Ще върне ли парите Митьо Пайнера?

• 9 706
  • 203
  •   1
Отговори
Странно, че няма тема по въпроса.
Ама аз сега чета, че щял да ги върне, ако това щяло да накара народа да се почувства по-добре.
Мен ще ме накара, а вас?

Пайнер" готова да върне парите, ако на България ще й стане по-добре!

# 1
И да ги върне, и да не ги върне, не вярвам в близките години такива проекти ще печелят средства:
http://www.glasove.com/kauza-perduta--24806#.UPaxuVHgEWo.facebook

# 2
Не, защо да ги върне?

# 3
Не, защо да ги върне?
Peace
Не е луд, който яде баницата.............

# 4
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И как се връщат спечелени с, поне формално, легален конкурс пари?

# 5
Ужас. Ясно е, че няма да ги върне, но евросубсидия - акълът ми не го побира. Част от кампанията, насочена към изпростяване на населението.

# 6
  • София
Друг път ще ги върне  Tired

ПП Ето я темата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=697814.0

# 7
Ужас. Ясно е, че няма да ги върне, но евросубсидия - акълът ми не го побира. Част от кампанията, насочена към изпростяване на населението.

Ама разбира се, гадните европейци са подели кампания за изпростяване на населението  Laughing
Информирай се кой ги раздава парите по тези проекти пише нагоре в статията на Хърмаяни. Които са бизнес- проекти, не са за качеството на културно масовата дейност у нас.

# 8
Да, не бях прочела.  Така всичко се намества съвсем логично.

# 9
Не така с рогите, Центи, щото не знаеш как се допускат до и  пИчелят проекти у нас..

# 10
Ама разбира се, гадните европейци са подели кампания за изпростяване на населението  Laughing
Устискахме на зловещите Рън и Ат, сега ЕС ни нарочи  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Господ да пази България!!!!!!!!!!!!

# 11
Ох, аман! Ревящите кандидатстваха ли или само си мрънкат из Интернет профилактично?  Thinking

Ако има право да кандидатства и е предоставил точния проект за това, какъв е проблема?

# 12
Нищо, само тази помия ще се излива през по-широк канал. Ама бизнесът си е бизнес.

# 13
ОП "Конкурентоспособност"  - 2007-2013. Не знам каква част от средствата са усвоени реално до момента, медиите спрягат реално 10%. Сега е момента да се раздадат пари, раздаването е като за последно..и където се смята за необходимо.  

# 14

Общи условия

Активация на акаунт