ВТОРИ клас - 3

• 42 860
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Да, февруари започва втория срок, но с новата програма сме от 21.01. Даже вече е написана в бележниците, но не знам защо е това разминаване.

# 16
Да не ви изпусна.... Hug

Днес детето има Show&Tell и лекинко се притеснявам как ще мине... Crazy

# 17

Ще е успешно  Peace

# 18
Дзвер, перфектно оформление на темата   bouquet    bouquet   bouquet
немирница, успешно представяне и да кажеш после как е минало  Hug

# 19
При нас на родителските срещи не се споменават имена на деца. Имали сме засега една само след като минаха входните нива. Говори се общо.
Примерно -6 деца имат шестица поматематика 10 -петица 1- двойка, но кой колко има не се казва по именно . Същото е и за дисциплината. Ако има праблем с поведението и ученето на някое дете учителката лично отива и говори с родителите на това дете. Доколкто знам даже са подписвали декларация да не спъменават имена на деца . Сега правят в училищенякокви междинни тестове. Математика, околен свят. Литературата, преразказите  са по - трудни.
По руски език сега започнаха да четат. Урока 1 лист от учебника се чете 20 пъти
За силване на имунната система давате ли нещо? След 8 часа на училище понякога се връща бледа като платно и много уморена. Домашните са написани, задачите решени. Учим  само по -руски език и околен свят.

Немирница, успешно представяне на детето ти!!!

# 20

В предучилищната го имат всяка седмица, малкият дори иска да е всеки ден, че не му е достатъчно.
Не се притеснявай.

За какви 20+ деца говорите. Нашият клас е от 17 и за учителката пак е трудно да огрее всички понякога, хем са разделени на 3 малки групи. Адмирации за всички учители, в начален курс, на които им се налага да преподават на класове от по близо 30 деца.

Иначе, чудесно е това за креативността и въображението и аз съм гледала клиповете онлайн.  Simple Smile Мъчим се вкъщи, какво да правим, нали така ни съветват, колко е важно и как училището ги убива. Азиатците, май продължава да не ги безпокои. Това го пиша пак във връзка, че всеки си избира битките и обикновено, азиатците печелят.  Simple Smile Така че, аз лично чакам следващата теория, само след 2-3 години.

# 21
  • София
Кейси, я пак за азиатците, че не схванах.  Laughing В смисъл, че при тях няма въобще никакви предмети в областта на изкуството ли?

# 22
Клеми, как да ти го обясня, като децата ти не са в мултикултурна среда? Ще го приемаш и извърташ, както решиш, че ти е удобно.  Simple Smile

# 23
  • София
 Rolling Eyes
Въобще не мисля да го приемам и извъртам по друг начин, но ок. Питах от чисто любопитство. И поради факта, че китайците са едно от най-добрите акварелисти. Няма значение.  Stop

# 24
Когато някой пише нещо тук, то не винаги се отнася до твоите деца лично, до рисуването и изобщо, до теб.  Simple Smile
ОК, най-добрите художници са китайци, разби ми теорията, която аз нямам.

# 25
  • София
Когато някой пише нещо тук, то не винаги се отнася до твоите деца лично, до рисуването и изобщо, до теб.  Simple Smile
ОК, най-добрите художници са китайци, разби ми теорията, която аз нямам.

Shocked Shocked Shocked
Не пише ли всеки според наблюденията върху своите деца? Основно?
Не са най-добрите художници, зарежи.
Предлагам да прекратим, че стана грубо.

# 26
Може би, ако не бързаш да пишеш след всяко мнение и малко помислиш и излезеш от частното, няма да се получава така.   Simple Smile

Същността на по-горния ми пост беше относно теченията и модерностите в западното общество, които все още други култури, не следват, но някак си продължават да са на челни позиции. Прекалено много се преекспонира вече тази креативност, въображение и какво ли още не, които са важни за оформянето на личноста и т.н. и т.н. и е нормално да се получава залитане в крайности.  След няколко години, други ментори ще са на дневен ред с нови рецепти и съвети.
Говоря за общества като цяло, не за твоите деца, художници и т.н. Да не говорим, че Азия не е само Китай.

# 27
Вторият час рисуване през идващия срок за сметка на математиката не ми допада, простете, че се вклинявам между вас  K&K.

нем, разбира се, че ще се справи. Знаеш го!  Grinning

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 15:28 от Касита

# 28
  • София
Вторият час рисуване през идващия срок за сметка на математиката не ми допада, простете, че се вклинявам между вас  K&K.
ако е истина, и на мен не ми допада, нямам нищо против рисуването в никакъв случай, обаче с тази напрегната програма по математика тази година.... идея си нямам, как ще затвърдят каквото и да било.

Възможно ли това рисуване да замества някой СИП или ЗИП?

Отивам да търся учебните програми по часове за втори клас

# 29
За какви 20+ деца говорите. Нашият клас е от 17 и за учителката пак е трудно да огрее всички понякога, хем са разделени на 3 малки групи. Адмирации за всички учители, в начален курс, на които им се налага да преподават на класове от по близо 30 деца.

Ох, ние сме от този клас. Днес говорих с две майки и май нещо класната не се справя с дисциплината. Тя ,че преподава си преподава, няма къде да ходи, но дали децата са разбрали.
Моя вчера ми благодаряше ,че през ваканцията съм му обяснила всичко за съществителните и сега му е лесно. А иначе като почна да обяснявам нещо ми се казва ,това не сме го взели.

Немирница , успех на детето и да се похвалиш после! Laughing

Това за всички ли училища ще важи или...

Общи условия

Активация на акаунт