Пухкав сняг навън се сипе и бузките на СЕПТЕМВРИйчето ни щипе!

• 25 770
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Бели, пюрето го правя с сирене и масло а картофите ги намачквам. Готовата смес е увивам в шунка и рулцата ги ям с маслини, може да добавиш кисела краставичка в рулата нарязана на ивички  Heart Eyes

# 76

С килограмите ние сме 6.800 при все, че няма апетит редовно ми се струва добре. На колко месеца трябваше да си удвоят килограмите  от раждането?

Евка на 3месеца трябва да са им двойни кг.Нашите са точно 6,200 при родена 3100 Simple Smile

# 77
Мелли ето и тъмно синя, то пише че има различни цветове, ще звънна утре да питам и ще поръчам ако имат  http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-hula-zooper-tymno-sinq-278-3287.html

Ева82 браво, много работи си сготвила , пиши за това картофеното с шунка  Heart Eyes

Ънфоргивън стерилизирането до към 6-ия месец, а пък за гладенето кой както си реши, аз ще го гладя сигурно до голям.
Ние не сме си удвоили килограмите, ама не сме слаби де , роди се 3400кг , а на 3 месеца беше 6кг

# 78
Нубче за гладене-съм съгласна,за стерилизиране-не си стерлилизарам
Скрит текст:
Циците  Mr. Green
За някой друг са тези неща,не съм взимала отношение по тия въпроси,объркала си Hug

# 79
ха ха и аз готвя пиле с ориз и дори направих картофено пюре ...

И аз  bowuu  Mr. Green

Хехеех ... значи днес повечето ще куткудякаме newsm57

Ева ... значи трябва явно по-плавно да намаляш количеството кърма ... знам ли и аз. Ако примерно преди си цедила по 200мл и изведнъж рязко паднеш на 100/140 явно на гърдата разликата и идва много  Crazy
Иначе мисля, че на 6м трябваше да тежат два пъти колкото рожденното тегло  Rolling Eyes Не съмо сигурна, но ще я потърся тази формула и ще я напиша  Hug

Мози ... и вие добре растете, браво  Hug

Рошли ... айде като се видим следващия път да ми покажеш бубата на Ивчо  Mr. Green

Ееее Толинка ... къде се загуби мила  Hug
Няма да и се даваш на депресията  Naughty то сега и от сезона малко ни идва в повече, понеже сме затворени, но ей къде е пролетта ... Зори казва, че почти не останало  Mr. Green Hug

Запис и от мен. Прекрасна тема Фейт, както винаги   bouquet. Аз все още стерилизирам всеки ден. Гладя всички дрехи и ползвам физиологичен разтвор със спрей Тонимер. Лошото е, че налягането му е голямо и понякога като се премести бебето отива в очите. Чудно ми е до кога трябва да се стерилизира и глади всичко. newsm78

Силви ... пак ще се повторя, но пробвай с Африн за бебета ... няма по нежна струя от неговата  Laughing
Иначе и аз пропускам някоя друга връхна дреха, ама бельото още гладя  Blush ми гадно ми е като е намачкано  Mr. Green а за стерилизирането и аз това питах .. до кога? Ама като гледам още малко и аз ще приключвам  bowuu

за стерилизиране-не си стерлилизарам
Скрит текст:
Циците  Mr. Green

smile3532 smile3532 smile3532 Нубче мила ... днес ти е простена обърквацията  Mr. Green ... Силви питаше за това  Laughing

Моето шило вече си вдига гъзът  Shocked
По принцип кога се очаква да започнат да пълзят  newsm78

ВиЦ  Mr. Green

Скрит текст:
В трамвая се качва майка с количка и бебе. След малко изважда бурканче с пюре и лъжичка и започва да тика пюрето в устата на бебето, което се мръщи и не ще да яде.
- Айде яж, мамо, че виждаш ли тая баба... ей сега ще ѝ го дам на нея! - бебето продължава да се мръщи и да извива главица.
- Айде, де... яж, моля те... иначе ще го дам на бабата! ! !
Най-накрая бабата се обадила:
- Госпожо, може ли да вземете окончателно решение, че трета спирка изпускам вече!

tooth tooth tooth

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 20:16 от F.a.t.e.

# 80
  • Пазарджик
Здравейте!

Честита нова година - нека ви донесе много здраве, усмивки и положителни емоции!

Известно време нямах възможност да следя темата ви. Надявам се това да не е довело до много неотговорени въпроси. Сигурна съм, че сте намерили отговори от опитните мами в темата. Може също да се обаждате и националния телефон 0888-555-385 или пък да пишете в подфорума за консултации с Ла Лече Лига

Исках да ви уверя, че темата не е забравена и съм тук. Вече имам възможност да я следя редовно, а когато дойде и моят ред да раждам, ще се включи още някой от ЛЛЛ.

# 81
Ева ... намерих ги: Това ми бяха написали в една друга тема  Heart Eyes
на 6 месеца детето трябва да е удвоило рожденото си тегло*
на 8 месеца трябва да е - 2,5*РТ
на 1 година - 3*РТ

Ето обаче аз по тази таблица се водя, по която се движим в минимума  Mr. Green

http://mladen.moetodete.bg/blogpost_731_0.html

Мимсат .. добре дошла  и леко раждане Hug

# 82
Бели, пюрето го правя с сирене и масло а картофите ги намачквам. Готовата смес е увивам в шунка и рулцата ги ям с маслини, може да добавиш кисела краставичка в рулата нарязана на ивички  Heart Eyes

мерси, ще пробвам, звучи много вкусно

# 83
Фейт   изпусна спирката а  Grinning
За пълзенето след 6-тия месец.Моят син седна и се закова стабилно на 6м и половина и след 10-тина дни почна да лази,но си е индивидуално пак.

# 84
 newsm44 успях да ви настигна най-накрая  newsm44
Много благодаря за линковете- ще се пробвам, да видим какво ще стане  Mr. Green
За подарък(за малкия) купих фабрика за шоколадови снимки, ама голямо мазало става. Иначе се радва на игри - последните са спайдърмен и туистър.
Забелването-  в началото дърпахме леко, а сега сам си я оправя.
Всички болни - бързо да се оправят  Naughty да не се разправяме  Heart Eyes
И един въпрос- не мога да си вляза с ПИК кода от НОИ. От 3-4 дни ми изписва - "несъответствие". Да не би всяка година да трябва нов да си вземаме???
Много исках да пиша, ама вие мноооооооооооого пишете бе, а аз съм видна куковица.
Като се сетя нещо- пак ще досаждам  Mr. Green

# 85
Рошли, че де да знам, дали ще се инфектира бубата в морето. Нали уж от морската вода зарастват бързо ранички и т.н. Аз не мисля от раз да му го забелим, а постепенно.
Ех, направо сме за кулинарния форум  Mr. Green спрете се бе хора, лигите ми текат вече и не смогвам да се забърша. Исках да попитам Нубчето за бисквитената торта, която прави тия дни. Като се нареди всичко в съд, в рецептата пише че се завива с готварско фолио и след това се слага в Микровелето. Какво е фолиото, прозрачно за съхранение на свежи продукти ли? И не се ли стопява от микровелето?
Ама сте и вие
Нубче за гладене-съм съгласна,за стерилизиране-не си стерлилизарам
Скрит текст:
Циците  Mr. Green
За някой друг са тези неща,не съм взимала отношение по тия въпроси,объркала си Hug
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 86
Фейт, благодаря за инфото за Африна. Искам да попитам майките на момиченцата във форума, дали са виждали безцветно течение по вагината на децата. Прилича на бяло течение, но е прозрачно, попитах педиатърката по телефона, но според нея било от замърсяване от ако и нищо да не съм правела. #Crazy

# 87
# 88
голямо друсане му ударих за лека нощ на бебо  Mr. Green

оказа се, че и майчинство мога да получавам, само трябва да се назнача на работа  Mr. Green приготвих си трудовата книжка на масата  Grinning

Ева много е сложно, не ми се говори  Mr. Green един ден ще светне слънцето и в моята градина  Grinning

# 89
Поколоко да с прозрачното фолио за свежо съхранение  Peace нищо му няма, пусни я на 3 минути на пълна мощност  Heart Eyes

Рошли и аз искам да видя на Ивко бубата, ако може де  Laughing Heart Eyes

Фейт супер е вица  Joy Joy Joy

Стефис кода за НОИ си е един и същ, виж да не си на кирилица или на главни букви  Peace Heart Eyes

Моето дете продължава да яде и да спи постоянно, сигурно съм го дрогирала от лекарства  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт