Професионални серии за коса - тема 47

• 40 949
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Искам да благодаря  bouquet, че ми описахте аромата на червеният Тиги шампоан, сега пристигна и наистина долавям ананас, много свежо ухае! Ако някой се интересува, като го поизползвам малко, мога да кажа какви са ми впечатленията.

# 526
Здравейте, момичета,

идвам тук по любезната покана на Фийлинг, копирам от блондиснката тема питането и ще се радвам на помощта и съветите ви  Blush Hug

"Интелигентното" ми русо в момента е сиво-зелено и съм истинска блатна вещица  Mr. Green чела недочела, поръчах си бои на Иноа, 10. Не ми отиват сиви оттенъци хич, гадното жълто не го харесвам и изобщо от години съм в търсене на светъл, слънчев и топъл цвят, но не с блондор. Питането ми е ще стане ли нещо с иноата изобщо? Естественият ми цвят пак е рус, но по-тъмен. Сега се наклепах с 8ца на Лореал бежова, но ето ме сиво-зелена. Но порасналите корени не личат, значи нещо като 8 отговарям. Оксидант си взех 30vol. Като цяло косата ми е изтощена, суха и хвърчаща, всякакви продукти съм пробвала, но не и хубава боя за коса (освен фармаколор, ако се брои за по-качествена). Благодаря ви предварително.  Blush

П.С. Извинявам се за вероятно стотния подобен въпрос  Embarassed

Ще ви бъда благодарна и за препоръки за поддръжка на хубава руса коса, а аз ще се опитам да изчета последните теми.

Опиши косъм(плътен, фин), какви продукти си ползвала до сега, освен с боя, как третираш косата си? Вярвам, че можем да постигнем много и скоро ще се радваш на красива и здрава коса.

Косъм - фин, от най-фините  Tired Но не стои прав и гладък, а хвърчи  Rolling Eyes
Освен боя, нищо друго не ползвам.  Simple Smile

# 527
Момичета, за колко време пристигат поръчките от HQhair?  Hug
И аз се възползвах от кода  и съм много щастлива, поръчах шампоан и балсам  Shu Uemura Art Of Hair Moisture Velvet, както и така мечтаната ghd IV styler, шампоана и балсама ми ги намли с 20% а на всичкото отгоре ми пращат и подарък шампоан Shu Uemura Art Of Hair Full Shimme 300 мл и травел сайз на серума Shu uemura Essence, който също ми е много желан и мечтан продукт  Party Party

# 528
Искам да благодаря  bouquet, че ми описахте аромата на червеният Тиги шампоан, сега пристигна и наистина долавям ананас, много свежо ухае! Ако някой се интересува, като го поизползвам малко, мога да кажа какви са ми впечатленията.
Следващата ми покупка ще е,чакам отзиви  Peace

# 529
От всичките им шампоани червеният е най-добрият. Имала съм всичките антидоти, за обем, за руса и тъмна коса. Но този шампоан е номер 1 Heart Eyes

# 530
В ЛФ пише, че до неделя имат оферта 2 продукта на Керастаз с отстъпка 20 % + безплатен подарък. Накрая обаче подарък не ми излиза... Друг пробвал и е??? newsm78

# 531
Здравейте, момичета,

идвам тук по любезната покана на Фийлинг, копирам от блондиснката тема питането и ще се радвам на помощта и съветите ви  Blush Hug

"Интелигентното" ми русо в момента е сиво-зелено и съм истинска блатна вещица  Mr. Green чела недочела, поръчах си бои на Иноа, 10. Не ми отиват сиви оттенъци хич, гадното жълто не го харесвам и изобщо от години съм в търсене на светъл, слънчев и топъл цвят, но не с блондор. Питането ми е ще стане ли нещо с иноата изобщо? Естественият ми цвят пак е рус, но по-тъмен. Сега се наклепах с 8ца на Лореал бежова, но ето ме сиво-зелена. Но порасналите корени не личат, значи нещо като 8 отговарям. Оксидант си взех 30vol. Като цяло косата ми е изтощена, суха и хвърчаща, всякакви продукти съм пробвала, но не и хубава боя за коса (освен фармаколор, ако се брои за по-качествена). Благодаря ви предварително.  Blush

П.С. Извинявам се за вероятно стотния подобен въпрос  Embarassed

Ще ви бъда благодарна и за препоръки за поддръжка на хубава руса коса, а аз ще се опитам да изчета последните теми.

Опиши косъм(плътен, фин), какви продукти си ползвала до сега, освен с боя, как третираш косата си? Вярвам, че можем да постигнем много и скоро ще се радваш на красива и здрава коса.

Косъм - фин, от най-фините  Tired Но не стои прав и гладък, а хвърчи  Rolling Eyes
Освен боя, нищо друго не ползвам.  Simple Smile

За подръжка ще се опитам аз да ти отговоря. При изрусявани , тънки, фини и най-вероятно порьозни коси, отговорът е ПРОТЕИН. Т.е. за да възвърнеш поне част от здравината, да добавиш плътност, косъмът да стои гладък, а косата - подредена, на първо време ти е необходима терапия с протеинови продукти. Моята коса, която е подобна по описание на твоята, я възстанових с циментената серия на Керастаз, която и до ден днешен определям като най-доброто лечение на проблема. http://www.zlatnaribka.com/kerastase/resistance--za-slabi-tanki-i-iztoshteni-kosi

с успех съм ползвала и тази терапия на шварцкопф http://www.zlatnaribka.com/schwarzkopf/bonacure-repair-rescue--z … o-iztoshtena-kosa

на мен отлично ми действа и протеина на Афоджии - когато състоянието на косата ми се влоши, прибягвам до него, макар че много момичета тук не го харесват особено, но на моята коса се отразява прекрасно, с уговорката, че трябва да се прилага с богата маска, хидратираща....http://www.zlatnaribka.com/aphogee/protein-v-dve-stapki-za-silno … ep-protein-118-ml

Сега ползвам бамбуковата серия на алфапарф - http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/midollo-di-bamboo-za-iztoshtena-kosa - също отличен продукт и комбинация от продукти....с уговорката, че от него косата ми сякаш стана по-тежка и обемът изчезна, т.е. дама усещане за адска здравина на косъма, блрясък, но сякаш липсва това усещане за плътност и обем, което искам.

А относно зеленикавия цвят - на първа страница в блондинската тема има указания как се потъмнява изрусена коса. Идеята е никога, ама никога цветът, който ще слагаш, да не е от пепеливата и бежова гама, защото дава такива нежелани резултати. Трябвало да е от топлата гама, нещо златисто, примерно. Добра боя за мен е Вела Колестон перфект (професионалната) ...Мажирел и Мажиблонд също са добри, Иноа-та със сигурност, но си е до коса все пак. Но при теб не смятам, че проблемът е от марката на боята, а от тоналността, която си избрала.  bouquet

# 532
  • Велико Търново
Блонди,добре дошла тук HugС помощта на момичетата тук,вече година се радвам на здрава,нецъфтяща и добре изглеждаща коса Peace Така,че...давай да се захващаме с твоята Mr. Green
И моята коса е тънка,с фин косъм,но е сравнително гъста,не е суха,нормално омазняваща се на 2 дни и в козметичния шкаф имам хидратираща,протеинова серия и такава,за боядисана коса + реконструктори,ботокс,финиши и термопротектори Whistling Wink Твоята коса суха ли е,накъсва ли се косъма,третираш ли с преса,сешоар,какво искаш да постигнеш? Напиши и ориентировъчно каква сума можеш да отделиш,за да преценим и коя марка да препоръчаме Wink

# 533
Момичета, моята коса също е с тънък косъм (боядисвам я тъмна) , искам да ви попитам този протеин на Афоджи... как точно се ползва, слага нека да видим дали съм разбрала:

1. Леко намокрям косата.
2. Слагам протеинчето
3. Почвам да затоплям .
4.След като изсъхне измивам (с шампоан ли?? newsm78)
5. Слагам маска.
6. Измивам

Ползва се 1 път в седмицата.

МОля ви кажете така ли се ползва  Praynig

# 534
Момичета, не искам в никакъв случай да ставам адвокат на никой сайт, но в интерес на истината[/b], а и за да не изглежда, че съм подвела някого, трябва да уточня:
1. Имаше промоция на Керастаз в HQhair: -20% от редовната цена + подарък 50мл от елексира при закупуване на 2 продукта от марката;
2. Има код за 20% отстъпка от цените на почти всички продукти, вкл. Керастаз и този код изтича днес.
Това са две различни отстъпки и първата от тях е изтекла (за съжаление) преди няколко дни.

milavanila, чудесни неща си поръчала, честито! Grinning

# 535
  • Велико Търново
*Semora*
Интензивна терапия, която спира накъсването, реструктурира структурата на косата за период от 6 седмици. Идеална за боядисана, изрусена, къдрена или химически изправяна коса. Терапията не е подходаща за здрава или леко суха коса.

1. За най-добри резултати косата се измива с шампоан ApHogee за изтощена коса. Изплакнете обилно с вода и подсушете с кърпа.

2. Нанесете върху косата достатъчно количество от стъпка 1 - протеиновата маска. Разнесете добре с широк гребен. Не покривайте косата и не използвайте найлонова шапка. Косата се обработва под каска или сешоар със средна степен на топлина и силна струя. По време на сушене със сешоар косата не бива да се пипа, премества или разресва.

Когато протеиновата маска изсъхне върху косата, тя става изключително твърда. Не разресвайте и не четкайте косата.

3.  Намокрете косата с топла вода и много внимателно изплакнете изсъхналия протеин.  Подсушете с кърпа.

4. Нанесете от втората стъпка върху косата и скалпа - хидратиращия балсам. Оставете да подейства 2 минути и изплакнете обилно с вода.

За по-добри резултати използвайте хидратиращия балсам ApHogee, или хидратираща маска от друга серия.
 Peace

# 536
milavanila, честити красоти! Мнооого харесвам Шу Уемура, знаеш!     Hug
Не съм поръчвала от сайта, но се надявам бързо да пристигнат нещата и да им се радваш още повече.   Heart Eyes      Hug

Тъкмо смятах да подхвана един дъъълъг пост към Блонди, но виждам, че fitblond е обяснила точно нещата.

Бих довавила само съвет косата да се хидратира добре преди протеин, за да не засили той чувството на сухота.
Моля някого да добави линкове към Мойсчъра на Джойко и подобни.       bouquet

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 14:14 от Feeling

# 537
  • Canada
Момичета, не искам в никакъв случай да ставам адвокат на никой сайт, но в интерес на истината[/b], а и за да не изглежда, че съм подвела някого, трябва да уточня:
1. Имаше промоция на Керастаз в HQhair: -20% от редовната цена + подарък 50мл от елексира при закупуване на 2 продукта от марката;
2. Има код за 20% отстъпка от цените на почти всички продукти, вкл. Керастаз и този код изтича днес.
Това са две различни отстъпки и първата от тях е изтекла (за съжаление) преди няколко дни.

Редовно поръчвам от сайта, бързи и коректни са Peace В неделя и аз се възползвах от промоцията на Керастаз Peace Обикновено шипват до 24 часа, но този път се забавиха, явно имат някакъв проблем. В знак на извинение ми пратиха код за индивидуална отстъпка - 20% от следващата поръчка.

# 538
  • София

Редовно поръчвам от сайта, бързи и коректни са Peace В неделя и аз се възползвах от промоцията на Керастаз Peace Обикновено шипват до 24 часа, но този път се забавиха, явно имат някакъв проблем. В знак на извинение ми пратиха код за индивидуална отстъпка - 20% от следващата поръчка.
И аз поръчах в неделя и се възползвах от кода, получих и подарък Елексир. Моята поръчка все още не е шипната, но и аз получих мейл с извинение и индивидуален код.
tttanya, сърдечно благодаря, че сподели с нас!  bouquet

# 539
И аз направих избора си - два шампана Керастесе за 44 лв общо с отстъпката PeaceПри мен подаръка  е Elixir Candle Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт