Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 36 541
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Момичета днес обикалях - но не можах да намеря такъв цвят сенки. Sad
Скрит текст:
Кобалтово синьо .Каквото и да се доближаваше да този цвят при проба седяха в пъти по светли. Sick
В Инглот дали има нещо такова ?Да знам дали да се разкарвам.
Благодаря   bouquet
Да в Инглот има такова синьо, с него си прави грима и Ел мисля, Pearl 428. Това обаче не е кобалтово синьо, а си е тъмно синьо с блясъци.
Кобалтовото е само при Мас-Atlantic Bleu.

# 691
Не са свикнали да те гледат така, затова  Peace
Аз така се чувствах като сложих за пръв път много ярко червило - сякаш само това се вижда от лицето ми. А ако си нямала друг грим е съвсем нормално да ти изглежда лицето като поизмито. Подчертай и очите (не прекалено обаче) и разликата ще е огромна  Peace

Гримирана съм, утре ще пробвам пак обаче, мисля да не се отказвам, че много си харесвам покупката Laughing Пух е права обаче, ама, да свикват да ме гледат и така.

# 692
  • Стара Загора
Аууу тези на Кейт нови ли са? Много хубави цветове, аз до сега съм виждала само червени и цикламени.

Май не са нови, аз преди време гледах суочове на някои от цветовете. Ако ти харесай някой от цветовете търси други снимки, защото тази май не е много реална. Hug

Бори, не си единствената. Аз до момента 3 пъти съм слагала червено червило, но само за снимка. Още не съм се престрашила да излезна с него. Слагам го и се гледам в огледалото, та след малко го изтрия.  Joy

# 693
  • Пловдив
Да се похваля каква кутийка за метеоритите си купих днес  Embarassed

# 694
Денси мерси много   bouquet Hug .Златна си тези двата са уникални   Crazy Crazy Pearl 428  и  Pearl 415

# 695
  • Стара Загора
mucko, много е хубава. Единствено изглежда по-тънка от оригиналната, но пък "фасадата" е супер.  Peace

# 696
Бори, не си единствената. Аз до момента 3 пъти съм слагала червено червило, но само за снимка. Още не съм се престрашила да излезна с него. Слагам го и се гледам в огледалото, та след малко го изтрия.  Joy
Аз мисля някоя вечер по тъмно, да се измъкна навън с него Laughing

# 697
  • Стара Загора
Аз мисля някоя вечер по тъмно, да се измъкна навън с него Laughing

Е, то тогава няма да е интересно. Трябва да е посред бял ден. Mr. Green
Аз така се пуснах с Римел Кейт Мос 09, да видя какви ще са погледите и реакциите. Е, всичко беше спокойно и продължих да го нося. Обаче не мога да направя прогнози за червеното.  Thinking Joy

# 698
  • Пловдив
mucko , от къде се сдоби с тази красота? Обмисляме с една дружка да си разделим пролетните метеорити и ще ни трябва подходяща кутийка Hug

Аз си ближа раните Sad

# 699
  • Пловдив
mucko , от къде се сдоби с тази красота? Обмисляме с една дружка да си разделим пролетните метеорити и ще ни трябва подходяща кутийка Hug

Аз си ближа раните Sad
Днес бях в командировка в Хасково и понеже не обядвам(на плодове съм) реших да се разходя из центъра-та там срещу 3лв. си получих желаната кутийка  Joy   Имаше и други цветове  Peace

# 700
  • София
Същите кутийки съм виждала в някои книжарници. На прима виста се сещам за една на "Иван Асен" до зоомагазина след ъгъла с "Чаталджа", а също и в един магазин за сувенири на Дондуков в безистена на сградата на Дженерали. Има и такива за бижута, с чекмедженца, а също и по-големи такива кутии, в които има чаша за кафе със същия принт  Heart Eyes

# 701
Те и Герлен с новите картонени кутийки не са се охарчили повече Grinning

# 702
  • Пловдив
Те и Герлен с новите картонени кутийки не са се охарчили повече Grinning
Joy Joy Ох,Жаки как ме разсмя ако знаеш  Joy

# 703
Апропо В & С се загуби някъде? Пътуваш ли? Wink
Пристигнах благополучно  Grinning Heart Eyes
Доста време почивах и сега съм затрупана с работа и всевъзможни задължения Crazy
Имам ли малко свободно време, сядам и ви чета, но докато ви прочета и не ми остава време за писане, а за снимки и показване на грим и дума не може да става   ooooh! Rolling Eyes Laughing
Дори и до магазина на МАС  не съм ходила   Embarassed

# 704
Аз сега съм решила да си взема 20 и 22 на Кейт Мос.  Heart Eyes

Само веднъж да се изкопча от този гипс, голямо пазаруване ще падне.  Laughing
Всичките са страхотни! HugОсобено тези,които си решила да си вземеш.Аз от около година нося по-ярки червила.Особено любимо ми беше лятото това : Не се разделих с него цялото лято,а дори си купувах само дрехи и аксесоари,които да му подхождат. LaughingЛудааа  Mr. Green Веднъж както си се разхождах,чух коментари (от българи,а аз живея в чужбина ,за това не се притесняваха дали ги чувам) че било прекалено ярко и коя съм си мислела че съм  Laughing Mr. Green,но дори тогава още повече почнах да го обичам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт