Кюретаж и забременяване след това - 41

• 26 208
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
buttinsky по принцип не ми закъснява. Преди спонтанния даже беше изряден по на 28 дни и овуто и цикъла ми идваха през 2 седмици точно. После взе да се поразбърква и овуто взе да варира доста, но лутеалната фаза като гледам си ми е добре 13-14 дни. Като пиех дуфастон даже ставаше с 2-3 дни повече. Този месец обаче ми е пълна мъгла. Първо се заблудих, че овуто ми ще е рано, защото и хормоните ми бяха много високи, а и тестовете взех да избиват още 8-9 ден и се появи слуз освен това. И бях отписала всичко, но упорито продължих да правя тестове и на 14 ден учудващо ми изби много по-сериозна втора черта от на осмия ден. Тогава ме наболяваше пак така яйчника и единия ден имах лека болка долу ниско и реших, че явно тогава ще ми е овуто и не ми е подранила. Затова очаквах вторни, сряда най-късно да видя EFP , ако е станало, ама уви. Нямам никакви симптоми, което ме безпокои доста. Гърдите грам не ме болят, нито корема. Само онзи ден леко беше подут, но това може да е следствие от дуфастона, който взех да пия. Имах за три дни хапчета и реших да ги изпия с надеждата да спомогнат малко да дойде. Липсата на всякакви признаци ме притеснява и  поради това нямам големи надеждни. Знам, че при някои жени ги няма в началото, но е хубаво поне гърдите да ме болят. Пък и тестовете ми са два пъти по-чувствителни от масовите, а и последния път се появи много бледа втора черта още 14 дни след овуто, а сега нищичко. Не знам какво да правя. Ще изчакам още някой ден и ще пусна освен един кръвен да съм наясно вече.

# 661
Стискам палци да си бременна, Лине  Hug
( сори, латиницата нещо не бачка)

Вие първите месеци след абразиото при цикъл ползвахте ли тампони?
Мен сякаш малко ме е страх да не предизвикам някакви нежелани реакции  Thinking

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 11:30 от Анонимен

# 662
Лин, аз стискам палци- знаеш при мен нямаше грам симптом, просто не идваше, и една седмица нямаше + тест, тъй че докато няма лелка има надежда Praynig

# 663
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug Малко се изгубих, понеже бяхме на кратка семейна почивка, на която не си починахме особено, но поне се разнообразихме.

Наваксах с четенето и за съжаление прочетеното никак не ми хареса  Sad
Съжалявам за новите момичета!  Cry Пожелавам им кураж и вяра най-вече, защото неминуемо животът и на тях ще се усмихне!

Светланица
, много много съжалявам за случилото се  Cry Много мъчно ми стана и просто нямам думи колко несправедливост може да има... Кураж мила, дръж се и не спирай да вярваш, че и твоето чудо ще се случи  Hug
Относно въпросите ти по-горе и аз ще споделя опита си. При мен абортът беше в 8 г.с. и аз сама пожелах хромозомен анализ на плода. Платих 250 лв., като материала го изпратиха в Геника. Генетични изследвания на родителите могат да се направят по всяко време, защото генетиката не се променя.

Зузи, радвам се, че си се появила междувременно!  Hug Все ме сърбяха ръцете да ти пиша, но бях сигурна, че имаш нужда от глътка въздух и усамотение и затова се въздържах. Надявам се, че си по-добре и отърсена от всички преживяни гадости! Гуш  Hug

buttinsky,
при мен МЦ след К дойде на 72-я ден, но аз съм по-скоро от изключенията. Обикновено от 20-40 дни пристига лелката.

Сас, недей така да се панираш и да плачеш. Отиде ли на преглед да видиш бебчо?

Лин, стискам палчета силно  Praynig Praynig Praynig

Относно ФК според мен зависи и от процента на неусвояване. При мен лично беше над 75 % неусвояемостта. Даскалов ми предписа 1 х 10, а Кременски и генетичката от ВМИ Пловдив 3 х 3, което общо взето са почти една и съща доза. Пих си 10 таблетки до края на бременността.

# 664
  • NE
Теди Съгласих се в идеята и сега ми е кротка главата. Wink
Лин Както ти е казала Теди, докато няма цикъл има надежда. Относно симптомите мога да ти кажа с ръка на сърцето да не им вярваш. Мен ме кръщаваха че докато съм бременна трябва да ме болят гърдите за да знам че всичко е наред, а то си ме режеше болката и не беше нищо наред. Peace
След К имам напрежение в тях, но не ме болят въобще. Същото е и с болките в ниската част на корема. Даже последния път когато бях в цикъл си ме болеше по оня начин уж има нещо, а то нищо нямаше. Мозъка може да си измисли всичко, което сърцето желае. Остави се на течението и резултата е ще бъде по-добър. Peace Peace Peace
Дони Радвам се че те виждам отново. Надявам се добре да сте си починали през ваканцията. Hug
buttinsky Радвам се че засега всичко е наред. Честит първи цикльо!   bouquet
Аз се сетих за Kremi30. Надявам се да е добре и да пиши някой ред.
Табеа Как сте с бебо?
Имаме много бременилки, които не пишат. Надявам се да са добре с малките същества. Hug

Голям сън ме мори мен. Снощи така съм заспала, че едвам можех да се приместя в моето легло. Като умряла бях ... до 3 часа. Тогава си се ококорих.  Joy Joy Joy

# 665
Лин, защо си самоназначаваш дуфастон и то за 3 дена..не разбирам смисъла. Най-добре или изчакай или пускай кръвен. Кой ден ти е днес?

# 666
Ники, защото онзи ден покрай болките взех да се съмнявам за някоя киста и заради това реших да го изпия, така или иначе го имах. И да има нещо няма да навреди. То за 3 дни едва ли ще има някакъв ефект. Сякаш леко взех да си усещям гърдите покрай него и са малко понаедрели. Иначе ми е 33 ден, но това няма особено значение. От предполагаемата овулация вече трябва да са минали 18-19 дни. По принцип чат пат ми идва без никакви симптоми букавално ме заболява минути преди това и прокървявам, но това е изключително рядко. При бременността имам спомен, че само корема леко ме присвиваше дните около цикъла. Гърдите грам не ме боляха, но след като нещата не са били наред според мен от самото начало има защо. Нещата, които най-добре помня бяха, че изобщо не ми се спеше, което последните дни ми се случва, но и аз съм си изчаткала покрай настинката и е от това най-вероятно, както и че нямах нормалния апетит.

# 667
Лин, с този Дуфастон може да си забавиш цикъла, ако няма бебе...на прогестерона са му нужни няколко дни да се изчисти от организма, за да ти дойде. Аз не бих го пила.

Дони, щях да се радвам да ми пишеш Heart Eyes Hug Благодаря, че си мислила за мен! Целувки на сладък Васко Mr. Green

Днес е щастлив ден за мен..много, много близка моя приятелка роди момченце след 4 години борба, 2 неуспешни опита инвитро, тежка бременност..но сега гушка своето ангелче. Това доказва, че всеки, който вярва в чудеса ще получи своето  Praynig

# 668
Сасче-какви антибиотици си пила?Оф,тази кашлица сега ли те намери... Twisted EvilНай-вероятно излишно се притесняваш-днешните антибиотици са пречистени,едва ли могат да ти навредят.Стискам палци за вторник! Praynig
Buttinsky-аз си ползвах тампони,нямаше проблеми.Винаги ползвам,защото иначе не ми е спокойно Rolling Eyes.
Mama_Irina-браво за цикъла smile3501.Дано всички хормони вече са в релси! Hug
Феичке,Лине и всички,които не чакат- fingerscrossed!Зузи-и за теб се отнася Naughty. Hug

# 669
Сас, стискам ти палчета притесненията относно АБ да се окажат безпочвени и дано скоро да спре тая гадна кашлица... както и да видиш бебо доволно плаващ и шаващ.
buttinsky, аз не мисля да ползвам тампони. Ако беше лятото щях да се замисля /в жегата превръзка хич не върви/ , но сега ще съм на превръзки. Мое мнение Naughty
Дони, добре си се завърнала от почивка! Hug
Flower Fairy, гони те сънчо, а?  Hug
Лине, много ще се радвам да се похвалиш с едно  EFP напук на всички симптоми....
Зузи, много хубава новина! Браво на твоята приятелка!!! Така се развълнувах...обичам истории със щастлив край!
Момичета, от какво зависи времето на идване на първия цикъл след К? Има ли връзка с това колко е щадена лигавицата на матката при К?   newsm78
Спокойна нощ!!!  Hug
Скрит текст:

# 670
  • София
И аз почнах да броя дните до цикъла след К и се чудя след колко ли дни ще се случи, но лекарката ми каза да отида след като ми дойде или след 40 дни дори и да не е дошъл. Аз също основно ползвам тампони по принцип, но мисля като ми дойде първия път след К да съм на превръзки само. Де да знам, вижда ми се по удачно, а и е вярно, че т.к. не е топло се понася. Аз да си призная се бях притеснила и като отидох на преглед една седмица след К и ме гледаха с вагинален ехограф, но предполагам, че лекарите си знаят работата. Надявам се до края на март цикълът да се появи и всичко да е наред при мен и всички останали Simple Smile

# 671
Astined, Princessa SS при всяка си е инвидуално, незнам доколко зависи от К дали е бил по-щадящ. При мен дойде на 28 ден (а цикъла ми по принцип е 32 дни). Бебчо за сега е добре, ама доки каза,че плацентата ми била рехава newsm78. Някой да е срещал подобен проблем? Нищо не можах да намеря. Изписа ми 1 тон хапчета и ще си ги пия. Дано да е ок всичко.
Сасче дано да се пребориш с кашлицата и да не ти се налага да се бориш с нея пак  fingerscrossed
Lyne мила дано да ни зарадваш, както и Flower Fairy. Силно стискам палци този месец да е вашия!
Дано в скоро време всяка една от вас бъде зарадвана с най-хубавата изненада  Hug

# 672
Атанасова, защо не пуснеш листериоза, бруцелоза, токсоплазмоза? при мен след 4 аборта точно листериоза се оказа проблема, а бях изследвала вече всичко възможно..

zuzi_79 мога ли да те помоля да ми кажеш малко повече за тези изследвания-какво представляват,къде се правят и колко струва това.Благодаря ти предварително и съжелявам,че и ти толкова пъти си изживяля тази мъка.Не знам и аз вече какво да си изследвам и към кого да се обръщам.Но се моля и на нас да ни се сбъдне мечтата да гушнем нашето бебе.

# 673
Разбира се, мила! Листериоза и бруцелоза се изследват във Варна в ХЕИ (РИОКОЗ), за други градове предполагам, че по същия начин стои въпросът, токсоплазмозата се изследва във всяка лаборатория. Листериозата е към 20 лв, бруцелозате не знам колко е, аз не съм изследвала, а токсоплазмозата съм я пускала по ЗК. Надявам се да съм помогнала. Ако има още нещо питай, винаги съм на разположение! Hug

# 674
Здравейте мили момичета  bouquet
Не знам дали ме помните, защото не съм се включвала отдавна. В трудните за мен моменти вие ме подкрепяхте и окуравахте Heart Eyes Сега ще споделя с вас и моето огромно щастие Grinning На 16-ти февруари се роди нашата прекрасна дъщеричка - Елица.
Пожелавам от все сърце на всяка от вас да сбъдне мечтата си Hug Вярвайте в чудеса, защото те наистина се случват Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт