Новите ни козметични похождения 37

• 51 141
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
  • София
elhi4ka бях обещала да дам отзиви за гела на есенс
с две думи харесва ми , веждите не ми се разрошват, но не съм тествала този на ЕЛФ за който говори Весето

# 136

Аз си взех това и съм много доволна! Прави ми кожата много мека, а и мирише много свежо Simple Smile

# 137
  • София
От мен:

Свършиха червените лакове и минах на неони  Laughing

И на мен ми е много полезен блогът на Beautyholicа. Плакна очи и набелязвам жертви за бъдещ шопинг  Mr. Green

Момичетата, които са си взели пяната на Миша, наистина ли си миете и очите с нея?  Shocked От толкова време я имам и дори не ми е хрумвало да я ползвам там. Околоочният контур е твърде деликатен за подобни продукти. Там, освен дегримьор специално за очи, мицеларна или чиста вода, друго никога не бих използвала  Rolling Eyes

# 138
  • Велико Търново
Аз не си мия очите с пяна,или сапун-не само с на Миша,но и с която и да е Wink Разгримирам с дегримьор/мицеларна вода,но докато мия лицето,включително и челото,при изплакването,понякога ми попада в очите-няма как да ги заобиколя Simple Smileне знам дали го обясних разбираемо Crazy

# 139
Момичета някой срещал ли е кремчета "CC" на  нашия  и ако да къде????? newsm78

# 140
  • София
Разбрах те  Peace Аз я ползвам под душа и така обливам лицето с много вода и тя се отмива веднага и няма време да залюти. Ако я ползвах над мивката сигурно щеше да е друго наистина.

# 141
  • Велико Търново
Да,аз първо мия лицето на мивката и тогава влизам под душа Wink

# 142
  • София
Бива ли такова нещо, само моята пяна я нямаше и днес!  Sad

# 143
  • София
Гледам, коментирате Филорга. Аз ползвах наскоро Изо ейдж и бях доволна. Малко по-тежък ми идва, обаче и реших да го посменя с Биотерм, за да си дам резерв за след някоя одинка, когато повече ще ми трябва. Т.е. потвурждавам, че Филорга наистина са тежка артилерия и са активи и силни. Серията Хиалурон филър се чудя дали да я пробвам. РАзпитвах в няколко аптеки като излезе и все ми казваха, че не била анти ейдж, а просто хидратираща и си казах, че така и така давам много пари, поне да е анти ейдж и взех Изо ейдж... Вие как мислите ( Алена, моля, кажи) - Хиалурон филър каква е - анти-ейдж ли е?

# 144
За почистване на лицето си поръчах лятото този продукт
Скрит текст:
Много нежно почиства и ексфолира, изобщо не дразни очите (моите са и чувствителни) и е икономичен. Дойде прекрасно опаковано, с подарък и мостри. Плюс каталогчета на продукти, които така и не съм разгледала  ooooh! , а има какво да се види и ... избере.

# 145
  • На острова
Адри, кой е първия лак?

Аа, аз не се отказвам от Филорга-та. Даже съм си набелязала и други работи. Просто от въпросния продукт Deep Fill, очаквах мигновено заличаване  Mr. Green (ми, в рекламата бяха дали резултат след 6 часа, какво).

# 146
  • София
~Миа~, China Glaze Pink Plumeria. И двата лака са от миналогодишната лятна колекция, която аз по някаква причина съм проспала и с изумление открих преди две седмици  Laughing

# 147
Блазе ви, Bebolinka82. Ейй,това Англия,не е като Щатите...
При нас също има безплатна кутия,но се печели на база точки.След като получим кутиите,онлайн в акаунтите на клиентките,ни се изпращат анкети за всички продукти от кутията.При всяко попълване на анкета получаваме 20 точки,а безплатна кутия можем да имаме,ако съберем 1000 точки...което е около 10 закупени кутии(по 100 точки на кутия).
Кутиите съдържат между 5-6 продукти,от които има винаги поне 1 в пълен размер.Понякога имаме и по два.Др седмица ще ми пристигне моята януарска,но вече имаше спойлер за съдържанието  - 1 лак от Марая Кери колекцията Can't let go (който стои,все едно съм се търкаляла в чаршафи,преди да изсъхне и май няма да се сприятелим),1 червило,някакъв продукт за коса....Ще заснема и ще пусна в темата,както правя от първата кутия.Плащам по $21 всеки месец.

Иначе тук си 'складирам' всички снимки на кутиите.  http://coquelicotta.com/?cat=21

Е и при нас е с онлайн анкета, но точките са 50 и на кутия винаги се получават по 250 точки, при събиране на 1000 точки мога да поискам безплатна кутия. Иначе аз я получавам от лятото и това е най-бедната която съм получавала със единстевният фул сайз продукт - балсам за устни за £1.99.  Sick Но пък си струва заради безплатната кутия.  Crazy При нас струва £12.95 с доставката и мислех, че е скъпо, но вашата е повече.. #Crazy

# 148
  • в 1001-та нощ
Гледам, коментирате Филорга. Аз ползвах наскоро Изо ейдж и бях доволна. Малко по-тежък ми идва, обаче и реших да го посменя с Биотерм, за да си дам резерв за след някоя одинка, когато повече ще ми трябва. Т.е. потвурждавам, че Филорга наистина са тежка артилерия и са активи и силни. Серията Хиалурон филър се чудя дали да я пробвам. РАзпитвах в няколко аптеки като излезе и все ми казваха, че не била анти ейдж, а просто хидратираща и си казах, че така и така давам много пари, поне да е анти ейдж и взех Изо ейдж... Вие как мислите ( Алена, моля, кажи) - Хиалурон филър каква е - анти-ейдж ли е?

хидра филъра е по-лека, изо-то е по-тежка, по-мазна, ако така мога да кажа - понеже съм ти виждала кожата - бих те насочила към хидра филъра; утре мога да я взема да я видиш  Peace трябва да има и тестери  newsm78 (по принцип)  Peace

# 149
  • USA, Steak State
Nubar- Reclaim  Nubar- Pasadena Purple

Общи условия

Активация на акаунт