Новите ни козметични похождения 37

• 51 041
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • В свой си свят :))))
Днес с душ гел КАйсия на Ив роше, бях тръгнала за захаросаната ябълка, но хлапетата се влюбиха в кайсията и аз се предадох! Огледах и щанда да Голдън Роуз, но да си призная честно като не зная както да го употребя и се въздържах  Embarassed

# 601

С последния крем, останал от промоцията, доволна съм.  Joy

# 602
Момичета освен в Дъ Мол и в Мол София в някой др. мол има ли щанд на Голдън Роуз ? Thinking

# 603
Момичета освен в Дъ Мол и в Мол София в някой др. мол има ли щанд на Голдън Роуз ? Thinking
Има в Сердиката, но е супер обран напоследък и няма зареждания. Обаче щандовете на ГР в другите градове в моловете са супер заредени.

# 604
Мерси Денси   bouquet

# 605
  • София
Има в Сердиката, но е супер обран напоследък и няма зареждания. Обаче щандовете на ГР в другите градове в моловете са супер заредени.

И в CCS.

# 606
  • Бургас
bebsun
 аз си го купих и много ми допада , но аз съм със светла кожа, но хубавото му е че може да се наслагва според това какъв ефект искаш и как ти харесва . И при мен има голяма трайност само хайлайтъра не мисля, че е много сполучлив , другия по- розовия вариант хайлайтъра е по- добър ама такъв руж нямам. И честити нови и страхотни придобивки на всички  Peace

# 607

И в CCS.

А знаех си аз   Grinning  - на кой етаж беше ? С толкова молове се обърквам вече. ooooh! ooooh!

# 608

Кohl kajal на Golden rose -не намирам снимка

# 609
  • Belgium

Маци има и в Sky City Mall, много добре зареден.
Ако искаш нещо конкретно, кажи да погледна  Hug

И от мен няклко неща:

# 610
  • София
вместо да си седна на д-то и да уча
аз щурмувам ибей  Close
2бр блендъри розов и син

# 611
  • София
За тези, които са се наканили на каяла на ГР, влизам да кажа, че доодта трудно се почиства. Влиза между миглите и после трябва повечко старание да се изчисти, отколкото ако се слага обикновен молив само на водната линия

# 612
  • в 1001-та нощ
Алена, сигурно това е било, не видях други розови хайлайтъри на Сефора. Имаше още една или две бройки от моята. Не е лош продукт, деликатен и нежен, но трябва да го разнося по-дълго време, за да дам по хубаво обяснение  Laughing Hug.

тя доста натърти,стана прекрасно Simple Smile))

# 613
  • Torino,IT
От мен

Взех номер две светло бежово защото ми се сля идеално с кожата като цвят, но за лятото определено ще ми е светъл, но пък номер 3 в момента ми прави разлика със цвета на шията.

И два лака на Сефора в златна тоналност, но не мога да им кача снимки, цветовете са crazy about candles и Gold digger.

# 614
  • София

И в CCS.

А знаех си аз   Grinning  - на кой етаж беше ? С толкова молове се обърквам вече. ooooh! ooooh!

На партера е, до Бата  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт