Търся електронна книга

• 185 636
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря много!!!!!!!!!!!!!!  линкът на romanti4ka даде резултат, изтеглих ги от там.   bouquet  bouquet  bouquet
 Страхотни сте!

# 196
  • София
Никой ли не е чел Патриша Корнуел?  Tired

# 197
Нана, намирам я на руски във Флибуста ако те устройва.

# 198

И на английски пак там - 20 книги за Скарпета.

# 199
  • София

По принцип, нали съм стара, нямам проблем с четенето на руски  Mr. Green Видях ги във Флибустата, но се надявах, че ще ги има и на български някъде.

# 200

И на английски пак там - 20 книги за Скарпета.

Права си, ама като съм заплес и не съм си влязла с профила  ooooh!.

Нана, и аз не съм първа младост, но изобщо не обичам да чета на руски.

# 201
Лелеее, и аз явно съм в групата на бабиерите , набор 79 съм  hahaha Учила съм в руско училище до 7 клас и определено твърдя, че се оправям много добре с този език, но за съжаление съм тотално поангличанчена (супер дума  hahaha) и предпочитам да чета на английски, френски или португалски. А на руски наистина има уникален ибор от книги. Дали пък да не се пробвам  Thinking

# 202
И аз скоро време май ще се прежаля  Laughing (за руския де), да си побутна питанката за Каин и Авел на български или немски.

# 203
  • София
Уф, не ми се чете на чужд език, ама хич. Ще продължа да ровя за български преводи, ако не намеря нищо - тогаз ще се прежаля или на английски или на руски.

# 204
Здравейте,
От дълго време търся "Закуска в Тифани" на Труман Капоти в електронен вариант. Дали някой може да ми помогне, никъде не я намирам  Rolling Eyes

# 205
  • София
Здравейте,
търся "La casa de los siete pecados" на Мари Пау Домингес на испански или английски. Някой да я е виждал в не-PDF формат?

# 206
Здравейте,
търся поредицата на Силвия Дей - Кросфайр, на български, формата няма значение. 

# 207
Здравейте,
търся поредицата  "Братството на черния кинжал" на български, много ще съм благодарна за малко помощ Simple Smile
Пиши ми на лични мейла си, ще ти пратя първите 7 части.

# 208
Аз пак така, дежурно да си питам за "Проходът" на Джъстин Кронин! Днес бях решила да си я купя, но в 3 книжарници ударих на камък. Имам я на английски, но не ми се чете на английски! Имам чувството, че ще забравя българският - на работа 90% от времето или говоря или пиша на английски! Ми тъпо ми е, искам поне като чета да се наслаждавам на хубавият ни български език!

# 209
Аз пак така, дежурно да си питам за "Проходът" на Джъстин Кронин! Днес бях решила да си я купя, но в 3 книжарници ударих на камък. Имам я на английски, но не ми се чете на английски! Имам чувството, че ще забравя българският - на работа 90% от времето или говоря или пиша на английски! Ми тъпо ми е, искам поне като чета да се наслаждавам на хубавият ни български език!

Честно казано недоумявам защо през ден-два трябва да се пита едно и също нещо  Rolling Eyes
Ами няма я "Проходът" в ел. вариант на български. И през половин час да се пита, пак няма да я има  Joy
В Читанка дори я няма в Ателието като планирана...
Щом на английски не те устройва, не те устройва да си я поръчаш от сайтовете, които предложих преди няколко дни и в които със сигурност я има, не зная какво друго да те посъветвам!
Но е досадно да питаш едно и също нещо, извинявай за откровенността  Stop

Общи условия

Активация на акаунт