Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 37 647
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
в смисъл не се гримираш или не я ползваш в грима  Rolling Eyes

Не я ползвам в грима, понеже, нали ви казах, трябва ми време да ги направя еднакви, а предпочитам да си поспя и тегля по една черта с молив и евентуално го поопушвам.
Все се каня да ви пусна снимки, както каза Джеси - аз научавам толкова от вас, че една снимка е най-малкото, което мога да направя, за да не съм като някой натрапник или воайор, ама все си забравям фотоапарата или няма батерия  ooooh!

Джеси, прекрасно е - и гримът и ти - много си красива Simple Smile

ПП: Имах предвид скосена четка, но не се сетих за думичката  Laughing Mr. Green

Извинявай, но - Джеси или Джаси?  Blush
Благодаря ти Shiny. Hug За името-няма значение,просто другото беше заето  Mr. Green  Алена  Hug

# 256
  • Стара Загора
Аз преди малко пробвах да изтегля навън сенките, а не както слагам обикновено, по желание на Карен... обаче нещо ми идва прекалено. Не съм свикнала да се гледам така.  Laughing А и не ми харесва как се получи.  ooooh! За първи път слагам по този начин. Whistling

http://media.snimka.bg/s1/1627/029498698-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1627/029498697-big.jpg

# 257
  • в Кошера
Ивче, много ми харесваш така. Някакси ти светва погледа.  Peace

# 258
  • в 1001-та нощ
Ивче  newsm03 на мен ми харесва  Peace но и ти трябва да свикнеш  Party

аз например - със снощния грим, който е нетипичен за мен - в началото ми изглеждаше прекален, при едно влизане в банята - бях забравила, че съм гримирана (защото не стоя гримирана у дома) и като погледнах в огледалото се стреснах ..... но като дойде време да го свалям - направо си казах  ooooh! :"Леле, колко е хубаво  ooooh! " ..... а в началото го гледах, като "чуждо тяло"  Mr. Green

# 259
Jassye, много си красива! Гримът е страхотен!
Ивче, и на мен ми харесваш така.

# 260
Веси  Flutter довечера да покажеш приказката, която си сътворила тази сутрин по картинката  Blush

Ще кача, но дано хвана грима както трябва  Rolling Eyes Вчерашния сиво-син грим на живо беше толкова красив. Очите ми светеха от сивите сенки. А на снимките изглежда супер прост  Rolling Eyes

# 261
  • Стара Загора
Благодаря момичета.  Hug
Аз мислех, че е много грозно.  Mr. Green

Аленка, и аз не обичам да стоя с грим вкъщи. Дори веднага след като се снимах се разгримирах и намазах обилно с крем. Напоследък имам голям афинитет към кремове.  Laughing
Днес така се бях наметеоритила, блестях страхотно.  Mr. Green
Тук на челото и бузата като дам зуум се вижда добре ефекта
http://media.snimka.bg/s1/1627/029497505-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1627/029497499-big.jpg
http://media.snimka.bg/s1/1627/029497497-big.jpg ружчето и хайлайтъра  Flutter

Оххх, има ли някой с ужасни мъхове по лицето като моите, все едно имам брада.  ooooh! #Cussing out
Ако ги махна веднъж обаче, ще вземат да пораснат черни и дебели косми, не ми се мисли.  ooooh!

# 262
jassye много си красива! би ли споделила кои сенки си използвала,изглежда много добре грима  Heart Eyes

# 263
Здравейте, момичета! Първо искам да ви поздравя, страхотни се, възхищавам ви се. Резултатите, които постигате са страхотни! Искам да попитам, ако случайно някоя от вас има гримове снимани стъпка по стъпка, ако може да качи снимки или да ми пише. Ще съм ви много благодарна. С две леви ръце съм в гримирането за съжаление  Cry  bouquet

# 264
  • Отвъд алеята зад шкафа
jassye много си красива! би ли споделила кои сенки си използвала,изглежда много добре грима  Heart Eyes

Много хубаво изпълнение. И наистина си много красива:)

# 265
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета! Първо искам да ви поздравя, страхотни се, възхищавам ви се. Резултатите, които постигате са страхотни! Искам да попитам, ако случайно някоя от вас има гримове снимани стъпка по стъпка, ако може да качи снимки или да ми пише. Ще съм ви много благодарна. С две леви ръце съм в гримирането за съжаление  Cry  bouquet

в бг дама има доста фотоуроци  Peace

# 266
  • София
Джаси, добре дошла..  Hug
Страхотна визия, грим, излъчване.. абе красота.. останаха ми очите в очната линия, по-перфектна не би могла да бъде. Peace

# 267
Благодаря, веднага ще погледна!  Peace Hug

# 268
# 269
jassye много си красива! би ли споделила кои сенки си използвала,изглежда много добре грима  Heart Eyes
Благодаря Ivana,повечето от продуктите са на Avon.Фон дьо тен  Ideal Flawless Nude и Caramel(опитах контуриране,но не се получи много добре),бронзиращи перли,руж Ideal Luminous Soft Plum,сенки за очи 24K Golen Splendour ,очна линия Radiant ,златен молив на водната линия Korres ,червило-отново Avon red2000 Спирала забравих да си сложа  Embarassed Нищо,следващия път!  bouquet

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 23:51 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт