Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 27

• 36 531
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мерси момичета, съжалявам че снимките не хващат добре цветовете и текстурите.

Така.. на лицето имам BB на TheBodyshop , ружът е на същата марка - , едно страхотно прасковено, не това на снимката, сложила съм на скулите и малко от shimer stick-а на Max Factor, очите - база на UD, основен цвят от Naked - virgin, преляла съм малко с едно страхотно кафяво-лилаво на Kiko от водните им сенки - 204 средният цвят най-отгоре
и в средата на клепача малко от sidecar от Naked, отдолу и отгоре имам молив на UD - rockstar, той е много, много тъмно лилав, като черен с лилав оттенък, спирала на Лореал от лимитираната серия с Дженифър Лопес.

Устни - червило Maybelline 132 sweet pink и отгоре гланц на TheBodyshop

П.П Как мога да скривам снимките?

# 76
  • София
kopche, ти ли беше казала, че имаш четките на essence - тази за сенки и онази, която водят за опушен грим?
Питам, защото наскоро си ги бях взела, но при първото им пране от тях падна огромно количество розово-лилавеникава боя. После ги прах още 4-5 пъти, но всеки път си падаше стабилно количество оцветена вода, накрая се отказах и така си и залежават вкъщи (дори не съм си ги взела в София).
Да, имам ги всичките и съм много доволна от тях! Hug
Особено за опушеният грим, очна линия и за ружа.
Аз почиствам с препарат за четки. Нищо не пада. А и да е имало нещо, не съм обърнала внимание.
Много си ги харесвам и тези дни повторих покупката на тази плоската за нанасяне на сенки и ми направи впечатление калъфчето. Отваря се вече хоризонтално и четката ми се вижда оптично една идея по-къса. Харесвам ги много и ми вършат идеална работа! Hug

# 77
Много интересно предизвикателство. Прекрасен е този вид грим, макар, че аз никога не бих се гримирала така. Не съм добра с очната линия и не ми отива червено червило Simple Smile

И да попитам - момичета, при полагане на коректор в зоната под очите, потупвате или размазвате с четката? И какъв продукт ви е по-приятен: течен или стик? Защото с тази черна очна линия за пин ъп-а, предполагам , че трябва да си перфектна в панда-зоната.
Потупване, за да се нанесе по-плътно пигмента. Предпочитам стик/кремообразен.

Това с потъпването за мен е направо непосилмо, потупвам и става на петна , ако не разнеса с четка или пръсти. Как нанасяте с потупване  кремообразни продукти не ми е ясно? При мен никога не се получава  Tired

Алена и Ел ще са идеални за този вид грим, от снимките които съм виждала. О, и Лепи.

# 78
  • в 1001-та нощ
аз вече фантазирам вариации на тема очна линия, иде ми да избягам от работа и да се нагримирам 10 пъти   Joy hahaha

в това приказно време - само прелести ми се привиждат  Embarassed

# 79

Да, имам ги всичките и съм много доволна от тях! Hug
Особено за опушеният грим, очна линия и за ружа.
Аз почиствам с препарат за четки. Нищо не пада. А и да е имало нещо, не съм обърнала внимание.
Много си ги харесвам и тези дни повторих покупката на тази плоската за нанасяне на сенки и ми направи впечатление калъфчето. Отваря се вече хоризонтално и четката ми се вижда оптично една идея по-къса. Харесвам ги много и ми вършат идеална работа! Hug

И от моите никаква боя не е падала, а ги мия с веро и после ги кисна в омекотител за пране.  Laughing Малко съм палачор с четките и въобще не им слугувам. На тази плоската за сенки обаче много бързо й щръкнаха косъмчетата, докато другата за опушен грим ми е като нова.

# 80
  • Велико Търново
gadamer,наистина имаш страхотни очи Simple Smile И моите са сини,но по-скоро,синьо-сиви/според светлината се променят Wink/,и много ми харесва гримът ти- аз харесвам по-изчистените и семпли цветове,особено нюд тоновете на светли очи стоят страхотно Peace При мен най-ясно изразен е цветът на очите ми,когато съм в бежово-кафявата гама,лилавеещата-също Wink,но със синьо -се получава едно сливане...не се харесвам,ето и нагледен пример/абстрахирайте се от лошото заснемане в близък план и образа на мравояд ooooh!  Wink
От моите четки Есенс никога  не е падала боя-ни розова,ни лилава Wink А тази,за руж, ми е любима Heart Eyes много мекичка е Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 22:02 от *Biskvitka*

# 81

Това с потъпването за мен е направо непосилмо, потупвам и става на петна , ако не разнеса с четка или пръсти. Как нанасяте с потупване  кремообразни продукти не ми е ясно? При мен никога не се получава  Tired

Коректор под очите е продуктът, който съм ползвала най-много в живота си. Много зависи от вида му, но в общи линии трябва да се нанася с потупване. Напоследък го слагам върху база за сенки и потупвам с триъгълно дунапренче, след което попивам за миг с един пласт хартиена носна кърпичка за да се махнат излишъците и да не се събират, където не им е мястото. Видях го в един клип и действа. С четка за коректор не ми харесва резултата, но всеки с предпочитанията си.

# 82
И последно колко струваше 217? Знам, че има много фенки, но още се опъвам. Айде убеждвайте ме колко е невероятна, че ми трябва малко побутване  Mr. Green
43лв.
Аз няма да те убеждавам, колко е невероятна, защото не веднъж съм изразявала точно обратното мнение въпреки всеобщо възприетото прехласване тук по тази четка. На мен не ми беше удобна и само ми разпрашваше сенките в един момент и вместо блендване ставаше измитане на сенките и посипвах носа си, ако сенките са от минерален произход примерно. Размених я. Naughty
Другото, което не харесвам е дължината на космите при нея. Идват ми една идея по-дълги, което я прави много мека в краищата за захващане на точно количество сенки с нея. Взима винаги по-малко продукт, от колкото интензивност търся аз, примерно. Ако сенките са по-изпечени, по-твърди, почти нищо не взема от пигмента и на мен резултата не ми харесва.
Гъдела от притежанието на четката не е това, което единствено ме устройва. Аз търся и ефект задължително. Wink
Препоръчвам ти да погледнеш 224 на МАК, преди да вземеш окончателно решение. Peace

Аз съм от почитателите й  Peace Много добра четка. Аз я ползвам и за блендиране, и за леко нанасяне в сгъвката, ако ми трябва покрай блендирането  Wink Не ми се струва мека и си взима точно толкова продукт, колко ми трябва  Grinning До сега не ми се е случвало да ми разпрашава допълнително сенки  Thinking

Много хубави гримове, момичета  Peace

# 83
  • София/Горна Оряховица
Моите ги прах с шампоан за боядисана коса (нямах бебешки) и що за боя падна от тях. И то няколко пъти.
Сега като се върна сигурно пак ще ги изпера, накрая и в оцет ще ги накисна, ама много ме е яд като не мога да си ги ползвам  Laughing .
Не че не съм доволна от това, което имам, за сегашните ми способности е ок, ама защо пък да отлежават и онези.
Check Please, определено не ги жалиш четките  Laughing . Моите снощи бяха поглезени и с балсам за коса  Crazy .

Трябва да си взема и течна очна линия, предизвикателството просто го изисква.

Самсара, пробвай да нанесеш с потупване и после леко да минеш отгоре с някой бюти блендър или от онези триъгълни гъбички. Вече почти всичко нанасям с потупване, а после минавам отгоре с една ужасно мека четка, с кръгови движения. Не остават петънца и отпечатъци. Направо не знам преди как съм мажела всичко  Blush .

# 84
gadamer, мерси за изчерпателния списък - жалко, че повечето продукти не се намират по наши земи.

Май само аз не си слагам балсам, омекотител или маска на четките като ги мия  Laughing

# 85
  • София
На тази плоската за сенки обаче много бързо й щръкнаха косъмчетата, докато другата за опушен грим ми е като нова.
Tова и е хубавото, че няма и 3лв и винаги можеш да си вземеш нова! Peace

Да не пропусна пак ooooh! да отбележа и поздравя Пух за включването и в Грим “Зелено изкушение”  Hug Peace.

# 86
Май само аз не си слагам балсам, омекотител или маска на четките като ги мия  Laughing

И аз нищо не им слагам - мързи ме  Mr. Green Но откакто ги мия с бебешкия шампоан на Бочко, наистина станаха много по-мекички, отколкото с бебешки сапун.

Момичета, като поръчвате от cherryculture.com, има ли кодове за намаление на доставката? Харесах няколко нещица на NYX, сега са и намалени. Но доставката ми стъпва почти колкото общата сума на продуктите  newsm78

# 87
  • В центъра на Вселената...

И аз нищо не им слагам - мързи ме  Mr. Green Но откакто ги мия с бебешкия шампоан на Бочко, наистина станаха много по-мекички, отколкото с бебешки сапун.

Момичета, като поръчвате от cherryculture.com, има ли кодове за намаление на доставката? Харесах няколко нещица на NYX, сега са и намалени. Но доставката ми стъпва почти колкото общата сума на продуктите  newsm78

Веси, и аз съм си харесала 1-2 неща. Ако е по-изгодно да се комбинираме? Какво мислиш?

# 88
Много ми харесват сенките на Kiko  Heart Eyes
От къде могат да се купят?
В Германия (Мюнхен) продават ли се?

# 89
  • София
Аз съм ги виждала в Кьолн поне. В уличките зад катедралата. На един ъгъл беше магазина.
Но тогава ми де видяха някакви ефтинджоски и само влязох и си излязох Wink. Чак после от форума разбрах, че стрували нещо. Почувствах се прецакана. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт