Професионални серии за коса - тема 47

• 40 818
  • 752
  •   1
Отговори
# 675

[/quote]

Ето тук я видях - http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/boya-za-kosa-lakme/Bezam … lakme-gloss-60-ml
Иначе относно диамантената маска, не съм я пробвала, защото са ми казвали, че е по-лека маска. Моята коса е доста суха и твърда и реших, че няма да ми хареса. Щом и Макадамията ми идва леко по-слаба отколкото ми се иска  Blush Ти щом си я постригала доста косата ти значи не е много изтощена и може и да ти е добре маската. Защо не пишеш в размените че търсиш да я пробваш преди да я купуваш.
Маската на Joico, която си поръчала Moisture recovery ли е? Много добри отзиви съм чела за нея, имам я вкъщи, но още не съм я пробвала. Но ти нея си я поръчала, така че ще видиш сама как е.

[/quote]

Да,същата е..
Ванина,може би не съм обяснила правилно,Aз я подстригах,но преди 5 години Wink Сега вече съм горда носителка на коса,4-5 пръстчета под раменете newsm44 Но да,не ми е толкова изтощена,предполагам по-лека маска ще ми дойде добре.Ще си я редувам с Макадамия и Джойко.
Аз Макадамията я мислех за силна маска,на мен ми омекотява перфектно,а и с такива впечатления съм останала от прочетеното тук.А Милк Шейка Йогурт мислиш ли,че е по-силна или утежняваща за не толкова изтощена коса?

# 676
Е, аз да се запиша в края на темата.  Joy
Досега все ми излизаше в известията и докато намеря с какво да се запиша, тя взе да отива към края си.
Искам да споделя, че изпробвах дълбокопочистващия на вела и ми харесва дори повече от този на ЧИ.
Великолепен!
Сега съм се намазала много обилно с макадамия и чакам да мине още половин час и вдишвам прекрасния й аромат.  Whistling

# 677
  • Варна

[/quote]

+1  към поста на milavanila     Peace

Didi_Bidi, колко светла е била косата на приятелката ти?
Аз също ползвам зелен коректор в боята си(8-ца) и няма нищо страшно. Просто трябва да знаеш кой цвят с кой се неутрализира(срещуположни са). Ето цветова схема:

ами благодаря , явно ще пробвам 7.2 .Ще дам отзиви другата седмица  Hug

# 678
  • Велико Търново
desinko, в момента ползвам спрей за обем на Чи,но обмислям покупката на такъв,на Филип Кингсли Peace

# 679
  • Варна
ametista много ще се радвам да споделиш после дали ти е харесала маската на Джойко Peace

# 680
Аз Макадамията я мислех за силна маска,на мен ми омекотява перфектно,а и с такива впечатления съм останала от прочетеното тук.А Милк Шейка Йогурт мислиш ли,че е по-силна или утежняваща за не толкова изтощена коса?
Милк Шейк йогурта сме дискутирали неведнъж че е за нормална коса.Млечната маска е за изтощена коса.Моята е нормална,боядисана, с фин косъм и тази маска не ми омазнява,дава обем и блясък!Няма да сгрешиш ако си я вземеш ако косата ти е от моя тип.Иначе Макадамия и на мен ми е ок,въпреки че косата ми не е изтощена Peace
Щях да забравя да споделя за Лакме Дийп кеър шампоана и маската.Понеже са протеинови продукти,леко ми втвърдиха косата,но пък какъв обем ми докараха Heart EyesИ плюс това не съм слагала никакъв финиш,а косата ми се нави на едри къдрици Flutter Определено е много хубава серия.Не ми допада само аромата на ябълка който е безумно силен...Но ако такъв аромат ви допада,значи няма да имате проблем Wink

# 681
  • Бургас / София
Момичета взех си балсама на Макадамия 60 мл и не мога да го изпомпам, понеже е на половина.. Вие как процедирате ?

# 682
ametista много ще се радвам да споделиш после дали ти е харесала маската на Джойко Peace
Да и на мен...благодаря ти

# 683

Теди,ще пиша веднага щом я пробвам.С такова нетърпение я чакам Hug
Бубка,чела съм че йогурта се води не толкова утежняваща като млечната,но пък макадамията също останах с впечатления,че е доста силна,а при мен е перфектна.Затова питам,за всеки случай,да съм сигурна. newsm03
А протеините нещо много възбуждащо ми действат Laughing Много ги желая,но това втвърдяване на косата много ме притеснява..2 минутната на Афоджи в комбинация с ботокса, ми позаплете съвсем краищата.Макадамията и олиото на Макадамия,които сложих веднага след това,спасиха положението.Но е факт,че косата стана по-жилава,по-тежка някакси.Аз обем не търся,косъма ми е прав,тънък,косата ми нормално гъста,с тенденция да хвърчи,ако не и сложа правилната маска.
Лакме Дип Кеър е също в листчето ми,този цимент,запълващ фибрата прекрасно звучи.Бях си харесала бустер на Лореал с цимент..Ванина ми препоръча да го използвам с хидратиращ концентрат Hug Дип Кеър-а май е маска,съчетаваща и двете newsm78.Задължително ще я пробвам

# 684
Да и на мен...благодаря ти

Peace smile3521

# 685
Освен шампоана и маската Дийп кеър на Лакме,днес си поръчах и балсама...Имам спомени от мострите че е доста редичък,но искам да редувам с маските които мацам всеки ден...Серията е хубава,втвърдяването не е чак толкова страшно,не е и толкова силно...Много добре балансирано поне за фин косъм...Доволна съм!

# 686
  • Чукарландия
Освен шампоана и маската Дийп кеър на Лакме,днес си поръчах и балсама...Имам спомени от мострите че е доста редичък,но искам да редувам с маските които мацам всеки ден...Серията е хубава,втвърдяването не е чак толкова страшно,не е и толкова силно...Много добре балансирано поне за фин косъм...Доволна съм!

В момента ползвам цялата серия Дийп Кеър. Балсамът е гъст, даже мога да кажа, че гъстотата му е колкото на маската. Много съм доволна и аз. От Форс Вектор-а повочо ми се втвърдява и изсушава косата. На Лакме е по-балансирана. Peace

# 687

В момента ползвам цялата серия Дийп Кеър. Балсамът е гъст, даже мога да кажа, че гъстотата му е колкото на маската. Много съм доволна и аз. От Форс Вектор-а повочо ми се втвърдява и изсушава косата. На Лакме е по-балансирана. Peace
Наистина ли е гъст?Аз от мострите друго съм запомнила...Ох,така се радвам HugЕее,сега вече съм на 100% доволна.Не харесвам редки балсами,но реших да го взема защото ми трябва за редуване...Помня че мострата някак се загуби в косата ми,сякаш се изпари.Беше странно.

# 688
  • Чукарландия
Може би е било от мострата, знам ли. Иначе балсамът е гъст и е икономичен. Peace

# 689
Утре като ми пристигне поръчката ще докладвам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт