варна някой да е чувал за гледачка от кв Владиславово или Трошево  мисля че се казваше Мария но може да греша името

Аз .Преди години леля ми беше ходила при нея и беше изумена.Всички казано от нея с течение на времето се сбъдна.

# 466
Момичета, бихте ли ми казали дали  Латина от нашата анкета и тази жена от снимката е едно и също лице? http://www.chudesa.net/%D1%8F%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B … 0%BB%D0%B5%D0%B7/

# 467
Малко повече инфо за тази Мария.На какво гледа,колко е годишна.Да не е пара Мария навремето си спомням,че имаше офис в Трошево,Срещу пазарчето на Пикадили Младост.

# 468
Днес дали е удобно да се звъни на телефона от сайта на Божидар Караджов?

# 469
до stasha_s мисля че няма смисъл да си даваш парите които няма да са никак малка преди мо же би 7-8год. ходих при него говори под носа си и нищо няма да разбереш и бързо след което ще ти каже че имаш магия и ще трябва да я развалиш ако искаш да ти гледа така ще дадеш пари за разваляне и след това за  гледане но ти може да нямаш магия

# 470
До lardero не знам повече за нея но мисля че живееше във Владиславово ако се не лъжа в бл.5 и гледаше на кафе но никога не съм ходила при нея тогава чувах че много познавала но сега имам  нужда да отида при такъв човек и за това пиша ако някой знае координати да пише

# 471
Благодаря Ви момичета:)Ходих на восъколеене и сега се чувствам по - добре. Дори да е на психическа основа:)Относно ясновидците,тук по моя край всички говорят за една жена на име Милка от село Карайсен. Много добри отзиви чувам. Аз лично съм ходила веднъж,останах потресена като ме попита "Ти за какво си дошла,като всичко знаеш?" Все едно аз на нея ще предсказвам:)

# 472
Относно ясновидците,тук по моя край всички говорят за една жена на име Милка от село Карайсен. Много добри отзиви чувам. Аз лично съм ходила веднъж,останах потресена като ме попита "Ти за какво си дошла,като всичко знаеш?" Все едно аз на нея ще предсказвам:)

И какво толкова те потресе това нейно изказване?
И аз слушах добри отзиви...седем години по-късно мога да заявя, че нищо не ми позна.

# 473
Относно ясновидците,тук по моя край всички говорят за една жена на име Милка от село Карайсен. Много добри отзиви чувам. Аз лично съм ходила веднъж,останах потресена като ме попита "Ти за какво си дошла,като всичко знаеш?" Все едно аз на нея ще предсказвам:)

И какво толкова те потресе това нейно изказване?
И аз слушах добри отзиви...седем години по-късно мога да заявя, че нищо не ми позна.

Ами очуди ме факта, че явно не и се занимаваше,а аз толкова време чаках  да има свободен час.Това първоначално, в последствие каза да прочета това онова за хората индиго.

# 474
  • София
neli.to , дали не е наекнала, че и ти имаш дарба?! Simple Smile

# 475
neli.to , дали не е наекнала, че и ти имаш дарба?! Simple Smile
[/

Помислих си го,но е прекалено страшничко.  newsm78

# 476
Някой може ли да каже тази Живка от Люлин на какво гледа и колко взима.

# 477
  bouquet

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 23:50 от Lucky_star

# 478
Някой може ли да каже тази Живка от Люлин на какво гледа и колко взима.

Твърди,че си има приказка с целия небесен състав-ангели, архангели, самата Богородица...
Сядате на масата в кухнята в Люлин, тя вади листове и почва да пише как преди няколко века си погинал от чума или са те убили с камъни,все неща, които й диктуват.Аз се опитах да я понасоча така по-близо до последните 650 г ...Когато й посочих явни несъответствия и алогизми в диктовката, жената рече" Еее, сега..." и така и не й продиктуваха адекватен  отговор.
Ако  по време на  въпросната диктовката се установи, че си сред омагьосаните, се почва традиционния омлет-т.е. разбиване на яйца.Разбира се , има и леене на восък и обичайният там арсенал от червени материали за бродиране и т.н.
Има лек религиозен  фанатизъм, но вероятно не е лош човек и не е злонамерена.Какви има, както обиколилите знят....
Но, всъщност  посетителите отиват за друго...
Относно въпроса ти за цените в менюто в тази кухня-мисля, че диктовката беше 20 лв, омлетът с едно яйце -още толкова.

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 03:50 от ryannn

# 479
Idi,моля питай леля си за тази гледачка при която е ходила във Владиславово.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт