Четки за грим 2

• 62 447
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Спирт, памук, триеш надписа и не са реплика  hahaha

# 61
  • Пловдив
Момичета,имам нужда от четка за хайлайт на скулите и до колкото разбрах - и четка която да прееле ружът със хайлайта- така ли е?
Днес не издържах и се сдобих със пудрата на Здрач - нея мога ли да я ползвам и за деколте и шия и ако да - каква четка ми трябва за това?Ако не греша някаква голяма и пухкава?

# 62
  • София
За какво ти е четка за преливане? Идеално можеш да си го прелееш и с четката, с която нанасяш. Да не говорим и че може да използваш обща четка и за двете. И това го казвам аз - собственик на около 40 четки с мания да имам отделна за всяка точка грим  Laughing

Просто на скулите не нанасяш толкова ярки и контрастни продукти, за да имаш нужда от 100 четки. Само ако контурираш с бронзър или някакъв друг тъмен продукт, тогава вече за него ти е нужна отделна  Peace

АКо имаш кабуки, то е идеално за врата и деколтето. Ако не - голяма четна за пудра.

# 63
  • Пловдив
NovemberRain ,разбирам,благодаря ти! Hug Hug
Нямам кабуки - препоръчайте някое добро Peace
Имам си четка за руж,но искам отделна за хайлайта- за личен кеф Mr. Green

# 64
  • на последния етаж
armira, каква четка за руж ползваш? Аз още не мога да открия моята - нито твърде голяма, нито прекалено малка, удобна, но не и много скъпа.  Tired

# 65
  • Пловдив
Четката ми е на Мак-168(ангелско крило),много и се радвам,взех си я по препоръка на съфорумка Hug

# 66
Лита, от най-бюджетните тази на Есънс е отлична Peace

# 67
  • на последния етаж
Благодара ви, armira, Пух!
Четох, че някои от четките на Есенс пускали боя, затова й се чудех на тази. Но не пречи да пробвам, не е скъпа.

# 68
Само тези за очи пускат - лилавите, и то не всички. От скосената за руж не съм чела някой да се е оплакал и с моята също няма такъв проблем.

# 69
  • София
Момичета,мрежичките за четките освен от и -бей,могат ли да се намерят в бг?
Ако някой има останала му,ще се радвам да ми пише на лични Hug

# 70
  • на последния етаж
Пух,   bouquet

# 71
  • София
Аз май сгреших като си измих две четки за ФДТ с олио  Rolling Eyes После киснаха един час в разтвор от бебешки шампоан и вода, но останаха мазни. Като изсъхнаха ги измих с Pur като по-силен препарат и пак останаха мазни. Сега киснат в разтвор на Pur с вода. Има ли отмиване това олио?

# 72
  • София
Lodsi, ще се отмие но по-трудно. Директно с мазнина и то обилно, става кофти. Четките за ФДТ ги чистя, като сложа веро, и към него прибавя зехтин или бебешко олио. Но примерно, съотношението олио:веро е 1:4. И после още веднъж ги разпенвам само с веро.

# 73
Аз така и не разбрах каква е идеята за почистването на четки с олио. За какво точно служи то?

# 74
  • София
Мазнината разтваря пигмента и се почистват много по-добре. Както и гримът от очите пада най-лесно с мазен дегримьор.

Но за пръв път чувам да се чистят само с мазнина. Винаги се смесва и с течен сапун или с препарат. Тогава се отмива изключително лесно.

Пробвай да ги накиснеш малко в спирт. Той премахва мазнини  Peace

Общи условия

Активация на акаунт