Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 158 957
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
До всички които се интерисуват от жената която лее куршум не восък тя не е гледачка а като отлее куршума и гледа на него   ако е за друг човек трябва да занесете дреха на човека на когото искате да леете куршум нямам и телефона но живее на ул.Лозарска като попитате за Стоянка ще ви упътят

За кой град става дума?

# 541
Така да споделя с всички днес ходих пре Джемиле...иска :
светена вода, захар, 6 катинара, 3м. траурна лента, 1 розова вода, мой парфюм,  7 цветя, 2 низа люти чушки, 10 обикновенни бели свещи, 10 пакета черен пипер на зърна.........

Аз й казах ако реша ще й се обадя. Та това е за Джемиле...някакви отзиви?

*Марчела* , не се и замисляш, че траурната лента, която иска от теб не е за добро???!!! Това веднага се набива в очите!

Замислих се точно затова го и написах всички да го прочетат и да си преценят те. А също и белите свещи не ми вдъхват доверие!

# 542
светена вода, захар, 6 катинара, 3м. траурна лента, 1 розова вода, мой парфюм,  7 цветя, 2 низа люти чушки, 10 обикновенни бели свещи, 10 пакета черен пипер на зърна.........

*Марчела* , не се и замисляш, че траурната лента, която иска от теб не е за добро???!!! Това веднага се набива в очите!

Лютите чушки също не звучат много позитивно.Трудно ми е да свържа идеята за любов с люти чушки и черен пипер!

# 543
  • София
Може би, за да бъде люта, пардон, огнена любов! Laughing Joy Joy Joy

# 544
светена вода, захар, 6 катинара, 3м. траурна лента, 1 розова вода, мой парфюм,  7 цветя, 2 низа люти чушки, 10 обикновенни бели свещи, 10 пакета черен пипер на зърна.........

Лютите чушки също не звучат много позитивно.Трудно ми е да свържа идеята за любов с люти чушки и черен пипер!

Laughing аз си помислих че ще готви...защо ти е толкова черен пипер ....

# 545

Laughing аз си помислих че ще готви...защо ти е толкова черен пипер ....

По-скоро държи селския магазин и после ще продава-катинари, люти чушки, черен пипер, траурна лента/защо да се разхождат до града за такава/.

# 546
  • София
Черният пипер го използват за египетски магии. Преди време бях чела някъде ......

# 547
Черният пипер го използват за египетски магии. Преди време бях чела някъде ......
А траурната лента за какво се използва в магиите?

# 548
  • София
Не знам! Но мисля, че не е за хубаво!

# 549
А траурната лента за какво се използва в магиите?

Ами помисли си дали искаш да го привлечеш или ще убиваш любовта му Weary

# 550
  • София
*Марчела* , таурната лента при какви случаи се ползва????
Дано разума надделее при теб! Пожелавам ти късмет и успех!

# 551
Всеки решава за себе си, но лошото е, че при тези случаи всъщност решението касае и други хора.Съвсем добронамерено съветвам преди да се пристъпва към такива неща, първо да се прочете в нета за последиците от магиите.Има доста материал за четене.И навсякъде пише, че в дългосрочен план може да пострада както обекта на "любовта", така и поръчителя, дори и потомството.

# 552
 За Марчела   http://www.galanto.com/content/view/111/33/lang,bg/
Ето ти значението на лютите чушки. Надолу има няколко примера. Прочети номер 5

Ето още една статия http://kattiq.com/modules/content/index.php?id=23

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 22:15 от Lucky_star

# 553
няма да ползвам "помощта" на Джемиле, просто коментирах тъй като ми стана чудно а и за да може други момичета да прочетат какво е казала....не искам да навредя на никой

Последна редакция: ср, 13 фев 2013, 23:59 от *Марчела*

# 554
Амииии, там е работата, че нито можеш да бъдеш сигурна какво точно правят по твое желание ходжите, нито дали няма да навредиш на други хора и себе си с това си решение.....

Общи условия

Активация на акаунт