Четки за грим 2

• 62 439
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Момичета похвалих тази четка в предната тема
http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Fi … pling-Brush/41373

Искам да ви кажа че започна да се скубе яко.

Peace

# 46
  • В къЩи.
Аз я ползвам от може би половин година и си е ок  Thinking . Но не я ползвам често,2-3 пъти седмично и съм я прала само 2-3 пъти. Не й е паднал и косъм.
Дано и моята не се скапе,че страшно си я харесвам.  Praynig

# 47
  • на последния етаж
Момичета, какви четки за руж и хайлайтър ще ми препоръчате? За до 30-35 лв всяка.

# 48
Някои четки дори да изгубят много косми са си пак същите и не се усеща разлика.
Конкретно при тези на Сам обаче гледах и напълно разпаднали се. Нали не мокрите над металната част?

# 49
  • В къЩи.
Лично аз внимавам много да не я мокря. Гледала съм клипчета как се почистват и процедирам точно така.  Peace

# 50
Значи не би трябвало да има проблем дори да са паднали малко косми.
То си е и до късмет каква ти се е паднала. Но поне не са по 100 лева като 187 (защото и от тях има  бройки на които падат космите)

# 51
  • В къЩи.
100лв за четка не давам   Stop , тази на Саманта ми е най-скъпата, и една на Кент за 17лв.  Laughing Всички други ми са евтинки,но за мен са си добре. Не се гримирам често,а и не мога да правя шедьоври като теб. Hug

gicka, колко време я ползваш? Ако я переш правилно,може би наистина си е до късмет ,както казва Жаки.

# 52
При мен от четките Мак падат косми, а от Реал Техникс един не е паднал.
Аз още се колебая за 116 на Мак, четката за руж, дайте един тласък или ме разубедете с друго предложение за подобна четка.

# 53
  • София
И аз нямам проблем с четките на Саманта.

Алиена, чела съм много добри отзиви за Blush Brush на Real Techniques, но от личен опит нямам какво да кажа, точно нея я нямам. Но поне поне е 9-10 долара.

# 54
Извинете за нахлуването, търсих и в предишни теми, но не открих отзиви за четките на Impala.

Предполагам, че тук се коментират четки от съвсем друга класа, но все пак понякога има съкровища и в техния ценови диапазон Embarassed

Та накратко, стават ли?  Embarassed

# 55
  • Бургас
И аз нямам проблем с четките на Саманта.

Алиена, чела съм много добри отзиви за Blush Brush на Real Techniques, но от личен опит нямам какво да кажа, точно нея я нямам. Но поне поне е 9-10 долара.

Имам я.  Peace Страхотна е! Много си я харесвам!

# 56
  • Бургас
Имам четката от 25,10,12, ползвам я всеки ден и я почистам така..

http://www.youtube.com/watch?v=vVdciJkmb7o

Peace

# 57
Запис и благодаря за темата  Peace
Искам четка на Саманта и това ми желание смятам да сбъдна до седмица. Но сигурно ще си я купя от Варна, защото не ми се чака  Peace Ще се похваля  Simple Smile

# 58
А никой ли не си е купувал от тези китайските, дето ги има в комплекти па 24 четки?

Аз си купих такива от Ибей преди няколко години за 70 лева и съм много доволна. От естествен косъм са, не падат влакната и има почти всички нужни

# 59
  • София
70 лева за този сет?  ooooh! Ужас. Преди много време си бях взела подобен. Не исках да е реплика на Мак (доколкото въобще може да се нарече така), но като пристигна видях, че пише MAC  hahaha Бяха макс 20 долара  Peace

Общи условия

Активация на акаунт