Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 36 527
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Аз имам номер 20 на Кейт Мос. Много си го харесвам, но го нося рядко, заради погледите  Shocked
Искам и на мен да спре да ми пука  Blush

# 706
  • София
Аз преди около месец се пуснах по улиците посред бял ден, към 11 сутринта, с такова червило

Определено погледите бяха много. От жените често възмутени, но от мъжете очевидно одобрителни   Mr. Green

# 707
аз си взех нещо подобно, но малко по-кафяво - никой не ме хареса, дори нарочно питах  Crossing Arms
на мен обаче много си ми харесва и го нося от време на време

# 708
Това е много странно, в чужбина на какво ли съм се нагледала, никой не те зяпа, ако ще и зелено червило да сложиш. Не е честно пък.  Crossing Arms Тука всеки път като сложа ярко червило, и ме зяпат ей така  Shocked . Спира да ми пука и това е! Laughing

# 709
Аз си нося червилата и хич не ме интересуват  Crossing Arms

# 710
Ето го и днешния ми грим:
Скрит текст:
- тук що-годе се хваща уникалния цвят на пигмента  Heart Eyes

Снимките излезнаха много по-бледи от реалното. Кафявите минерални сенки на ЕЛФ не излезната въобще както трябва. Доста по-тъмни са и се получава много готин контраст с "огнения" Old Gold  Flutter

# 711
Веси, страхотен грим!  Heart Eyes

# 712
Това е много странно, в чужбина на какво ли съм се нагледала, никой не те зяпа, ако ще и зелено червило да сложиш. Не е честно пък.  Crossing Arms Тука всеки път като сложа ярко червило, и ме зяпат ей така  Shocked . Спира да ми пука и това е! Laughing
Stardust,в чужбина никой не те зяпа,докато не попаднеш на българи  LaughingСамо че тогава най-безсрамно си те коментират  Mr. GreenВесе,много е красиво това златно.лещи ли носиш?

# 713
# 714
# 715
Да, в чужбина е така. Хората са културни и толерантни и не зяпат както при нас нагло и с поглед все едно нещо не си наред.
Но и с това се свиква рано или късно. Мене ме зяпат нон стоп и всеки ден от години.....все едно ходя гола на улицата Angry

Адри
, с този грим много те харесвам. Ти беше с нещо подобно на концерта на Гънс и още тогава ми взе акъла Heart Eyes май беше опушено синьо

# 716
NovemberRain,
зелена красота  bouquet
кой е най-светлия цвят, който си използвала във вътрешния ъгъл и в средата?От палитрата ли е?

# 717
  • София
Най-светлото е № 204 от тези, но съм сложила само няколко прашинки на върха на пенсил четка, защото е мноого силно пигментирано и блестящо  http://beautycosmetic.biz/images/GoldenRoseGlliteringLooseEyeshadow.jpg

Още като го купих си го бях нарочила за тази комбинация точно  Heart Eyes

# 718
  bouquet
Чудесно се е получило  Hug Ще се радвам да видя и други комбинации от палитрата Heart Eyes

# 719
  • София
Следващия цвят за проба ще е лилавото Rockstar  Heart Eyes
Синьото също изглежда умопомрачително и графитеното... жалко, че свършва зимата и няма да подхожда толкова тъмен грим  Sad

Общи условия

Активация на акаунт