Ясновидци/Врачки - 15-та тема

• 158 959
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
До Baiche След като няма смисъл от поста ми то няма смисъл да Ви давам координати който ми е писъл на лични съм отговорил

# 616
светена вода, захар, 6 катинара, 3м. траурна лента, 1 розова вода, мой парфюм,  7 цветя, 2 низа люти чушки, 10 обикновенни бели свещи, 10 пакета черен пипер на зърна.........

Ооооооооо спокойно! Ти си даже си се разминала леко! На мен ми поиска тези неща, които ти е поискала на теб, но в по-големи количества и още 2 кокошки - черна и червена; от няколко съседа вода, черен конец от вдовица и още и още..... Та се чудя какво ще прави с тези неща, но най много се притесних от кокошките...... че ще ги коли е ясно, но после какво ще правя аз с тях.... ето това ме притеснява.  newsm78  Моля, ако някой знае за какво са тези неща нека ми пише дори и да е на лични, защото съм много раздвоена дали да отида при нея или не...

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 10:01 от Марина Мари

# 617
  • София
Марина Мари , хич не се притеснявай за кокошките  - тя жената ще си ги сготви на чорбица  Joy Joy Joy
А сериозно - определено ми звучи плашещо и моя съвет е по- далеч от тази жена , че не се знае какво ще ви стовари на главата.

# 618
Марина Мари , хич не се притеснявай за кокошките  - тя жената ще си ги сготви на чорбица  Joy Joy Joy
А сериозно - определено ми звучи плашещо и моя съвет е по- далеч от тази жена , че не се знае какво ще ви стовари на главата.

Аз не съм и тръгнала да ги правя тези неща, но ми е чудно какво ще прави с тях. Определено не ми звучи добре, а и ми беше достатъчно да го чуя и далеч от нея. Бях чувала преди за такъв ритуал с кокошки, но от един ходжа и знам, че кръвта се пие или нещо такова беше. И ако и за нея трябва това да се прави, не благодаря, далеч от нея

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 09:18 от Марина Мари

# 619
Момичета, значи вече пристигнах обратно
Не помня дали споменах ходих в звъничево при Седат. Чете молитва и отключва някакъв късмет като хвърли катинар. Листчетата му бяха принтирани на ксерокс а жена му пишеше имената на тях. Поиска червена свещ на която жена му написа мойто име, на момчето и на неговите родители. Аз обаче забелязах неговото име не беше написано както той го пише и това ме обезпокои. Трябваше да паля свещта 3 дни подред по 30 минути. Някой да е правил този ритуал от Седат и да е имало ефект?
Аз се чудих в самолета не направих ли грешка т.к. хвърлих нещата от него вчера в реката? Незная сгрешеното име на свещта можеше ли да навреди или интуицията ме е подвела и трябваше да пробвам ритуала  newsm78 Confused
Някой да сподели личен опит в това отношение?

# 620
Със сгрешено име да правиш ритуал, не мисля, че ще има ефект.
Това с червената свещ е за любов, но не мисля че ще има голям ефект, най-много да ти се обади.
Моят съвет е, да си пожелаеш и се помолиш, ако това е твоят човек да се случат нещата Господ,Вселената, Висшите сили да ти помогнат, ако ли не-значи те чака нещо или някой по-добър..........от опит Wink

# 621
При Седат съм ги правила същите неща преди месеци - резултат никакъв

# 622
Момичета,преди време бях споделила с вас за едно амулетче уж за късметче направено от майката на бившата ми вече половинка.(никакво късметче не е било,а магия за раздяла) Ходих на восъколеене и уж развалиха магията,ако наистина е имало такава. Факт е, че намерих амулетчето му.една бележка на която пише на арабски или и аз не знам какъв език:)Не смея да я внеса в дома си, но умирам от любопитство какво пише:) А дали сгреших като взех това листче и го отворих.Някак не ме е страх защото нали е развалено.Моля за компетентното ви мнение,на което се доверявам.

Аз знам, че тези неща трябва да се хвърлят в река. Няма ли на кой да го покажеш това листче с арабски или турски да видиш какво пише поне?

Занесох бележката при същия човек който ми ля восъка. Прегледа я,каза, че нямам право да знам какво пише вътре,само ми нахвърля на две на три имена дати и т.н. Неща които явно наистина пише,защото той няма как да ги знае.Задържа бележката,не съм я хвърляла във вода. Не ми взе пари, явно момчето ги разбира тия работи. Ако искате ще ви дам номера му.

# 623
Занесох бележката при същия човек който ми ля восъка. Прегледа я,каза, че нямам право да знам какво пише вътре,само ми нахвърля на две на три имена дати и т.н. Неща които явно наистина пише,защото той няма как да ги знае.Задържа бележката,не съм я хвърляла във вода. Не ми взе пари, явно момчето ги разбира тия работи. Ако искате ще ви дам номера му.

Добре си направила  Peace Аз направих глупостта да отворя една муска уж да я преведа с гугъл, но такава каша стана  Mr. Green нищо не разбрах от превода. Не се преведе целия текст, а от това, което ми даде като превод половината неща нямат смисъл  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така че е добре да се даде на някой, който наистина разбира

# 624
Момичета,преди време бях споделила с вас за едно амулетче уж за късметче направено от майката на бившата ми вече половинка.(никакво късметче не е било,а магия за раздяла) Ходих на восъколеене и уж развалиха магията,ако наистина е имало такава. Факт е, че намерих амулетчето му.една бележка на която пише на арабски или и аз не знам какъв език:)Не смея да я внеса в дома си, но умирам от любопитство какво пише:) А дали сгреших като взех това листче и го отворих.Някак не ме е страх защото нали е развалено.Моля за компетентното ви мнение,на което се доверявам.

Аз знам, че тези неща трябва да се хвърлят в река. Няма ли на кой да го покажеш това листче с арабски или турски да видиш какво пише поне?

Здрасти Simple Smile
Може ли да ни дадеш името и номера му?
Благодаря

# 625
И аз си мислех да се опитам да преведа  текста,но ме беше страх да я внеса вкъщи тази бележчица:)Изпитвам голяма доза задоволство. Живеем в различни държави с бившия,последно се псувахме и мразехме а преди два дни седнахме и говорихме нормално,казахме си много неща и аз се докопах до бележката:)това ако не е шанс:)Съжалявам за майка му,какво ли я чака щом поръчва подобни глупости и ги тика в джоба на сина си!? newsm78 #2gunfire Joy

# 626
Момчето се казва Ерджан. Дали това е истинското му име или е псевдоним не знам. Номера му е  0892783680

# 627
И аз си мислех да се опитам да преведа  текста,но ме беше страх да я внеса вкъщи тази бележчица:)Изпитвам голяма доза задоволство. Живеем в различни държави с бившия,последно се псувахме и мразехме а преди два дни седнахме и говорихме нормално,казахме си много неща и аз се докопах до бележката:)това ако не е шанс:)Съжалявам за майка му,какво ли я чака щом поръчва подобни глупости и ги тика в джоба на сина си!? newsm78 #2gunfire Joy

Не се знае, може да е сложила още подобни неща и на други места около него или в дома му. А за превода в гугъл наистина няма смисъл  Mr. Green получи се една поредица от безсмислено преведени думи  Mr. Green Аз затова го пиша тук във форума, за да спестя усилието на други, които имат такива намерения. Но в тези случаи е по-добре да се постъпи както ти в случая, да се даде на някой, който наистина разбира

# 628

Какво ги е прехванало родителите незнам. Доста е подло, добрече си я намерила  Peace

# 629
светена вода, захар, 6 катинара, 3м. траурна лента, 1 розова вода, мой парфюм,  7 цветя, 2 низа люти чушки, 10 обикновенни бели свещи, 10 пакета черен пипер на зърна.........

Ооооооооо спокойно! Ти си даже си се разминала леко! На мен ми поиска тези неща, които ти е поискала на теб, но в по-големи количества и още 2 кокошки - черна и червена; от няколко съседа вода, черен конец от вдовица и още и още..... Та се чудя какво ще прави с тези неща, но най много се притесних от кокошките...... че ще ги коли е ясно, но после какво ще правя аз с тях.... ето това ме притеснява.  newsm78  Моля, ако някой знае за какво са тези неща нека ми пише дори и да е на лични, защото съм много раздвоена дали да отида при нея или не...

А тя не ти ли обясни за какво са й кокошки? Някой да е правил друг ритуали с животни?
Ти на много места ли си пробвала до сега?

Общи условия

Активация на акаунт