Новите ни козметични похождения 37

• 51 136
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
  • в 1001-та нощ
аз пък съм пропуснала да го поръчам и се ядосвах много  ooooh! ooooh! ooooh!

~Миа~  newsm78 ти къде го приложи  Rolling Eyes цялото ли?  newsm78

при мен околочният ефект е моментален (от очния), но .... аз и пия ХК вече втори месец, явно има натрупване  Peace при теб може би се резорбира веднага  newsm78

# 121
  • София
Охоооо, честита ти 224ка! Mr. Green Heart Eyes
Пиши непременно отзиви като я пробваш! Hug Peace

А колкото за това последното, дето си го написала, ще ти го припомня в подходящ момент! Mr. Green Laughing

Ще пиша непременно  Hug Whistling (за другото)  Mr. Green

# 122

Някакви новини за пролетната колекция на Шанел?  Rolling Eyes

# 123
# 124
  • На острова
~Миа~, ако нещо премахваше бръчките, всички щяхме да изглеждаме като 20 годишни.... Wink
Знам че е така, ама като съм пусти Тома Неверни. То е като с хапчетата за отслабване - ако имаше такива, нямаше да има дебели хора  Wink

Аленка,
Скрит текст:
не цялото, то 10 мл. са много. Слагам, както си пише - с потупващи движения върху зоната. При мен на челото. Ще си го изразходя, дала съм пари за него, няма да го хвърля и ще пиша пак.

# 125
  • в 1001-та нощ
 Peace споделяй чат-пат (на лични)  Blush

# 126
Лепи, къде намери маската със зелен чай? Убих се да я търся и нищо ooooh!

# 127
  • София
Пух в ремедиума на графа срещи пазарчето до бутката с банички  Embarassed

# 128
Скрит текст:
+
това

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 18:28 от малката лисичка

# 129
# 130
  • Canada
a.l.e.n.a, благодаря Hug На нисък старт съм вече Mr. Green

# 131
Аз днес получих това
Не мога да се спра да си играя с кутийката,много си ми харесва  Heart Eyes.

# 132
  • Перник
И аз получих гелчето на Миша с три мострички някакви,на кремчета и бб крем на миша  Simple Smile

# 133
Блазе ви, Bebolinka82. Ейй,това Англия,не е като Щатите...
При нас също има безплатна кутия,но се печели на база точки.След като получим кутиите,онлайн в акаунтите на клиентките,ни се изпращат анкети за всички продукти от кутията.При всяко попълване на анкета получаваме 20 точки,а безплатна кутия можем да имаме,ако съберем 1000 точки...което е около 10 закупени кутии(по 100 точки на кутия).
Кутиите съдържат между 5-6 продукти,от които има винаги поне 1 в пълен размер.Понякога имаме и по два.Др седмица ще ми пристигне моята януарска,но вече имаше спойлер за съдържанието  - 1 лак от Марая Кери колекцията Can't let go (който стои,все едно съм се търкаляла в чаршафи,преди да изсъхне и май няма да се сприятелим),1 червило,някакъв продукт за коса....Ще заснема и ще пусна в темата,както правя от първата кутия.Плащам по $21 всеки месец.

Иначе тук си 'складирам' всички снимки на кутиите.  http://coquelicotta.com/?cat=21

# 134
  • София
малката лисичка, сподели като пробваш ББ-то на ЕЛ.  Wink

Beautyholicа, трети ден си пия сутрешното кафе с твоя блог   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт