Професионални серии за коса - тема 47

• 40 852
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Ето тук я видях - http://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/boya-za-kosa-lakme/Bezam … lakme-gloss-60-ml
Иначе относно диамантената маска, не съм я пробвала, защото са ми казвали, че е по-лека маска. Моята коса е доста суха и твърда и реших, че няма да ми хареса. Щом и Макадамията ми идва леко по-слаба отколкото ми се иска  Blush Ти щом си я постригала доста косата ти значи не е много изтощена и може и да ти е добре маската. Защо не пишеш в размените че търсиш да я пробваш преди да я купуваш.
Маската на Joico, която си поръчала Moisture recovery ли е? Много добри отзиви съм чела за нея, имам я вкъщи, но още не съм я пробвала. Но ти нея си я поръчала, така че ще видиш сама как е.

[/quote]

Да,същата е..
Ванина,може би не съм обяснила правилно,Aз я подстригах,но преди 5 години Wink Сега вече съм горда носителка на коса,4-5 пръстчета под раменете newsm44 Но да,не ми е толкова изтощена,предполагам по-лека маска ще ми дойде добре.Ще си я редувам с Макадамия и Джойко.
Аз Макадамията я мислех за силна маска,на мен ми омекотява перфектно,а и с такива впечатления съм останала от прочетеното тук.А Милк Шейка Йогурт мислиш ли,че е по-силна или утежняваща за не толкова изтощена коса?
[/quote]

Извинявай за късния отговор, видях, че Бубка ти е отговорила за Милк шейк йогурта. Не съм я ползвала, но мнението ми от прочетеното е същото както Бубка ти е казала. Иначе да, Макадамията уж е по-тежка маска. Затова наистина е по-добре да я редуваш с по-леки.
А протеин не ти пречи да си вземеш и да слагаш и от него когато косата е добре хидратирана. Аз например слагам протеин и понеже при мен също изсушава косата, след протеина слагам хидратираща маска и съм много доволна от ефекта по този начин. По тази схема установих например, че 2-минутния реконструктор е хубав за моята коса  Blush

# 691
наскоро си взех маската на Керастаз - Олео релакс и серумът, много добре ми се отразиха,преди това   беше в окаяно състояние
 Изрусявам се, косата ми се омазнява бързо в корените...(затова не слагам там). Не знам дали си внушавам но от маската,дори цвета на косата ми изглежда по различен по дължините, някак по меден ми стои Simple Smile  Peace
 Също така съм доволна и от Макадамиа- маската за суха коса и олиото(миришат страхотно  Peace) ноо... Олеото  е по-добро за мен в пъти   Simple Smile

Единствено не ми харесва, че съвсем ми заминава обема... косата ми е права и не искам да стои като метла... Много ще съм благодарна ако някой, препоръча шампоан, който да предаде някакъв обем.  Hug

# 692
  • София
По колко време стоите с хидратиращите маски?
Аз намазвам косата, слагам шапка, увивам с хавлия и стоя така 20 мин, след това косата ми е много мека, но забелязах, че е и много права.
За това се чудя, дали причината за изправянето на къдриците е самата серия, която съм използвала или е многото време, което стоя с нея.

Конкретно в случая използвах серията Philip Kingsley Moisture extreme и се замислих, дали това, че е предназначена за афро коси, не е причината.

# 693
  • в 1001-та нощ
маслата отпускат къдриците  Peace

# 694
С маска стоя не повече от 3-4 минути и то под душа.
Само 2-3 пъти стоях по 20-30 мин. докато си оправях косата след розовото омбре.

# 695
Конкретно в случая използвах серията Philip Kingsley Moisture extreme и се замислих, дали това, че е предназначена за афро коси, не е причината.
Тази серия не е за тънки, прави и/или коси без обем Peace Може би затова ти изправя къдриците!Явно ги отпуска.

# 696
Иска ми се да сменя шампоана си - L'Oreal Volume Expand и съм хвърлила око на Age Densiforce, четох доста добри отзиви  за него в предишните теми. Започнах да го издирвам и не го намирам нито в рибката, нито в ягодката, нито в feelunique например.

Откривам обаче серия Age Supreme...   Simple Smile И в мен възниква смътното подозрение, че е възможно да става въпрос за същата серия, но ребрандирана?! Моля, помагайте, момичета Praynig

# 697
  • София
Тази серия не е за тънки, прави и/или коси без обем Peace Може би затова ти изправя къдриците!Явно ги отпуска.

bubka, аз съм с гъста, къдрава и с голям обем коса.

# 698
Здравейте,

Искам да попитам за ботокс серията на Лореал, как се прилага и подходяща ли е за тънка фина коса.
Какъв е ефекта върху косата и колко често се ползва серията.

# 699
  • София
Изнамерих една Реню Ц вкъщи, не знам откъде и се чудя с кой шапоан да я комбинирам.
Имам Дийп Кеър и Сън Кеър на Лакме, хидратиращия на Афоджи, Деликат колър на ЛП, Нуриш интенз Чи и термик на Керестаз.
Кой б бил най-подходящ?
А и на суха или леко влажна коса да го сложа и колко време да държа?

# 700
  • Варна
Има ли някой,ползвал това  http://www.iherb.com/Giovanni-Nutrafix-Hair-Reconstructor-6-8-fl-oz-200-ml/6420
 Този реконструктор кога да го мацна, след шампоана и преди маската,нали?

# 701
  • София
Здравейте,

Искам да попитам за ботокс серията на Лореал, как се прилага и подходяща ли е за тънка фина коса.
Какъв е ефекта върху косата и колко често се ползва серията.

Серията е подходяща за тънка коса. На практика първо измиваш касата със шампоан и след това слагаш ампулата. Ампулата се запечатва със запечатващата маска от серията или с друга маска, която имаш, напр. 2-минутния реконструктор на Афоджий. Стоиш така известно време, например ок. 15 мин. до половин час най-много и изплакваш. След това слагаш финиш продукти.
Ботокс терапията е най-добре да се прилага след боядисване, може и веднага след боята на същото миене. Води се, че ефекта трае до 10 измивания. Предполагам, че този ефект е по-скоро толкова дълготраен ако се ползва и поддържащата маска от серията, коята е предназначена за използване между процедурите с ампулата.
Аз при себе си значителен ефект не видях, хем съм използвала както е предвидено всички продукти от серията - ампулата и двете маски. Може би все пак може да се каже, че няма уау ефект, но косата се заздравява в известна степен.

# 702
Има ли някой,ползвал това  http://www.iherb.com/Giovanni-Nutrafix-Hair-Reconstructor-6-8-fl-oz-200-ml/6420
Аз съм го ползвала ето този http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-As-Silk-Xtreme-Protein-Hair … l-oz-150-ml/20919 и също един спрей на Джовани и от двете неща бяхмного доволна. Препдолагам, че можешдагослагаш и вместо маска  Peace

# 703
Аз съм го ползвала ето този http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-As-Silk-Xtreme-Protein-Hair … l-oz-150-ml/20919 и също един спрей на Джовани и от двете неща бяхмного доволна. Препдолагам, че можешдагослагаш и вместо маска  Peace

Аз също съм много доволна от този,даже вчера го получих http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL3d3dy5paGVyYi5jb20vR2 … jbXNnMjQxOTU4MzM=
А нутрафикса май е по-силен като че ли newsm78

# 704
Дават го за critically damaged hair така че препдолагам  newsm78Мисля си че повече ще втвърдява косъм, докато този копринения го омекотява и хидратира( но и на копринените протеин май им е такова действието, според скромните ми наблюдения Simple Smile ) За тези цени продуктите определено са добри, поне за моята коса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт