Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 37 637
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • В къЩи.
malvinka88, много хубав грим!  Grinning

newsm26

# 361
# 362
Можете ли да ме насочите с какви сенки мога да постигна подобен грим

Купуваш си една китайска палитра и забравяш  Peace Съвсем сериозна съм.
Там е фрашкано с такива цветове.Може да се правят стотици комбинации.
Разоряващо е да се купуват единички само с цел проба  Rolling Eyes А и такива цветове трудно се уцелват.Защото много зависи от тена на лицето.На по-тъмна кожа,стоят като нюд,на по-светла пък наситено.А в палитрата има от всичко и може да си ги пробваш и съчетаваш както поискаш за смешни пари.

Примерно:
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Makeup-Warm-Pro-88-Full-Color-Eyes … sh=item27b98544cd

# 363
Как се казва кафявата очна линия? Аз мисля, че видях ония ден...но не се сещам за името и дали не се бъркам.... Не съм от София, но бих могла да проверя утре и да изпратя, ако не се намери   Peace
Essence london baby -много готино име м/у другото. Изглежда така: http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2012/04/ess_gel_eyeli … r_lyth_02_art.jpg

kopche  Peace аз ще взема моята, но и ще погледна за нови  Peace
Hug Peace
Само минавам да кажа, че при нас я има тази очна линия, има кафява, лилава и сива Peace

# 364
  • София
Момичета, ето ме и мен...престраших се хехе...това го направих съвсем набързо, дори съм без фдт, когато бързам минавам и без  Whistling иначеее сама си правя разни опити, но откакто започнах да ви чета, започнах да се уча на много неща  Hug и сега пробвах да снимам, моля разкритикувайте ме безпощадно  Blush
Скрит текст:
Според мен си се справила много добре, чудесно нанесени сенки и очна линия, единствената ми забележка е да изтегляш опашката няколко милиметра по-нагоре, т.е. да не пада под линията на долния клепач, а да я следва  Peace
Денси, бързо възстановяване  Hug, добре че си се разминала с гипса  Praynig
Малвинка, гримовете ти много ми харесват, но този ми е фаворит. Имаш много магнетичен поглед и излъчване!
gadamer, страхотни очи със страхотен цвят Heart Eyes

# 365
  • Sofia
Хубав е гримът, Малвинка, и цветовете много ти отиват, само трябва още малко цвят нагоре по костта, за да се коригира хлътнатината на клепача.   bouquet

Вчера си получих мострички на МАС - ванила, deep blue  green и червилото Costa , което ужасно ми отива на матовия тен.  Grinning
.
Не мога да се нарадвам и на синята четка на Пучи за Герлен  Heart Eyes

# 366
  • Перник
Благодаря ви,момичета   bouquet
Karen , ще пробвам следващия път с повече цвят по костта   bouquet

# 367
reproche, мястото от което си взела снимката не пише ли какви сенки са използвани?
Аз имам такива цветове на МАС  Grinning 

# 368
  • Стара Загора
Правих някакви опити за предизвикателството, но понеже нямам очна линия сложих черни матови сенки. То моето никакъв pin-up не е, ами показвам какво се получи. После преди да изтрия сложих на подвижния клепач от сенките и опуших, нали коментирахме подобен грим от ютюб, та реших да опитам.

# 369
# 370
  • в 1001-та нощ
Ивче Peaceпървият вариант много ми хареса, много изискано и елегантно  Heart Eyes

Аз изпратих втората серия снимки, т.е. втория вариант и мисла да седна на скамейката по темата, но по други теми ми предстои да танцувам - ще се пробвам пак на опушения грим, този път без лъскаво и златно  Peace сиво, черно, мат и толкова  newsm78

Чакам мъжа ми да ходи на ЧРД и се захващам  newsm03

# 371
  • в 1001-та нощ

имам чувството, че са загрозили изходните позиции  newsm78 има интересни идеи в трансформациите  Peace

# 372

имам чувството, че са загрозили изходните позиции  newsm78 има интересни идеи в трансформациите  Peace
Аз смятам, че повечето са променени положително.

# 373
Според мен освен умелото гримиране има и фотошоп. При едната - с дупките по лицето, се вижда ясно.

# 374
На половината бръчките им са трити.

Общи условия

Активация на акаунт