Новите ни козметични похождения 37

• 51 072
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
Самсара,
има го в ДМ виж при лакочистителите Simple Smile

# 361
  • София
И в ДМ? Фантастико? Кажи им какво търсиш, може просто да не е изложено. Wink
Питах в два ДМ - нямат. Във Фантастико не съм се сетила - ще попитам.
Питах и в Лили.

Самсара,
има го в ДМ виж при лакочистителите Simple Smile

Не при лакочистителите, а при кремовете за ръце  Peace Поне в нашия ДМ беше там.

# 362
В Прити шоп винаги са били супер любезни с мен и ми е било удоволствие да пазарувам. Точно толкова колкото в MAC.

Kaкво е останало от Apres Chic? Aз мислех, че вече всичко е изкупено

# 363
Имам същия, но жълт. Доволна ли си от това как се нанася с четката? Аз нещо не съм, не е равномерен сякаш. Peace
Имам друг от тази марка и е разкошен, но с този жълтия нещо не случих.

# 364
Всичко е изкупено от скинфинишите и Амбъра още по-миналия Уикенд. Peace Има сенки, не всички, глосове, червила и лаковете, и двата.
И аз нямам оплаквания от Прити шоп, особено на Гладстоун. Heart Eyes

# 365
Момичета, това дали сте го виждали по магазините? Изобщо, внася ли се в България?   Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes
http://2.bp.blogspot.com/-rHs3Z9za2mI/TtEHc5xqwaI/AAAAAAAADVg/IH … s320/SAM_9011.JPG

Има го в ebay  Peace

Благодаря!  Simple Smile
Просто се надявах да го има и тук. Не ми се чака за доставка.    Blush

# 366
  • София
Скрит текст:

# 367
Имам същия, но жълт. Доволна ли си от това как се нанася с четката? Аз нещо не съм, не е равномерен сякаш. Peace
Пробвах го само на 1 пръст, видя ми се ок.

# 368
  • София
* The Face Shop Power Perfection BB Cream

# 369
  • София
Момичета, някой знае ли в кое Лили или ДМ има пудрата на Есенс Здрач. Търсих я на няколко места, но без резултат.
Благодаря предварително!

# 370
beliz,
видях, че я има в Лили на Раковска.

# 371
Аз съм изключително недоволна от продавачките в Прити Шоп, The Mall.
И не смятам да похарча в магазина им дори и стотинка повече.

Chanel, Dior са марки, които са изключително лесни за намиране, стига пари да имаш, та не смятам да спонсорирам изрусени простачки с конски маниери и фейс от аграрен тип.
А и хигиената в този магазин не ме удовлетворява, всичко там е омачкано, прашно, зле изложено и зле представено.
Учудена съм, че въобще са получили права да продават марките.

На изискванията ми отговорят засега за България най-добре консултантите в магазина на Mac. Очарована съм от отношението им. Свежи, чисти, иновативни.

И с удоволствие си купих абсолютно всичко от Мак за пълен грим, ще поустна мои снимки по-късно.

От Макиндиферентна вече съм Макфилна:))))

# 372
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, някой знае ли в кое Лили или ДМ има пудрата на Есенс Здрач. Търсих я на няколко места, но без резултат.
Благодаря предварително!

В The Mall  я има не само в Лили, но и в Дъглас.

# 373
  • София-Младост
За жълтия и аз не знам, но точно този кораловия го имам и всички от марката с плоската четка се нанасят перфектно. Бързо и без да цапам кожички Simple Smile

# 374
  • София
Благодаря ви, момичета.. ще отскоча до някой от изброените магазини Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт