Новите ни козметични похождения 37

• 51 113
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Момичета, има ли нещо интересно от намалението в Дъглас? С ангина и Т съм и не мога да отида, та ако има нещо да се обадя да ми заделят

# 167
  • Перник
Адриии ,честити покупки,хипнозата е ....  Heart Eyes страхотна  Heart Eyes

# 168
  • София

Manhatten Powder Rouge Tende Touch Golden Brown 39W

Manhattan Multi Effect Airy Rose 570 Plum up the Jam  Heart Eyes
и няколко четки

# 169
  • София
Мерси, Малви. Хипнозата ми е от размяна. Толкова време я търсих и накрая сама дойде при мен  Mr. Green

Още чакам Smoked палитрата  Sad Вече треска ме тресе. При всяко звънване на пощальонката скачам с мисълта, че ми носи нея, а пристигат неща, които изобщо съм забравила, че съм поръчала  hahaha

# 170
Скрит текст:

За четката благодаря на съфорумка, че ми каза откъде.   bouquet

# 171
  • в 1001-та нощ
Стимулиращ шампоан с етерични масла

# 172
  • София
От мен днес, скромно. Не че нямам два такива подобни продукта. А и за утеха, че още ми ги няма поръчките в пощата от миналата седмица.

# 173
# 174
  • Велико Търново
Алена,сподели,моля те,впечатления от шампоана  bouquet Загледах го и аз в аптеката,но се двуомих него и http://renefurterer.bg/product.aspx?id=44 - нямат нищо общо двата,но просто се почудих.. Thinking

# 175
Алена,сподели,моля те,впечатления от шампоана  bouquet Загледах го и аз в аптеката,но се двуомих него и http://renefurterer.bg/product.aspx?id=44 - нямат нищо общо двата,но просто се почудих.. Thinking
Не съм Алена, но Фортицеата е страхотен шампоан. Комбинирах го преди доста време с RF80, когато имах косопад и имаше ефект - той по принцип подготвя скалпа за трийтмънтите.
Плюс, че РФ слаби продукти нямат... Любимата ми грижа за косата.  Peace

# 176

Мъжкият вариант,но много го харесвам и с голям кеф си го пръскам Heart Eyes

# 177

От вчера Apocaliptic 303 и Galaxy 301

# 178
# 179

От вчера Apocaliptic 303 и Galaxy 301
Това лаковете за устни ли са, дай отзиви а също и откъде ги взе?

Общи условия

Активация на акаунт