Новите ни козметични похождения 37

• 51 063
  • 720
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
За да отида в Мак за да ме консултират и гримират трябва да си запиша час ? Или просто отивам,казвам ,че искам да си взема някои неща и те ми помагат в избора и ме учат как точно да го направя? Нещо се обърках Blush По принцип съм страмежлива и ми е  по лесно да знам какво да кажа.. Blush

# 391
  • USA, Steak State
Момичета, има отделна тема за Мак и Сефора. Simple Smile

# 392
И аз от днес с бяло шоколадче.  Crazy Crazy Heart Eyes

# 393
# 394
  • София
Комплект Lakme Sun Care
Скрит текст:
Комплект против косопад
Скрит текст:

# 395
  • Torino,IT
Аз се записвам с тези нещица на Мак, след като за съжаление не можах да се сдобия с каквото си бях наумила, а именно със стерео розата и порцелановия пинк  Sad, та ето какво си взех, много съм доволна обаче Party

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Това са Melba, Margin, Gingerly и Аmber Glow

И това

Скрит текст:

# 396
Който има УЛТА наоколо(за нашите български приятелки,дали онлайн няма да намерят), пуснали са лимитирани палитри по 9 и 10 цвята на Urban Decay,съответно за $19 и $18 (+ 1,2 долара такса).
Ето ги http://www.facebook.com/photo.php?fbid=197860637026582&set=a … ype=1&theater

Снимах и Нейкид Бейсикс,ненужна и скучна е за мен. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=197857900360189&set=a … ype=1&theater[/url]

Взех си 10-те цвята палитра с мини базата за очи и 2 молива Ransom и Yeyo.

Скрит текст:

# 397

А и хигиената в този магазин не ме удовлетворява, всичко там е омачкано, прашно, зле изложено и зле представено.
Сефора на Таймс Скуер е също с прашни стелажи,но винаги е блъсканица там(95% туристи),прашни опаковки има също и в Мейсис,пак в Манхатън...та,това мен не ме фрапира,нито е критерий за добра/лоша парфюмерия.Бутиците им са огромни,затова и не може нон стоп да минават с парцалите.

Отивам да снимам един Ив Сен Лоран,който е последната ми неуспешна покупка.Толкова неуспешна,че още тези дни ще се опитам да я върна. Close

В интерес на истината, съм била в Ню Йорк , като хотелът ми винаги е бил на няколко крачки от Таймс Скуеър.
Магазините на Таймс Скуеър са наистина сравнително разхвърляни, а за заведенията за хранене там дори не искам да говоря, но и дума не може да става за безподобната грубост и невежество на персонала като в Прити Шоп, Дъ Мол.
Който, btw, няма никакви клиенти, защото никой не влиза там - всички ги е страх да не бъдат наплюти от някоя кисела примадона.

# 398
Пробвах го само на 1 пръст, видя ми се ок.
Добре, значи може да се реша да си купя пак. От къде е купуван? Моят е от ДМ. Peace

За жълтия и аз не знам, но точно този кораловия го имам и всички от марката с плоската четка се нанасят перфектно. Бързо и без да цапам кожички Simple Smile
Благодаря  Peace Много ми харесаха като цветове за лятото идеални, но просто с жълтия нещо не уцелих не знам и аз защо.

# 399
Който има УЛТА наоколо(за нашите български приятелки,дали онлайн няма да намерят), пуснали са лимитирани палитри по 9 и 10 цвята на Urban Decay,съответно за $19 и $18 (+ 1,2 долара такса).
Ето ги http://www.facebook.com/photo.php?fbid=197860637026582&set=a … ype=1&theater

Аууу, защо и при нас няма такива hot price  Crossing Arms  Tired

Не е темата за това, но и аз съм меко казано разочарована от "консултантките специално в The mall в Прити шоп и наистина винаги е празен. За разлика от Сефора и MAC.

# 400
Нетърпелива съм да споделя, че съм в очакване на:

newsm76

# 401
Дано ти харесат толкова, колкото и на мен!  Hug

# 402
  • София
Feeling ,очаквам с нетърпение да споделиш впечатленията си Simple Smile

# 403
Дано ти харесат толкова, колкото и на мен!  Hug

Благодаря!   Heart Eyes
Пропуснала съм, че ги имаш вече. Много се радвам!     Hug

Feeling ,очаквам с нетърпение да споделиш впечатленията си Simple Smile

С удоволствие!      Hug

# 404
Ето и къде отиде половината заплата.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт