Търся електронна книга

• 185 646
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, страхотна темичка.
Аз си търся
1.Emma's Secret /Тайната на Ема;
2.Just Rewards /Триумфът на Харт
 на Барбара Тейлър Брадфорд.Няма значение на английски или на български.Формата също няма значение.
Благодяра ви!   bouquet

# 166
  • София
Здравейте ,прочетох в читанката две от книгите за Беки Б (тайните и сватбата) ,знаете ли от къде да си сваля останалите ?

# 167
Здравейте, търся Север и юг на Елизабет Гаскел. Мисля, че не е превеждана на български, ако някой я има на руски.

# 168
Здравейте, търся Север и юг на Елизабет Гаскел. Мисля, че не е превеждана на български, ако някой я има на руски.

Тук я има на руски. Преводът е любителски, но май не е лош. http://flibusta.net/b/147326

# 169

Ето я.

# 170
Vapor, FSS, много ви благодаря    bouquet

# 171
  • Варна
Дали мога да намеря "Образцов дом" на Ваня Щерева? Формат: моби или ебуп, но всъщност всякак ще я взема.  Crazy

# 172
Здравейте ,прочетох в читанката две от книгите за Беки Б (тайните и сватбата) ,знаете ли от къде да си сваля останалите ?
Има няколко в escape-bg.

# 173
Здравейте момичета.  Simple Smile Търся в електронен вариант "Взривената въздушна кула" на Стиг Ларшон. Това е трета част от трилогията му. Ще бъда безкрайно благодарна ако някой помогне!  Hug

# 174
  • София
Имам и трите книги в моби. Не зная откъде съм ги сваляла и не мога да дам линк, но който ги иска, нека ми прати мейл на лични  Peace.

# 175
  • София
Има няколко в escape-bg.
Благодаря ,но продължавам търсенето ,тъй като е снимано по две сранички на снимка  и не мога да я чета на електронната ми книга.

# 176
Има няколко в escape-bg.
Благодаря ,но продължавам търсенето ,тъй като е снимано по две сранички на снимка  и не мога да я чета на електронната ми книга.

Ако се конвертира в mobi или epub няма ли да стане?

# 177
  • София
Здравейте момичета.  Simple Smile Търся в електронен вариант "Взривената въздушна кула" на Стиг Ларшон. Това е трета част от трилогията му. Ще бъда безкрайно благодарна ако някой помогне!  Hug

Има ги във Флибуста. За да ти се покажат и другите езици, освен руски, иска регистрация.

http://flibusta.net/a/14147/bg

# 178
Дали сте засичали някъде "Хванаха ме да крада" на Станислава Чуринскиене , или "Майките" на Теодора Димова ?   bouquet

# 179
Здравейте момичета.  Simple Smile Търся в електронен вариант "Взривената въздушна кула" на Стиг Ларшон. Това е трета част от трилогията му. Ще бъда безкрайно благодарна ако някой помогне!  Hug

Има ги във Флибуста. За да ти се покажат и другите езици, освен руски, иска регистрация.

http://flibusta.net/a/14147/bg

Благодаря ти многооо!!!   bouquet
 Намерих я на руски, сега се регистрирам и дано я има по някаква случайност и на български!

П.П. Изтеглих я, на български е, съм страшно благодарна на моби !!!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 19:15 от angelche9

Общи условия

Активация на акаунт