Новите ни козметични похождения 37

• 51 078
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Аз съм изключително недоволна от продавачките в Прити Шоп, The Mall.
И не смятам да похарча в магазина им дори и стотинка повече.

Chanel, Dior са марки, които са изключително лесни за намиране, стига пари да имаш, та не смятам да спонсорирам изрусени простачки с конски маниери и фейс от аграрен тип.
А и хигиената в този магазин не ме удовлетворява, всичко там е омачкано, прашно, зле изложено и зле представено.
Учудена съм, че въобще са получили права да продават марките.

На изискванията ми отговорят засега за България най-добре консултантите в магазина на Mac. Очарована съм от отношението им. Свежи, чисти, иновативни.

И с удоволствие си купих абсолютно всичко от Мак за пълен грим, ще поустна мои снимки по-късно.

От Макиндиферентна вече съм Макфилна:))))

Подкрепям с две ръце,особено за консултанта на Мак. Избрал ми е почти всичко в грима- от фдт до гланца и всеки път ми отделя толкова време,че се получава мини урок по гримиране Heart Eyes

# 376
CATRICE - HIGHLIGHTNING POWDER Flutter

# 377

Имате ли идея това дали става за измиване и на грим-в някой сайтове пише да в други не
Някакви впечатления от продукта? newsm78 newsm78
Става, даже е доста добро, водоустойчивия обаче го дочиствам след това.

Арабела, успя да изненадаш всички с Мак  Grinning а в Притишоп в Дъ мол са пълни аматьорки  Confused
И аз се замислям за грим урок в Мак, със записване ли става и колко струва?

# 378
  • София
Десинико, това е много хубаво. То е като кремче и е много леко и приятно. Аз си миех очите с него, но след това винаги минавам с памук с мицеларна вода, независимо какъв гел или пяна съм ползвала.
Принципно избягвам да си мия очите с такива продукти, но специално с тоя го правих. 

# 379
Аз го разказвах вече на лични, но ще поясня пак.
Грим урока го има в номенклатурата на магазина на Мас.
Включва грим обучение и продукти по избор.

Има и само грим, има и грим урок.

Ах, защо не сте го знаели, като сте фенове на марката?Simple Smile))

Георги Асенов освен това е много добър в грима.Сега се мъча да повторя наученото от него, но съвсем точно не успявам да докарам ефекта.
Изглеждах все едно не съм гримирана, а по-отпочинала, по-хубава.
Страхотно просто.

# 380
Защо си мислиш, че не знаем какво предлагат Мас? Laughing
То си има карт с цени.

# 381

А и хигиената в този магазин не ме удовлетворява, всичко там е омачкано, прашно, зле изложено и зле представено.
Сефора на Таймс Скуер е също с прашни стелажи,но винаги е блъсканица там(95% туристи),прашни опаковки има също и в Мейсис,пак в Манхатън...та,това мен не ме фрапира,нито е критерий за добра/лоша парфюмерия.Бутиците им са огромни,затова и не може нон стоп да минават с парцалите.

Отивам да снимам един Ив Сен Лоран,който е последната ми неуспешна покупка.Толкова неуспешна,че още тези дни ще се опитам да я върна. Close

# 382
Аз питах  Grinning, първият ми продукт от Мак си го купих преди 2 месеца, та не съм от големите фенове  Grinning
Аз изобщо съм супер аматьор, гримиращ се като хората съвсем от скоро и почти винаги с две деца с мен, та изобщо нямам време да разпитвам и разглеждам много много.

# 383
  • София
Георги съм го признала!Уникален!Останалите в магазина също!Колкото пъти съм им се доверила не съм сгрешила,страхотни са  Heart Eyes

Изглеждах все едно не съм гримирана, а по-отпочинала, по-хубава.
Страхотно просто.

Точно в това е изкуството да се гримираш Simple Smile Винаги точно този ефект търся в грима.

# 384
  • в 1001-та нощ
на мен в "торбичката от МАС - с продукта ми бяха сложили и нещо, като картичка с тези вариации на  грим, уроци и т.н.

дори предположих, че на всеки слагат  Rolling Eyes

# 385
И на мен при последното пазаруване ми сложиха листчета за грим-уроци и т.н. Но с малкия, който не се отделя от мене за повече от час, би било мисия невъзможна.

Ааа, моля, мо.я, който каза, че консултантките в Прити Шоп в The Mall са с конски маниери, хич да не обижда конете по този начин, че се чувствам лично засегната. 10 коня за една минута ще намеря, дето са по-културни и възпитани от тях. Толкова са смотани там, не е истина просто, там не стъпвам.

# 386
на мен в "торбичката от МАС - с продукта ми бяха сложили и нещо, като картичка с тези вариации на  грим, уроци и т.н.

дори предположих, че на всеки слагат  Rolling Eyes
На всеки слагат, поне на мен всеки път ми слагат де  Grinning

# 387
Здравейте, нова съм тук - предстои ми сватба и в този форум намирам мнения, които са ми изключително полезни Simple Smile. Смятам да си купя гримове и моята сестра да ме гримира за празника. Спряла съм се на Мак, като вече си купих фон-дьо-тен и спирала и съм доволна. Ще направя и един пробен грим в магазина им в София за всеки случай. Преди около три години, когато те стъпваха тук, ми ги препоръча гримьор, с когото съм работила и от там тръгна влечението ми по тях. Смятам за по-издържлив грим да си купя база - имам проблем, че по принцип ми се размазва грима около очите и ме е страх да не се случи и тогава.... Не съм сигурна дали ще е достатъчно - ще се радвам, ако ми споделите опит с тез гримове или да ми препоръчате други, които биха свършили работа... дори и на лично. Благодаря ви Simple Smile

# 388
  • в 1001-та нощ
защо не се довериш на професионален гримьор за събитието, които има  и подходящи гримове и умения ..., а си вземи гримове, които да ползваш в ежедневието  Peace

# 389
  • София

ще го пробвам за мигли Embarassed
Още един глас против обслужването в Прити шоп.

Общи условия

Активация на акаунт