"Кухи лейки" бяха наречени майките на деца с увреждания

• 8 173
  • 58
  •   1
Отговори
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/kalfin.html
"Министърът на труда и социалната политика Ивайло Калфин освободи от длъжност днес Светослав Славчев – главен експерт в звено „Сигурност на информацията и подготовка за отбрана“ заради недопустимо отношение към майките на деца с увреждания.

Вчера той ги нарече "кухи лейки". Видео в интернет показа грубото му отношение към протестиращите.

„Викам: Ще предадеш на тоя, дето ви организира протеста, че е кух като градинска лейка. В сряда протест не се прави”, се чува да казва в клипа мъжът."

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 14:30 от отровка

# 1
И аз четох за това и много се възмущавах. Този кретен трябва да бъде уволнен незабавно, а не да ми минават с едно, много се извиняваме! Не му пожелавам да му се връща, но му пожелавам да се научи малко да мисли преди да говори!

# 2
Доста изкривено преразказано. Не че го одобрявам, но въобще не е така, както се изкарва  Crazy

# 3
  • Пловдив
+1. Тоя явно си е простак, но и журналята преиграха с "преразказа".

# 4
В повечето министерства служителите по сигурността са пенсионирани бивши полицаи или военни.
Не се славят с висока култура или изтънчени обноски.
Не че това оправдава постъпката му .
Трябвало да знае кога да си държи устата затворена.

# 5
Гнилият пън е освободен от служба.
https://www.24chasa.bg/Article/5414937
http://www.segabg.com/article.php?id=798626
Наистина се самозабравят някои хора, когато се докопат до власт и държавна служба. Доста от тях нямат дори елементарно възпитание, ка- моли култура, съпричастност, акъл и интелект. За духовност изобщо да не отваряме приказка.

# 6
  • София - Рим и обратно
Доста изкривено преразказано. Не че го одобрявам, но въобще не е така, както се изкарва  Crazy
Точно. Аман от раздухване на тъпотии. Даже жената, майка на едно от дечицата от протеста каза, че изобщо не й пука за изразните му средства, други са по-важните неща в момента, ама журналята - не, та не, как се почувствахте, какво мислите..... Ей аман, махленска клюкарница са ни медиите. Нищо по-различно от оня с кухите лейки.

# 7
Да съгласна съм, че журналистите са......няма казвам, но щом този лустросан служител /въобще не прилича на пенсионер/се изказва така, значи вътре в съответната сграда си се коментира точно така. А за майките-тяхната болка е непрекъсната и те са свикнали на обиди. Аз ако съм на тяхно място и ще го съдя.

# 8
  • София
Ама той не е обидил лично майките, а организаторите на протеста.

# 9
А за майките-тяхната болка е непрекъсната и те са свикнали на обиди. Аз ако съм на тяхно място и ще го съдя.
Там е работата, че не е казал нищо за майките. Журналистически измислици, за да си продадат новината.

# 10
каква долна инсинуация  hahaha
Човека казва за организатора на протеста , че е куха лейка, защото просто в този ден няма да им кой да им обърне внимание , поради заетост , а интерпретациите и пожеланията ме оставят без думи.

# 11
Организаторите на протеста са майки....те нямат институция, шеф и административна шапка. И нуждите на тези хора няма как да бъдат съобразени с някакъв си парламентарен контрол.Е заради това тези хора са на този хал, заради "административната ни" държава.

# 12

Сигурно е свикнал, че организаторите на протести по принцип са професионалисти с agenda, никога реални хора с реални проблеми? В такъв смисъл ако е свикнал, че пиар агенциите ще изпипат всеки протест идеално, то в тоя случай не са го направили...

# 13
  • София
Тук имаше тема за протеста. Доколкото помня имаше само едно мнение след публикацията на Мамма.
10 неправителствени огранизации стоят зад протеста, включително и ДБМ.
Организатори са самите майки. Исканията са изпратени на соц. министерство доста преди протеста. Запознати са.
Щом имат разрешение за протест, значи и други институции са уведомени.

# 14
А кой организира протеста? Протеста предварително организиран и обявен ли е бил, или като са видели шествието чак тогава са разбрали  newsm78
Намерил се кой да дава квалификации на организаторите  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт