Споделете мнение за д-р Ст. Славчев АГ - Окръжна болница

• 45 673
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Честит Рожден Ден, Д-р Славчев! Да е жив и здрав, много обичан и щастлив! Пожелавам му винаги да е така усмихнат и положително настроен към всички мами (бъдещи и настоящи) и семейството му да го подкрепят и от време на време и той да си почива, защото го заслужава smile3525  newsm59  party023

# 646
Честит рожден ден на любимия ни доктор! Пожелавам му да е много здрав, винаги така всеотдаен към пациентките си, малко повече почивка и много моменти на щастие със семейството! Весел и незабравим празник   bouquet

# 647
Честит рожден ден и от мен на най-човечния и всеотдаен доктор! С пожелание да е здрав, все така усмихнат и позитивен, да съхрани добрината, която носи в сърцето си, много професионални успехи и незаменими мигове със семейството! Весел празник!

# 648
Влизам да споделя и аз мнение за доктора след прекарано секцио с при него. Благодарна съм му от все сърце за проявените грижи и за това, че взе адекватни решения за мен. Нека бъде винаги изпълнен с енергия и желание за работа.

# 649
Цялата минала седмица звънях на телефона от първа страница и никой не отговаря!Искам просто да си запиша час за годишната цитонамазка!Да не би да е объркан номера!

# 650
  • Някъде там
Цялата минала седмица звънях на телефона от първа страница и никой не отговаря!Искам просто да си запиша час за годишната цитонамазка!Да не би да е объркан номера!
Не е объркан  Peace

# 651
Здравейте, мами.

Имам проблем с откриването на Соня по телефона. Звъня по няколко пъти на ден и не ми вдига никой. Искам да разбера резултатите си от вагиналния секрет, но явно без ходене на място няма да стане. Преди седмица две отново им звънях за резултати, но пак не успях да се свържа. Ако не се отиде на място не може ли да се провери конкретна информация?

# 652
  • Варна
Здравейте, мами.

Имам проблем с откриването на Соня по телефона. Звъня по няколко пъти на ден и не ми вдига никой. Искам да разбера резултатите си от вагиналния секрет, но явно без ходене на място няма да стане. Преди седмица две отново им звънях за резултати, но пак не успях да се свържа. Ако не се отиде на място не може ли да се провери конкретна информация?

Miss Antonina и аз имах същия проблем. Просто трябва да звъниш доста настоятелно или прати някой да ти ги вземе, ако нямаш възможност ти да отидеш.

# 653
  • Шоколандия
И аз доста звънях, горката Соня, сигурно телефонът й се е счупил да звъни Crazy

# 654
  • Варна
Момичета, имам час за 11.10.2013 от 10:45ч, но няма да мога да отида. Ако някоя от вас се интересува, може да иде вместо мен.

# 655
От колко часа започва да  работи д-р Славчев в петък ?

# 656
  • Варна
Кога най-рано мога да се запиша на ЖК. В 8 г.с. съм, но тъй като имах скорошен спонтанен аборт искам да е по-скоро.
Колко се заплаща за ЖК по здравна каса при д-р Славчев.

# 657
  • Варна
Нищо не се заплаща! За записването - мен ме записа в 10-та седмица, но мисля, че може и по-рано.

# 658
  • Варна
Благодаря за отговора Месечинка, ще си взема час.

# 659
Кога най-рано мога да се запиша на ЖК. В 8 г.с. съм, но тъй като имах скорошен спонтанен аборт искам да е по-скоро.
Колко се заплаща за ЖК по здравна каса при д-р Славчев.

Аз се записах в 9 г.с. , а преди това в 5 г.с. бях при него да установи бременността.

Общи условия

Активация на акаунт