Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 36 527
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Адри, много красиво!  

Последна редакция: вт, 22 яну 2013, 22:49 от Sladkishi

# 721
Аз много харесвам тъмен грим на очите и си ходя предимно с такъв без значение от сезоните....... Blush

# 722
И аз така. Обаче какъв руж си бях сложила днес ужас ooooh!  Като матрьошка Blush Blush
Чак като отидох на фризьор видях на какво приличам и се поизтрих  Mr. Green

# 723
  • София
Всичките ми летни дрехи са светли или много ярки и пъстри. Хич не ми се връзват с тъмен опушен грим  Mr. Green

# 724
При мен е по-скоро до настроение, не е до дрехи или сезон.
Понякога ми е толкова криво, че искам да се очерня здраво. Един вид като маска за външният свят. Като съм със супер тъмен грим на очите се чувствам защитена. Като Батман

# 725
Адрииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 726
Относно грима ме интересува само мнението на близките, от непознати хич не ми пука. Да зяпат и завиждат!  Mr. Green

И сега нещо смешно: дълго време бях спряла да нося червила и един път сложих едно ярко червено и мъжът ми беше в потрес. Изглещдало ужасно и направо си ми забрани да излизам така от вкъщи. Но напоследък нали започнах пак да нося и постепенно въведох и червените и т.н. Та последната покупка беше едно по-светлично и го питам дали му харесва. Оттоворът беше: Хубаво е да, ама не се вижда така добре кано онова червеното, тъмното, то ми харесва повече.
Така че, и възприятията на близките също се променят. Сега си нося и светлите, и тъмните червила с кеф.

Адри, много готино ти се е получило. Аз таквоз чудо от тая палитра надали ще успея да изкарам.

Иначе и аз си нося опушен грим целогодишно, в зависимост от настроението ми.

# 727
Moя приятел като види червено червило на тоалетката или в чантата ми и веднага ме кара да си го сложа. Като питам някой път да сложа ли Russian Red и той "да, да дааааа" Joy
А по принцип съм останала с впечатление, че мъжете не си падат много по такива неща.

# 728
Адри, супер си се "опушила"  Mr. Green  Heart Eyes
Утре мисля и аз да съм с нещо опушено  Wink

# 729
Аз днес съм се опушила с лилавите минерални сенки, които под лампа изглеждат много яко. Но на друго осветление са баш като сив пушек и нещо не се харесвам Confused самите готини частички се губят

# 730
  • Стара Загора
Дайте идея това зелено с какво мога да го комбинирам ? Изобщо ме няма в комбинациите и освен златно друго нищо не ми изплува. Може би кафяво, прасковено?  Embarassed Rolling Eyes

# 731
  • София
Ивче, аз бих го комбинирала с графитено или направо черно, ако си по-смела  Mr. Green

# 732
Тоуп, като този на Патина (опушен с него). Или тази сянка на Флормар или нещо златно.
 Аз лично бих го комбинирала с молива Блекбъри естествено Blush

# 733
  • Стара Загора
Адри, Черното ми е много "хард". Mr. Green Виж на теб ти стои супер.  Heart Eyes А сиво мисля, че нямам, защото рядко харесвам този цвят за каквото и да било. Срааааааааам.  Embarassed
Жаки,  Hug
Сянката на Флормар я нямам обаче, не можах да я харесам и не я взех дори след форумската вълна.  Joy

# 734
И аз изобщо не харесвам сиво. Имам само едни такива сенки (сиви с яко брокатчета). Но не са носени от 6 години сигурно. Ако имах сини очи сигурно щях да го нося, но на моите не ми харесва.

Тези сенки са като лака Peridot нали Flutter сега се сетих с какво бих ги носила: с Epatant от бурканчетата

Общи условия

Активация на акаунт