Споделете мнение за д-р Ст. Славчев АГ - Окръжна болница

• 45 669
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Преглеждайки подфорума за друга тема, се натъкнах на тази и много се зарадвах като видях, че има втора толкова голяма тема, пълна с хвалебствия и благодарности към д- р Славчев Simple Smile

Искам и аз да изкажа искрените си благодарности към него! Преди няколко години като студентка във Варна, той ме оттърва от един много досаден и болезнен проблем- благодаря ви Докторе, да сте жив и здрав и дълги години да помагате на жените! Щастливи са варненки, че имат човек и Лекар като него! Искрено се надявам за себе си, в София, да мога да намеря също толкова добър специалист и готин човек!

На добър час на всички! Simple Smile Simple Smile   bouquet

# 661
ilianagm вземи си направление от личния лекар за установяване на бременност (ако вече не си го направила и бременността е потвърдена) и отиди на преглед. След това друго направление за проследяване на бременност и доктора ще те заведе на ЖК.
Аз отидох първо в 7 г.с. за установяване на бременност и каза, че е рано да отида пак след 2 седмици. След втория преглед взех направление за ЖК и доколкото си спомням в 13 г.с. ме заведе официално на ЖК.

# 662
и аз бях така - първо с направление за гинеколог, доктора установи бременност и ми каза да отида следващия път с направление за проследяване. Но личната ми каза, че не може да ми даде преди да са минали 30 дни от първото направление  Crazy  Та си почаках едно хубаво нервничко.
Има вариант и личната ми да е била в грешка. Все ги избирам еднииии . . .

# 663
Трябва да отида тази седмица на контролен преглед след раждането при доктора, но часове има чак за ноември.........
Лошото е, че идват и наши партньори на среща в България и хич няма да ми е до чакане с това бебе и с тичане по работни срещи ..........
Някой има ли, който да се е отказал от час тази седмица?
И имате ли представа тази събота докторът от колко часа ще приема? На регистратура ми казаха, че те за събота не знаели докторът кога започва. А аз никога не съм била събота, че да знам от кога започва работа .......   bouquet

# 664
  • Варна
В събота доктора мисля, че работи от 10 часа, макар че наскоро имах час за събота за 9.45 , док дойде в 10, но ме извика като първи час  Peace

# 665
В събота е от около 10-11 ч..

# 666
  • На брега на морето
по принцип направление важи за 30 дни, като се полага първичен и вторичен преглед.
аз лично отидох с едно единствено направление, на което дори мисля, че бяха написали профилактичен преглед. но бях в 14 г.с. дадох го на Соня и ми заведох картон. нищо друго, никога не съм носила.

# 667
  • Варна
Няма как да те заведат на ЖК без съответното направление, мисля, че беше 9, но не помня със сигурност - нещо за майчино здравеопазване. С обикновено направление за АГ няма да стане.

# 668
  • На брега на морето
няма как, но явно има как  Grinning както и да е, споделих  моя опит просто

# 669
  • Варна
Ами ти си написала, че не си сигурна какво е пишело на направлението. Защото и аз отидох с едно единствено, но то беше тип 9. Ако са ти направили картон с друго направление може би е недоглеждане някакво, не знам. Нека и другите да кажат.

# 670
Само и единствено с направление номер 9 се записваме за ЖК.

# 671
Само и единствено с направление номер 9 се записваме за ЖК.

абсолютно Peace

# 672
Тук обикновен се коментира бременност и раждане,но темата е като цяло за мнения за д-р Славчев и затова ще споделя и моя опит.Имам направен оперативна лапароскопия от преди няколко месеца при д-р Славчев от която останах много доволна.Преди това като съм чела тази и предната тема за него си мислих"е чак пък само хвалби да има за този лекар и негативни мнения 3-4 само..."малко не ми се вярваше.След като мина всичко си давам сметка,че всичко което пише за него е самата истина и мога само да съжалявам ,че нямаме такъв лекар и в Бургас.На операционната маса легнах с мисълта,че едната тръба която беше непроходима ще я премахне,а се събудих с две запазени проходими тръби  Heart Eyes.

# 673
Записвам да ви следя  Simple Smile

# 674
Zdraveite i ot men!
Seshtam se za denq v koito se zapoznah s d-r Slavchev!Bqh bremenna v 9-ti mesec s dushterq si.Tova beshe na 14.07.2008g. v okrujna bolnica na 4-ti etaj (genekologiq).Po tova vreme d-r Slavchev specializirashe.Ot nego moment natatuk ne sun stupvala v drug genikologichen kabinet.Minalata godina zabremenqh s 2-roto si dete.Za vsichki tezi 9 meseca d-r SLavchev i Soncheto me obgrijvaha s takova vnimanie vse edno sum tqhno dete.V denq na rajdaneto si mu se obadih i do 10 minituti (neznam dali imashe i tolkova) toi beshe v rodilnoto.I dvete mi rajdaniq minaha mnogo leko blagodarenie na nego.Kogato se rodi 2-roto mi detence to be6e s dosta zavisheni livkociti i se naloji da go slojat na sistemi sus antibiotik.D-r Savchev pochti vseki den idvashe da ni vijda i da se interesuva ot sustoqnieto na sinut mi,a men da me uspokoqva  Simple Smile
Mislq che bqh dosta podrobna i s tova vsqka mama moje da preceni dali da se oburne kum nego!
AZ LICHNO GO PREPORUCHVAM I SUM ZA NEGO S DVETE RUCE Simple Smile
Iskam da pojelaq na nego i Soncheto da sa jivi,zdravi i vse taka otzivchivi i usmihnati,a kum d-r Slavche po-specialno- da produljava da e vse taka vseotdaen kum vsichkite si pacienti i da produljava napred i nagore!

Общи условия

Активация на акаунт