Професионални серии за коса - тема 47

• 40 891
  • 752
  •   1
Отговори
# 630

Колко време горе-долу ти се задържа цветът?
И аз съм се насочила към 8-ците. Да взема да се пренасоча към някоя 7-ца, но ме е страх да не стане много тъмна. Rolling Eyes
Няма и две седмици, като си мия косата на 3 дни, дори и нюанс не остана Rolling EyesСега ще си правя корена само с Мажирел защото  платих доста, а не си заслужава чак толкова резултата. За моята цел да изрваня корен-дължини се получи, но за кратко, но пък косата ми не се увреди допълнително  Grinning

# 631
# 632
bubka:), а за термозащита друг продукт ли ползваш newsm78
Ето,моля...
http://www.feelunique.com/p/Osmo-Essence-Extreme-Volume-Thickening-Creme-150ml
Аз съм писала и преди че термозащита слагам само и единствено на бретона понеже го изправям с преса Flutter Странна работа с моята коса...Цял живот я суша със сешоара,не слагам термозащита,а косата ми е супер.Независимо че я боядисвам като капак на всичко Thinking Ползвам на ШП термозащитата за боядисана коса и съм много доволна Peace
pinko ,мерси,явно и аз оттам ще заръчвам Flutter
Мaрия,страхотна е,благодаря и на теб от сърце!Аз също се радвам че Orofluido ти е харесала...Размяната е сполучлива и за двете ни Hug    bouquet

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 10:36 от bubka:)

# 633

Колко време горе-долу ти се задържа цветът?
И аз съм се насочила към 8-ците. Да взема да се пренасоча към някоя 7-ца, но ме е страх да не стане много тъмна. Rolling Eyes
Няма и две седмици, като си мия косата на 3 дни, дори и нюанс не остана Rolling EyesСега ще си правя корена само с Мажирел защото  платих доста, а не си заслужава чак толкова резултата. За моята цел да изрваня корен-дължини се получи, но за кратко, но пък косата ми не се увреди допълнително  Grinning

Ехх... ще го помисля май, дали пък да не взема Мажирел... Rolling Eyes

Много ти благодаря за инфото.   bouquet

# 634
  • София
Бихте ли споделили Elasticizer Extreme с какво комбинирате (шампоани, финиши и т.н.) и кои са най-успешните Ви комбинации   Peace

# 635
bubka:), а за термозащита друг продукт ли ползваш newsm78
Ето,моля...
http://www.feelunique.com/p/Osmo-Essence-Extreme-Volume-Thickening-Creme-150ml

Това има ли някакъв фактор на фиксация, защото търся обем , но без да ми циментира косъма. newsm78

# 636
Имате ли мнение за тези продукти http://beautyshop.bg/manufacturer/114/framesi.html ако въобще се водят професионални  Blush
Професионални са. Фризьорката ми работи с тях и съм ползвала доста неща, ако се интересуваш от конкретен продукт - питай! На мен любим ми е един флуид за изправяне. Прекрасна е и маската със слънчоглед. Има и неща, които не са ми допаднали, но като цяло са хубави нещата.

# 637
Момичета, имам нужда от съвета ви за ботокса за коса на L'oreal,
с каква маска може да се комбинира за оптимален ефект, т.е. задължително ли трябва да го използвам с ботокс маската от същата серия или мога да експериментирам с друго newsm78
И ако някоя от вас е пробвала, какво бихте препоръчали?

# 638
  • София
с каква маска може да се комбинира за оптимален ефект, т.е. задължително ли трябва да го използвам с ботокс маската от същата серия или мога да експериментирам с друго newsm78

Според мен ефекта е най-добър със запечтаващата маска от среията, но ако я нямаш може да сложиш и друга маска. Аз не съм пробвала с друга маска, но момичетата често запечатват с 2-минутния реконструктор например. Ти какви маски имаш?

# 639
Имате ли мнение за тези продукти http://beautyshop.bg/manufacturer/114/framesi.html ако въобще се водят професионални  Blush
Професионални са. Фризьорката ми работи с тях и съм ползвала доста неща, ако се интересуваш от конкретен продукт - питай! На мен любим ми е един флуид за изправяне. Прекрасна е и маската със слънчоглед. Има и неща, които не са ми допаднали, но като цяло са хубави нещата.

Конкретно нещата за мазен скалп ме интересуват  Wink

# 640
desiniko,има,на снимката се вижда.Средна фиксация.Не ставаш на клечки ако сложиш малко,а след издухването намачкаш косата.Така леките клечки изчезват и остава само обема.Плюс това се нанася и в корените което помага да се повдигне косата чак от там...Но това за чуплива и къдрава коса.Нямам идея как ще е на права коса,все пак да се намачка няма да е много удачно Thinking

# 641
# 642
White_roses, съжалявам, че не мога да помогна, за мазен скалп не съм ползвала.

# 643
  • София
Аз по съвет на момичетата в тази тема го ползвах с двуминутния реконструктор на Афоджи и с Форс Вектор маската на Лореал.

# 644
Момичета, имам нужда от мнение:
Понеже днес съм си вкъщи и съм решила да се погрижа за косата и скалпа така:
1. Преди шампоана да ползвам Complex 5 Rene Furterer;
2. Измиване с шампоан - от години ползва Head&Shoulders - скалпа ми е много раздразнителен, но с този шампоан избягвам зачервявания и люспене. Иначе съм отворена за експерименти, но ме е страх да купя цял шампоан и да се чудя какво да го правя после... къде отиде темата с размените, не я откривам?  newsm78
3. Балсам Aphogee и после CHI Infra Treatment;
4. Балсам без отмиване L2/Potionizer и коприна.
Добре ли е така? Някъде да греша... Ще се радвам на всеки коментар.  Peace

Малко оф-топик, но да споделя... 1 година откакто не ям месо и не знам дали заради това или оказват влияние други фактори, но новите косъмчета, които ми израстват са изключително тънки и фини. Косата ми до сега винаги е била с дебел, плътен и тежък косъм, от скоро на руси кичури, но като цяло я щадя. Не знам как да си го обясня, но ми се струва, че има връзка с липсата на месо и аминокиселини. Не знам доколко съм права обаче и как да компенсирам. Някой от вас да се е сблъсквала с подобен проблем?
Нередовно пия и Maxi Hair... от днес почвам всеки ден, ще бъда стриктна!

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 12:53 от Vernis

Общи условия

Активация на акаунт