Новите ни козметични похождения 37

• 51 055
  • 720
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив

Guerlain Meteorites primer
Скрит текст:

Chanel Rouge Coco Shine #61 Bonheur
Скрит текст:

Clinique Happy
Скрит текст:

# 436
От снощи - бях на откриването на Лили в Пловдив, и пак си напазаувах, въпреки, че пестя в момента Grinning

Молив Maybelline Master Drama в зелено
Скрит текст:

Мус-ружчето на Катрис
Скрит текст:

Сенки на Есънс, които видях вчера в един блог и много силно поисках Grinning
Скрит текст:

# 437
....

Мус-ружчето на Катрис
Скрит текст:

С какво го нанасяш?

# 438
MarinaKoteva - днес го разнесох с пръсти, и не мисля, че ще се стигне до четка - много е малко бурканчето Simple Smile

# 439
mariqivanova799, благодаря за отговора. Аз тестери не видях, днес ще посетя друг магазин, надявам се там да има.

# 440
  • Пловдив
От снощи - бях на откриването на Лили в Пловдив, и пак си напазаувах, въпреки, че пестя в момента Grinning

Къде има Лили в Пловдив?

# 441
Ами като за първо носене е като фон дьо тен,доста е покривно,но на усещане е като лек мус,за сега ми харесва,там от където  го купих имаше тестери,ако го видиш по стелажите на Буржоа сигурно ще е с тестери да го пробваш
С какво го нанасяш?

Пробвах го само на 1 пръст, видя ми се ок.
Добре, значи може да се реша да си купя пак. От къде е купуван? Моят е от ДМ. Peace

От Лили.

# 442
  • в 1001-та нощ
...
Сенки на Есънс, които видях вчера в един блог и много силно поисках Grinning

на живо са много красив бонбонен цвят, сподели отзиви после  Peace

# 443
МериДжей - от снощи имаме, в Тракия Плаза център е Simple Smile

А сега съм съсс енките, стоят чудесно, само при наслагване са малко неравномерни и искат повече потупване за изравняване на цвета (който наистина е страшно бонбонест) Simple Smile

# 444
  • в 1001-та нощ
ами  newsm78 видяло се е, че ще ги взема  Rolling Eyes

# 445
защо не се довериш на професионален гримьор за събитието, които има  и подходящи гримове и умения ..., а си вземи гримове, които да ползваш в ежедневието  Peace

Привет, доста е сложно, но ще бъдем в Лещен, много тесен семеен кръг - този разход ще ми дойде в повече, а сестра ми е художничка и ме е гримирала за бала - от тази гледна точка не ми трябва професионалист Simple Smile. Отделно се обривам, когато ходя на грим - снимала съм филмчета, била съм водеща на събития и доста пъти (независимо, че са ме гримирали класни про-та) придобивам нежелани странични ефекти....

Поръчала съм си от Канада разни благинки - крем, база за грим и гримчета и ще споделя мнение  Grinning

# 446
  • в 1001-та нощ
тогава непременно направете пробен грим по-рано, колкото се може по-рано, за да може, ако има реакции - да отшумят до събитието

заради снимките - съобразете продуктите да са подходящи  Peace

# 447
B & C, браво момиче, страхотни придобивки. Два от най-любимите ми продукта ever. Heart Eyes
Честити нови неща на всички! Много се радвам като темата се пълни бързо! Hug  bouquet

Двата продукта предполагам, че са червилото и пигмента, но и шампоанът също е многооо хубав  Heart Eyes

Червилцето не е лошо, харесва ми, но аз съм много  впечатлена от пигмента - той ми харесва многоооо повече  Heart Eyes Grinning

# 448
Да червилото и пигмента. Heart Eyes Шампоана е хубав, но не и за моята коса.

Дошъл ми е тъмния, пясъчен лак на Опи Марая Кери, но не мога да го взема.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт